N

Teğmen
11 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
134 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
7 yıl
Anakartım Bozuldu. Tavsiye Lazım
Arkadaşlar merhaba. Masaüstü bilgisayarım var. Eski bir cihaz. 3 yıl sonra çalıştırdım ve kullanıyordum. Geçen gün açılmamaya başladı. Tüm parçaları söküp taktım vs. Yine olmadı. 12v 4 pin kablosunu çıkarınca elektirik geliyor fanlar dönüyor, takınca tık diye ses geliyor ışık yanıp sönüyor. Sorun buydu. Bende bilgisayarcıya götürdüm tamirini yapamadı. Anakart değişmesi lazım dedi. Anakartı kendim alacağım. Sıfır bulamam zaten ikinci el de araştırıyorum ama buraya sormak istedim. Sistem özelliklerin şu şekilde.
-İntel q8200 işlemci
-Ati 4830 ekran kartı
-kingston 2gb 800mhz ram
-460w çok da iyi olmayan bir power

Bozuk olan anakartım ise Gigabyte Ep45 - Ds3l
İkinci el gitti gidiyorda ve sahibinden de buna en yakın Gigabyte G31M - ES2L buldum. 70 lira civarında. Acaba uyumlu olur mu. Eğer varsa başka tavsiyeleriniz yardımcı olabilir misiniz? Anakart değişikliğiyle sorun çözülür mü?
Şimdiden teşekkürler.
N
7 yıl
Bilgisayar açılmıyor
Arkadaşlar merhaba.
Benim 3 senedir kullanmadığım masaüstü pcm vardı. Bozuk olduğunu sanarak kullanmıyordum. 2-3 hafta önce parçaları söktüm taktım çalıştı. Sorunsuz çalışıyordu. Dün gece bilgisayarı normal bir şekilde kapattım. Bugün açmaya kalktığımda ise çıt diye bir ses geldi açılmadı. Sanki elektrik gelmiyor gibiydi. Pcyi açtım switchleri söküp taktım düzelmedi. Sonra biryerde atx 12v kablosunu takmadan deneyin felan yazıyordu. Bende onu çıkardım. Bilgisayar çalışıyor (tabi görüntü felan yok sadece fanlar dönüyor ışıklar yanıyor) çıkarığımda ise çıt diye ses gelip daha da birşey olmuyor. 1 sn bile dönmüyor fanlar kapanıyor. Bunun nedeni nedir, çözümü nedir. Power diyenler, anakart diyenler var. Bilgisayarcıya da bilgisiz bir şekilde gitmek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
N
11 yıl
Mozilla Ping Sorunu
Arkadaşlar merhaba.

Soruma geçeyim. 2 gün önce başladı ve şu anda da devam etmekte olan bir sorunum var. Ne yaptım bilmiyorum ama Firefox'ta sayfalar yavaş açılmaya başladı. Ayrıca Firefox'da speedtest yapıyorum ping 200 civarında çıkarken Google Chrome'dan aynı testi yapınca 24 çıkıyor. Çok büyük bir fark var. Bunu nasıl çözerim yardım ederseniz sevinirim.

Teşekkürler.
N
12 yıl
Hattimi tasiyacagim, Ama nereye?
Arkadslar merhaba. Avea costuran tarife kullaniyorum. Sadece 120 dk'm var. Bana lazim olan ise basta internet ve az da olsa sms. konusma ise sms olursa 120 dk bile yeter. Avea Seç tarifesine geceyim dedim ancak faturasiza gectigim icin benden ucret talep ediyorlardi. Gecen gun genel mudurlukten aradilar ucret istemiyoruz sadece gidip bi faturasiz hat alin (8 tl) sonra mhyi arayip gecisinizi yapin dediler. normalde 200 dk 9 tl iken 15 tl odeceyecegim gecis yapmadigim icin. Pek mantiklida gelmedi. Neyse sizden istegim bana birseyler onermeniz. butcem aylik en fazla 25 tl. vadafone turkcell farketmez. 3 ay kullanip sonra aveaya gecebilirm.

Aradiklarim; en az 120 dk, 100 sms de yeter internetde 250 veya 500 mb olsada olur. Fazlasi da olur tabi ama ucret asmayacak sekilde. Bana onerebileceginiz birsey varmi ogrenmek istiyorum. Simdiden tesekkurler.
N
12 yıl
Superonline Adsl nasil? Gecilebilir mi ?
Arkadaslar bugun beni superonline'dan aradilar. Ttnet taahhutum bitmisti zaten, baska biyere gecmeyi dusunuyordum. 8mbite kadar sinirsiz 6 ay 9.90 sonra 55 lira,modem veriyolarmis vs. Kullanan var mi superonline adsli, memnun musunz? Gecmemi onerir misiniz? Ayrica ne gibi skintilar olabilir? Artilari eksileri nelerdir belirtirseniz sevinirim. Onerilerinizi bekliyorum.
N
12 yıl
Numarami Turkcell\u0027den Avea\u0027ya tasiyorum? Sorularim var.
Merhaba arkadaslar. ben 12 ay tahattutlu 120 dk kullaniyordum turkcellde. malum bu kampanya bitti ve turkcellde gozume baska kampanya takilmadi. aveada birkac kampanya gordum sizlere danismak istiyorum sizce hangisine gecmeliyim.

