N

Binbaşı
13 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
13 yıl
TOSHIBA 3D WL768 ilk kez TEKNOSA\u0027da [40\" 4500TL - 55\" 7500TL]
< Resime gitmek için tıklayın >

Sonunda 40" modelinde fiyatı belli oldu 4500TL
N
14 yıl
Kararsizim Mini PC vs Fat kasa ??
Download, MP3 ve HD videolari acacak bir PC istiyorum, saatlerce download yapacagim icin enerji harcamasi minimum olmali, ve sessiz calismali, Mac Mini ler ideal gibi gorunsede normal PCde istediklerimi yapmama tam olarak firsat tanimiyor, Mac Mini benzeri normal PCler var ama bunlar ya DVDROM suz yada Athom islemci kullaniyorlar, bir ara netbook lara ozenmistim ama onlarinda format sirasinda sacma sapan recovery disc isteme olaylari ve masa ustu ler kadar dayanikli olmamasi beni vaz gecirdi, Dell Studio Hybrid Desktop hosuma gitti ama nette bir turlu TR fiyatini bulamadim, veya benzer gucte bir model goremedim.http://www.teknoblog.com/urunler/dellden-en-kucuk-ve-en-cevreci-masaustu-bilgisayar-dell-studio-hybrid.html , iyi bir donanima sahip mini bir PC bulamaz isem buyuk kasa bir PC alabilirim. bu mini PCler format sirasinda recovery falan istemezdegil mi, benim eski PCde ki gibi siyah ekran, ESC tusu, isletim sistemini tak formata basla gibi kolay olmali.
N
14 yıl
WINNING ELEVEN 2011 DEMO Japon PSN\u0027de
PES 2011 demoyu beklemek istemeyenler WE 2011 demoyu Japon PSN'den indirebilirler.
N
14 yıl
XBOX 360 oyunlarina Turkce yama yapilabilir mi ?
Merhaba PC oyunlarina Turkce yama yapiliyor bazi PS2 ve PSP oyunlarininda Turkce yamali versionlarini gordum, acaba XBOX 360 oyunlarina da Turkce yama yapiliyor mu yapilabilir mi ? sanki Rus'lar kendi dillerinde yama yapiyor diye okumustum bir yerde ama tam olarak emin degilim.
N
14 yıl
WDtv Live ortam kitaplığı sorunu
Merhaba elimde WDtv Live var "ortam kitaplığı oluşturulamıyor. lütfen kaydetme ayarlarınızı kontrol edin" diye bir sorun yasiyorum, PCim bozuk oldugu icin HDDyi formatlayip tekrar deneyemiyorum, zaten icinde bir mkv film birkac sinema fragmani var. kullandigim HDD 3.5" 1TB WD Elements, HDDyi cikarip 2GB hafiza kartini takiyorum boyle bir sorun olmuyor, acaba bu olay neden kaynaklaniyordur ?
N
14 yıl
MAG BETA Time out hatasi
Bugun US PSNye dusen MAG BETA'yi indirdim, bu BETA, Move ozelligi ve yeni bolumler kazandiriyor oyuna, ama BETA dan oyuna birturlu giremiyorum tam baglanirken time out hatasi veriyor, acaba bu neden kaynaklaniyordur ? bu arada benim oyun PAL ama BETA yi USdan indirdim bununla bir ilgisi olabilir mi ?
N
14 yıl
XBOX360 PS3\u0027un gucunu mu frenliyor ?
XBOX 360 aldim, tamam guzel konsol ama ne EX oyunlari nede multi ler grafiksel acidan bir PS3 EX gibi degiller. PS3 e oyun yapmak zor oldugu icin oyun yapimcilari oyunu XBOX360 a yapip sonra PS3 e port ediyorlar, acaba XBOX360 olmasaydi veya oyunlar PS3 icin yapilip sonradan XBOX360 a port edilseydi butun oyunlar (en azindan buyuk cogunlugu) Uncharted 2, Killzone 2 vs... gibi mi olurdu ?
N
14 yıl
XBOX360\u0027da Notebook fani kullananlar icin pratik cozum
Belki bir cogunuz biliyordur bu yontemi ama bilmeyen arkadaslara hatirlatma mayetinde foruma ekleyeyim dedim

< Resime gitmek için tıklayın >
Biliyorsunuz XBOX i sogutayim derken gucu USB den alip cihaza extra guc bindiriyor sunuz bununda cihaza yarardan cok zarari dokunuyor ayrica XBOX in USB girisi onde oldugu icin cirkin bir manzara olusuyor

< Resime gitmek için tıklayın >

bu sorunu USB ucunu normal fise ceviren adaptorler ile cozebilir siniz

sogutucunun USB kablosu kisa oldugu icinde bir USB uzatma kablosu almanizi tavsiye ederim ikisinin toplam maliyeti yaklasik 7 TL civari olacaktir

++++

Umarim isinize yaramistir iyi forumlar
N
14 yıl
GETAWAY ve Eight Days hala nerede ?
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Daha PS3 cikmadan duyurulan ve goruntuleri ile bizi kendine hayran birakan bu iki oyuna ne oldu kac tane E3 gecti ama bu oyunlardan ses seda yok.
N
14 yıl
SHARPdan Gozluksuz 3Dtv
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.