S

Yüzbaşı
27 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Elektrikli Kona Haziran Sonu Geliyor
Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, şirketin yıllık üretim ve ihracat hedefleri hakkında Bloomberg HT’nin sorularını yanıtladı.
Murat Berkel, Hyundai’nin 2021 yılı hedefleri hakkında yaptığı konuşmasında, bu sene otomotiv pazarını 750 bin civarı öngördüklerini ve 2021’de 34 binin üzerinde araç satışı hedeflediklerini söyledi. Geçtiğimiz yıl perakende odaklı satışlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Berkel, bu yıl ihracatta yüzde 11’lik bir artış öngördüklerini açıkladı.

Mayıs başı Bayon
Mayıs ortası Yeni Tuscon
Haziran sonu Kona Electric
Temmuz sonu Santa Fe PHEV
S
3 yıl
Sonunda birileri bu adamın kıymetini anladı
Videoyu izlemek için tıklayınız
Çok güzel açıklamış. Kafada soru işareti kalmadı. Gurur duydum.
S
3 yıl
Bir Çinli Elektrikli Daha
2021 'in bir sürprizi daha

Videoyu izlemek için tıklayınız
S
3 yıl
Elektrikli traktörün ilk görselleri sızdı.
Yerli olarak üretilecek olan ve proje danışmanlığını Önder YOL2un yaptığı elektirkli traktöre ait ilk görseller sızdı. İnşallah bu tasrımla çıkmaz. Zira direk Çinlileri anımsatıyor.

Videoyu izlemek için tıklayınız
S
3 yıl
HGS Çıkmazı???
Merhaba arkadaşlar. Hgs geçişlerinde ne geçtiğim gişe ne de geçtiğim saat doğru olarak gösteriliyor. Üstelik haksız ücret kesiliyor. Karayollarını aradım. İnceleyeceklerini söylediler. Bir hafta oldu hala düzelme yok.

HGS Geçiş ListesiGiriş ZamanıGiriş MekanıÇıkış ZamanıÇıkış MekanıGeçiş Ücreti (TL)0
6/01/2021 05:27GEREDE06/01/2021 05:27ADAPAZARI 26,25--
06/01/2021 03:4115 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ 13,25
05/01/2021 04:54ADAPAZARI05/01/2021 06:03ÇAMLICA 9,50

Buna göre 2 saat içinde boğaz köprüsünden Geredeye gitmişim, Adapazarı'na dönmüşüm. İşi gücü bırakıp bunlarla mı uğraşacağız. Kestirme bir yol bilen varsa lütfen söylesin.
S
3 yıl
Bu Kim?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu sabah erken saatlerde Sakarya civarında gördüm. Hızı oldukça yüksek ve bizim camlar da kirli olduğundan çok net fotoğraflar olmadı ama işin uzmanları tanır diye tahmin ediyorum. Bence Hyundai Bayon. Sizce?
S
4 yıl
Otomotiv Firmaları Üretimi Durdurmaya Başladı
Seat, Reno ve Nissan üretimlerini askıya aldı. Virüs etkilerini otomotiv sektöründe de göstermeye başladı. Zaten araba bulamıyordu millet, şimdi hepten işler karışacak. İnşallah bizdeki fabrikaların üretiminde azalma veya durma olmaz da en azından buradab ekonomiye darbe vurmaz.

Kaynak:http://otomobil.haber7.com/otomobil/haber/2952674-renault-nissan-ve-seatta-uretim-durdu/?detay=2
S
4 yıl
2020 model liste fiyat 170 bin, galeride 2019 modeli 181 bin
S
4 yıl
Ssanyoung Korondo 2019
Bugün yeni Korondo'yu incelemek için Yeni Bosna'daki Ssanyoung bayisine gittim. Ama ne yazık ki Konya hariç hiç bir bayide araç kalmamış. Hatta şubatta geleceklei bile satmışlar. Ellerinde sadee 4x4 musso grand kalmış. Gelmişken bi test et dediler. Açıkcası bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim. Konforu benim mk4 mondeo ile yarışır, hatta çukurları lastikleri sayesinde daha iyi eziyor.
Demem o ki Ssanyoung da bile araba kalmamış.
S
4 yıl
İlginç bir durum
Bu gün başıma ilginç bir olay geldi. Araçla sabah 200 km kadar yol yaptım ve hedefe ulaşıp stop ettim. Son derece sorunsuz bir yolculuk oldu.Sonra düzgün park edemediğimi görüp aracı tekrar çalıştırdım. Direksiyonu çevirmemle motorun sapıtması bir oldu. Devir dalgalanmaya başladı ve arıza lambası yandı. Motoru kapatın ikazı çıktı. Kapattım. Bir daha marş bastım. Çalıştı ve stop etti. Bir daha denedim yine aynı. Sonra arabadan indim ve etrafında bir tur attım. Sonra bir daha marş bastım ve düzgün çalıştı. 200 km daha yol yaptım. Hala normal ve sıkıntı yok. Sorun ne olabilir?

Not: Araç 2008 mondeo mk4- 1.6 benzin / lpg
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.