S

Yüzbaşı
01 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
16 yıl
Digitürk Kartı Next YE 2005 CI da çalışmaz mı?
Arkadaşlar, kartı taktım ama, kart takıldığına dair bir belirti olmadı, modul ve kart yerleri boş gözüküyor menüden bakınca, çalışmaz mı bu cihazlarda?
Teşekkürler.
S
17 yıl
Next 2005 SKY prog. yükleme
Next 2005 SKY, En az 1 yıldır cihaza yeni program yüklemedim, yada yükletmedim. Multileri falan açmıyor, yazılım yükletsem hangi kanalları izleyebilirim. Yada kendim hangi programları nereden, nasıl yüklemeliyim?
SKY modülde artık bir işe yaramıyor değil mi?
Şimdiden teşekkürler.
S
17 yıl
LCD Monitöre uydu cihazı bağlamak
Merhabalar,
19" Acer LCD Monitörüm var. Bu monitöre uydu cihazından direk görüntü aktarabilirmiyiz? Arada bilgisayar olmadan herhangi bir ara kablo ile bunu yapmanın imkanı var mı acaba?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
S
18 yıl
ADSL Ayarları-Yardım
INCA AMX-CA80U USB Modemim var. 2 gün önce format attım, modem CD sini kurmak için taktım (modem takılıydı), hiç bir ayar sormadan kurdu. Bağlantıyı sorunsuz yaptım. Halbuki ilk kurduğumda bazı ayarlar istemişti ve ben bunları deneme yanılma yoluyla yaparak bağlantımı 3 saatte tamamlayabilmiştim. Ayar sormayınca şaşırdım. Sorun internette gezmeye başlayınca ortaya çıktı. Hızım 6-7 KB/s (normalde 51,2 KB/s 3 GB sınırlı bağlantım var .) CD'yi tekrar çalıştırıyorum, programı uninstall yapıp ancak, bu sefer çalışıyor gibi yapıp program açılmıyor. Bende o sinirle bir format daha attım. O zaman CD ayar sordu ve ben daha önce aklımda kaldığı kadarıyla yaptım ancak yine jız aynı. Ve şimdi program yine çalışmıyor, yani ayarları değiştiremiyorum. Öncelikle bu kurulum programı niçin çalışır gibi yapıp sonra çalışmıyor ve sadece format attıktan sonra 1 kez çalışıyor? 2. si, eğer çalıştırırsam encapsulation modunu ne seçeceğim tam hatırlayamıyorum özür dilerm, seçenekler şunlara benziyor;
1)PoPPOA ILLC
2)PoPPOA Vcmux
3)PoPPOE ILLC
4)PoPPOE Vcmux

Ben 4. seçtim böyle oldu. Yani hız 6-8 arası. Seçtiğim doğruysa başka ne yapabilirim?
VPI : 8 , VCI :35 olacakmış modem kendi yapıyor.
DNS leri giriyorum.
Bir yardım lütfen.
S
18 yıl
Arkadaşlar, ben internettte gezerken forum yapma, olaylarını falan okudum ve
Karşıma çıkan bir yerden , cjb.net, bir forum hazırladım kendime. Amatör bir ruhla tabi, sonra sonra bunun gerçekten kullanışlı bir yapı olduğunu ve arkadaşlarla, dostlarla, bizi tanıyan, tanımayan dostlarla iyi bir iletişim merkezi olacağına kanaat getirdim.
Oraları buraları karıştırarak bir seviyeye getirdim. Oldu olacak dedim, bir de isim tescil ettirdim,www.mavitilki.com 1-2 günde açılacak. forum adresi:http://forums.cjb.net/dost.html Bakalım. Hayırlısı.
Şimdi bu amatörce çıktığım yolda size soracaklarım var;
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group, diyor. Onların tabanından yapılıyor anladığım kadarıyla

Şimdi,
1- Verileri kaydetme özelliği aktif değil, nasıl aktif edilebilir?
2- Hazır temalardan seçim yapılabiliyor, onların koyduğu resmi nasıl değiştirebilirim?
3-Çoğu forum
vBulletin 3.0.7,

denen bir şekilde, onu ben nasıl kullanabilirim, nereden yapabilirim, yada bir programmıdır, programcılıktan anlamak mı gereklidir? Daha kullanışlı gözüküyor, oradan nasıl bir forum yapabilirim?

Teşekkürler.
S
19 yıl
OGATECH DVC-3200
OGATECH DVC-3200

http://www.ogatech.com.tr/urun_detay.php?urunid=115

Nasıl bir cihaz arkadaşlar?Ben bu ve benzeri creative 'in bir DV cami var 240 milyon civarı.Kullananlarınız veya arkadaşında görüp inceleyenlerin yorumunu bekliyorum. Pahalı bir kamera almayı şu an düşünmüyorum, fakat aldığımında bir işe yaramasını isterim. fotoğraf yönünden işe yarayacağından eminim de video çekimini merak ediyorum özellikle. CD ye çekince tv de falan güzelce izleyebilirmiyiz.
Şimdiden teşekkürler.
S
19 yıl
RC2, RD2, RD 2m - FullX
FullX ler için bu yazılımları vermişler bir sitede, ne işe yarar bunlar. 2005 SKY 'ın nesine gerekiyor bu ve ne yapıyor?
S
19 yıl
ADSL zamlandımı
Arkadaşlar burada anladığım kadarıyla 256 bağlantılı oldukça fazla kişi var, ADSL 'ye 1 ay önce geçtim. 3 GB sınırlı. 256 hız. Şimdi ben bu dedikleri 30 YTL fiyata güvenerek bağlandım. Bağlantı ücretinide kabul ettik, ama vergilerden hiç bahseden olmadı, ve bugün fatura geldi, kota aşımı yok, 49 YTL 56 kuruş. Ne bu şimdi. Bu hep böylemi olacak. Eğer böyleyse ben bunu kapatırım. Zaten çalıştığım işyerinde var ADSL, sınırsız, ve faturayı ilk geldiğinde 149 milyondu o zaman 512 ve faturada başka da bir ek yoktu. Şimdi bu fatura ne böyle? Biri beni aydınlatabilirmi acaba?
S
19 yıl
Dizüstüne TV kartı
Arkadaşlar Datron Aero Dizüstü bilgisayar aldım. 1.6 centrino, 776 mb ram, 64 mb ekran kartı, 40 gb hdd. Tv izlemek istiyorum, kart olarak takılabilen tv modülleri varmış, birde harici tv-box lar hangisini tavsiye edersiniz, fiyatları nedir. Bunların dijitalide vardmı (çanak için)? teşekkürler.
S
19 yıl
MOVED: WEB kamera
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.