Isime yarayacak: Max 150 min 90 dk heryone. En fazla ayda 50 sms tabi yuksek olursada farketmez ama cok kullanan biri degilim. Yeni telefon alirsam internet lazim olabilir ama o kadar da onemli degil. Max fiyat ise ayda 15 diyebilirim. Turkcelldeyken 2 ayda 18 lira fln oduyordum. Butcem kisitli ona gore degerlendirirseniz sevinirim.

Aklimdaki tarifeler: Süper Fikir Tarifesi: ( 100dk 4 tl - 5 tl sabit ucret sms yok)
Coşturan tarife: 9 tl heryone 120 dk taraftarlar arasi sinirsiz. 6 ay boyunca 100 sms heryone. (bunda sabit ucret var mi yok mu anlamadim. 9 tl odemem yeterlimi ayda)
15'lik Tarife :15tl'ye heryone 250 dk 6 ay sonra 150 dk 250 sms 6 ay sonra 150 sms tarife ici sinirsiz ( bundada ayni sekilde sabit ucret ayri mi yoksa icindemi merak ediyorum.)

simdilk aklimda bunlar var vadafoneyi hic arastirmadim. sizce bana uygun tarife hangisidir? yazdiklarimdan baska da olabilr tabiki. simdiden tesekkur ederim.
N
13 yıl
Fiesta için lastik önerisi
Arkadaşlar yeni araç aldık. Fiesta 1.4 TDCI Collection. Fakat lastikler biraz eski gibi sanki. Ayrica sag on lastikde stepne kullaniliyor. Diger lastikler 15lik sag on 14luk. Acilen degistirmek istiyorum sorun cikartabilir. Sag on tarafdan kaza yaptigi icin jant kirilmis. Ikitelli cikmacilari dolsatik bikac lastik jantciya baktik da bulamadik digerleriyle ayni janttan. Bunu nereden bulabilirm? (Servisine sorun dediler de daha gitmedim pahali olur mu?)

Simdi asil sormak istedigim yeni lastik arayisim var. Performansi iyi, yakiti etkilemeyen, dayanikli ve guvenli bir lastik ariyorum. Ebat ve marka olarak ne onerirsiniz yardimci olursaniz sevinirim. Tesekkurler
N
13 yıl
Fiesta buldum alinir mi? (Sonunda aldik. Sorularim var)
Ford Fiesa 2008 1.4 TDI Collection 48000 km'de degisen yok sag arka kapi ve ve sag arka camurlukta boya var surtmeden dolayi. kaportaci arkadas iyi dedi. fiyati ise 22.000 tl. km biraz kafami kurcaladi ona da baktiracagiz motorcu bi tanidiga siyah renk diri bir arac. alinabilr mi arkadaslar. cok arac baktik ama bu kafamiza yatti. yorumlarinizi bekliyorm tesekkurler
N
13 yıl
Artik alacagiz, karar vermek hala guc.
Arkadaslar uzun zamandir arac bakiyoruz. Pololar, eralar, getzler, linealar derken elde var sifir. hala almis degiliz. ama artik kararimiz kesin bu hafta ici bulmaliyiz. arastiriyorum buluyorum da pek anlamadigim icin sormak zorunda kaliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2008-65-000km-de-aveo-ilk-sahibinden-cok-temiz-17850-54372545/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ilk-sahibinden-sifir-gibi-full-54123004/detay/

yukaridaki ilanlar gozume carpti. chevrolet nasil aractir yukaridaki araclar nasildir. bu fiyat verilir mi? servisi parcasi satmasi vs nasildir. sorun cikartir mi?

16 20 bin arasi arac bakiyoruz. aile arabasi olacak ve yakiti iyi olacak. baska nelere bakmaliyim arkadaslar.

Not: Nissan Almeralari nasil bilirsiniz?

Tesekkurler
N
13 yıl
Bu araç alınabilir mi?
arkadaslar malum kac zamandir arac aramaktayim konularimda mevcut forumda. bir sure ara vermistim fakat bugun bi haber geldi. babamin is arkadasi aracini satiyor. bu araci alirsam hata yapar miyiz, 3-4 sene kullanilacak arac pek yol yaptigimiz soylenemez. tesekkurler simdiden.

2000 model Bora 1.6 Comfortline Full modeli 107000 km'de sol camurluk degismis baska herhangi bir sorunu yok. bakimli temiz bir arac oldugu soyleniyor. yarin bakmaya gidecegiz. fiyati ise 18000 tl. arastirmalarima gore 20 den asagi pek yok bu modelde arac. sizce bunu alalim mi, sonucda wv kalitesi var ama yorumlarinizi dinliyorum. teskkurler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.