C

Teğmen
04 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 ay
M2 SSD ye windows kurdum fakat anakart görmüyor
Merhaba bugün şirkette patronun bilgisayarına hız gerekiyordu ve ben hallederim deyip M.2 SSD aldım güzelce Windows'u M.2'ye kurdum ama bilgisayar açılırken anakarttan M.2 SSD'yi görmüyor ve direkt BIOS ekranına geçiyor. Adam beni kovmadan yardım edebilecek var mı? İşlemcim 4790K'dır anakart H97M-E.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
10 ay
Düşük Fps Sorunu
Merhaba, sistemim ryzen 5 5500 - rx6600 - 3200 mhz 8x2 ram - m2 ssd... league of legends ve valorant başta olmak üzere oyunlarda ekran kartı kullanımı çok düşük seviyelerde 300 fps almam gereken oyunlarda 70 80 fpslere kadar düşüyorum ve hiç bir çözüm yolu bulamıyorum. Format, eski sürücü yüklemek vb. çözümler fayda etmiyor. Kasayı camdan fırlatmadan önce buradan yardım almak istedim varmı bir çözümü ?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
geçen yıl
1998 model Audi A3 kilit sistemi yardım
Arkadaşlar 1998 model A3 bir aracım var kumanda ile açma kapatma yapmak için kumandayı alıcı cihazın dibine kadar sokmam gerekiyor aksi takdirde çalışmıyor alıcı cihazı söktüm anakart elimde fakat hangisinin alıcı cihaz olduğunu anlamadım fotoğraf ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
2 yıl
Msi gtx 1080 gaming x ısınma problemi konudan anlayan bakabilir mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
Bugün şans eseri fark ettim oyunlarda 80 82 derece arası geziyor ama furmark 1080p test yaptığımda böyle bir sıcaklık değeri gördüm şok oldum. 1.5 sene kadar önce yine yüksek sıcaklıkta çalıştığı için macun değişimi yapmıştım. uzun zamandır sorun yoktu bakmıyordum. Bunun sebebi nedir ? Macun değiştirmek istesem hangi ürünü almalıyım . Yardım ederseniz çok sevinirim iyi forumlar.
C
3 yıl
Gtx 980 vs dolar
Arkadaşlar elimde fazla asus strix gtx980 kart var piyasayı takip etmeyeli çok uzun zaman oldu malum sitedeki ilanlarda karman çorman bunun piyasası nedir ne eder yardımcı olabilecek var mi ?
C
4 yıl
En iyi ingilizce eğitim programı
İs yerinde boş vaktim oluyor ingilizcemi biraz geliştirmek istiyorum . Biraz araştırma yaptım ama tam olarak hangi uygulamayı kullanmalıyım karar veremedim. Bana yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim . Herkese iyi forumlar
C
4 yıl
Tüv türk muayene rezilliği
Hasarlı araç işindeyim ayda 1 2 defa geliyorum. Türkiyenin sayılı şirketlerinden biri olan doğus grup 10 yıllığına taşeron olarak çalışıyor. Devlet adına tüm türkiyedeki araçlara trafiğe çıkabilir raporu verme yetkisine sahip. Sosyal mesafe adı altında klimalı odaları kapatıp dışarıya bir tane güneşe engel olacak şemsiye bile koymadan en az yarım saat insanları bekletiyor. Alınan ücret otomobil için 342 TL !!! Arkadaşlar bu gerçekten bir soygun. Az önce bir çalışanla konuştum günlük 100 ün altına düşmüyor baktığım araç sayısı diyor . Aldığı maaş içler acısı, vatandaş çile çekiyor çalışan çile çekiyor. 342 TL nin yüzde kaçı devlete kaçı doğuş gruba gidiyor acaba. Acilen bu konuda bişeyler yapılmalı çünkü bunun adı devlet destekli soygunculuk.

< Resime gitmek için tıklayın >

Edit: fotoğraf öğle molası sırasında çekilmiştir normal hali bunun en 2 katı kadar kalabalık
C
4 yıl
Intetnet hızı ve ping arasındaki ilişki
Herkese iyi forumlar. Dün evde sabit kullandığım internet paketimi 24 mbps den 50 mbps ye çıkarttım. Ama hiç beklemediğim bir şey oldu bütün oyunlardaki (fps moba tarzında oyunlar) pingimde büyük bir düşüş oldu. Ping anlık gecikme demek internet hızım arttığında nasıl pingim düştü anlam veremedim kafama takıldı sebebini bilen var mı?
C
4 yıl
EKRAN KARTI TAVSİYE VE YARDIM
Herkese iyi forumlar 2 sene öncesine kadar piyasayı takip etsemde iş yoğunluğu sebebiyle çok uzak kaldım yardım ederseniz sevinirim. Sistemim 4790k 12 ram giriş seviyesi anakart. Elimde kullandığım asus gtx 980 var bunun yerine 3 bin lira civarı bi kart almayı düşünüyorum. En iyi f/p ürününü tavsiye ederseniz çok sevinirim. Aklımda ikinci el 1080ti almak geçiyor sizce ne alabilirim?
C
4 yıl
AGIR HASAR KAYITLI HATASIZ BOYASIZ
Evet arkadaşlar piyasadaki o hatasız boyasız ağır hasar kaydı vardır, sigorta şişirmesinden dolayı ağır hasar kaydı vardır, 20 yaşındaki araba 50bin kilometre orjinal, gibi ilan açıklaması olan arabaları piyasaya süren kişilerden biri benim. sahibinden icradan gümrükten özellikle sigorta şirketlerinden ordan burdan her türlü araba alırım. Yaptırırım, yaparım piyasaya sürerim. ağır hasar, normal hasar, icra, gümrük , arabaları hakkında sormak istediğiniz ne varsa bilgi vermek için burdayım saygılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.