M

Teğmen
26 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Oyunlardaki Ekran Kararıp-Gelmesi Problemi
Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz vatan indirimlerinde aşağıdaki gibi bir sistem topladım.

Ryzen 5 2600
Sapphire Rx590 pulse
Asus Tuf b450 pro gaming
Kingston Hyperx 3000mhz ram
Samsung Evo 860 250gb
Coolermaster mb511 kasa 650w

İlk defa sistem topladığım için bağlantıları zor da olsa yapıp bilgisayarı çalıştırdım. Başlarda problem yok gibi gözüküyordu fakat son zamanlarda yaşadığım bir problem için sizlere danışmak istedim.

Bilgisayarı ilk açıp oyuna girdiğimde; oyun menüleri arasında dolaşırken ekran 1-2 saniyeliğine sürekli gidip geliyor. Monitör ışığı sönmüyor. Oyundan çıkıp bilgisayarı yeniden başlattığımda ise oyunları sıkıntısız oynayabiliyorum. Kısacası oyunu düzgün bir şekilde oynayabilmem için 1 defa yeniden başlatmam gerekiyor.

Sorun olarak aklıma ilk olarak ekran kartı driveri geldi. Silip yeniden kurdum fakat değişen bir şey olmadı. HDMI kablom biraz eski bundan kaynaklabilir mi? Gerçi o zaman da yeniden başlattığımda yine aynı problemlerin olması gerekir.

Bu konularda yeni olduğum için acaba kasa bağlantılarını mı yanlış yapıyorum ondan da emin değilim. Ya da Radeon ayarlarından herhangi bir ayar mı yapmam gerekiyor? Bilgilerinize ihtiyacım var teşekkürler.
M
5 yıl
Wifi Adaptör Önerilerinize İhtiyacım Var
Merhaba arkadaşlar, masaüstü bilgisayar topladım. Şu ana kadar sürekli laptop kullandığım için wifi konusunda herhangi bir parça alımı yapmadım. Sanıyorum buna bir de wifi adaptör almam gerekiyor. Kablo çekmem şu an için mümkün gözükmüyor.



Arada 1 duvar var sadece bunun için en uygun fiyatlı hangi adaptörü alabilirim? Yada anakarta takılan herhangi bir aparat vs. var mı? Alışveriş sitelerindeki yorumlara bakıyorum sürekli kopmalardan bahsedenler var. Almadan sizin düşüncelerinizi almak istedim. Teşekkürler.
M
5 yıl
Corsair Spec Delta RGB 550w nasıldır?
Arkadaşlar PSU dahil 600-700tl civarında bir kasa bakıyorum. Konu başlığındaki kasa nasıldır? Rx580 veya rx590 li bir sistem için PSU yeterli midir?

80 plus sertifikası var fakat nasıldır bilemiyorum.

https://www.incehesap.com/corsair-carbide-spec-delta-rgb-midi-tower-gaming-kasa-fiyati-43181/?gclid=EAIaIQobChMIgrLZ7ObK5AIVS-d3Ch2tcQ7IEAQYASABEgIXdvD_BwE
M
5 yıl
B450 anakart tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba, malum hepsiburadada KDV indirimi varken PC toplamaya anakarttan başlayayim dedim. Visa,paraf,telekom derken 500 üzerindeki kartlar için yaklaşık 140 lira, 500 altı için ise yaklaşık 100 lira indirim daha olacak.

Bu kartlardan hangisini önerirsiniz. B450 kart konularına kafam iyice karıştı. Overclock falan anlamam, 3-4 yıl sonra işlemci yada ram degisirsem o. Şimdilik ryzen 5 2600 düşünüyorum işlemciyi.

Araştırıp gözüme kestirdiklerim.

MSI B450m pro vdh
MSI Gaming plus
MSI b450 a pro
Gigabyte b450m s2h (ekonomik)


Ya da sizin oneriniz varsa dinlemek isterim. Gönül isterdi ki tomahawk almak. Ama anakarta o kadar para vermek istemiyorum.
M
5 yıl
45 bine kadar otomatik araç
Merhaba arkadaşlar, daha önce buna benzer açılmış konuları inceledim. Fakat piyasa sürekli değiştiği için tekrar önerilerinizi almak istedim.

Mevcut aracımin günlük çok yol yapması ve yıpranması nedeniyle 2. bir araç ihtiyacı doğdu.Yaklaşık 2 aydır eşim için araç bakıyorum. Birçok arkadaş bu fiyatlara otomatik araba bulamazsın bulduğunda işe yaramaz vs. diyecektir. Fakat eşimin acemiligini önce alt sınıf bir arabada atması için daha yukarıya çıkmayı düşünmüyorum.

Benzin veya LPG'li olacak şekilde düşündüğüm araçlari yazayım. Elememe yardımcı olursaniz memnun olurum.

Citroen C3 - 2004/2008
Opel Corsa - Max 2006
Citroen C4 - 2005/2007
Fiat Punto


Fiat Punto hem yakıt hem de parça açısından ucuz diye duydum. Siz ne onerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
M
6 yıl
Fiziksel Altınlar Nerede Bozdurulmalıdır?
Arkadaşlar merhaba, elimde bir miktar çeyrek ve bilezik bulunmakta. Bunları grama çevirmeyi düşünüyorum.

Bankaların altın günleri adında çalışmaları oluyor. Bu konuda hiç bir fikrim olmadığı için sizlere danışmak istedim.

Bu altınları kuyumcuda bozdurup bankadan grama çevirmek mi daha mantıklı ya da bu bankaların altın eksperlerine mi götürmek daha mantıklı? Arada ne gibi bir fark var hangisini tavsiye edersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.