E

Çavuş
25 Kasım 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
Ucuz Type-C Kulaklık Önerisi
Uzun süre kullanmalık Type-C kulak içi kulaklık arıyorum. Bütçem en fazla 150 TL. Ucuz ve sağlam bir kulaklığa ihtiyacım var.
E
3 yıl
Philips Car 400 Teyp Kodu Lazım (Opel\u0027de Bile Yok)
Elimizde Opel Astra G'de bulunan Philips Car 400 teyp var ama güvenlik kodu yok. Opel'i aradığımızda 10 yıl ve daha eski kodların veritabanlarında olmadığını söylediler. Bu kodu nasıl bulabilirim?
Seri No: GM0400X2589908
E
3 yıl
Bölgenizde Fiber İnternet Potansiyeli Mevcuttur Ne Demek?
Superonline'ın sitesinde adresimle fiber altyapısını sorgularken "Bölgenizde Turkcell Superonline Fiber İnternet Potansiyeli Mevcuttur" diyor. Bu ifade ne anlama geliyor?
E
4 yıl
1 Cat5 Kablodan 2 Cihaza Bağlantı Yapılır Mı
Modemden çıkan 8 damarlı Cat5 kablosunun 4 damarını televizyona 4 damarını bilgisayara verip 2 cihaza aynı anda internet sağlamak mümkün müdür?
E
4 yıl
Eski Yazıcıları Windows 10\u0027da Nasıl Kullanabilirim?
Okuldaki eski yazıcıları kullanmak istiyoruz ama bilgisayarlar yenilendiği için yeni bilgisayarlar eski yazıcıları görmüyor, driver'larını desteklemiyor. Yeni bilgisayarlara Windows XP de kuramıyoruz. Aklıma birkaç yöntem geldi ama yine de bir bilene sormak istiyorum:

Acaba sanal makine kursak bir kısmı LPT portunu kullanan eski yazıcıları tekrar kullanabilir miyiz? (Sanal makinenin LPT portunu göreceğinden şüpheliyim)

Normalde XP kuramıyoruz ama flaş belleğe Live CD yapıp bilgisayarı öyle çalıştırsak yazıcıları görür mü? (Her çıkış almada flaş bellek kullanmak zor olduğu için böyle yapmak istemiyorum)

Aklıma bunlar geldi, daha kolay bir yöntem var mı?
E
5 yıl
İnternetteki Ucuz Key\u0027ler Hakkında
Freedos bilgisayar için Windows 10 almak istiyorum ama doğrudan Retail key almak çok pahalı. İnternette birçok sitede 20 liraya key satıldığını gördüm ama bu ucuz key'ler normal Retail key'ler değil de OEM ya da MAK key'lermiş.

MAK key'in sıkıntı çıkardığını duydum, o yüzden OEM key almak istiyorum ama alacağım key'in OEM olduğunu nasıl anlarım? (MAK key'i itelemesinler sonra?)
E
6 yıl
Windows 8\u0027in Yanına Linux Kurmak
Windows 8'in yanına ikinci işletim sistemi olarak Linux Mint kurmak istiyorum ancak Linux Mint kurma rehberinde anlatılan birim küçültmeyi yapacak kadar boş alanım yok (Windows, 120 GB SSD'ye kurulu). Bu yüzden Linux Mint'i HDD'ye (500 GB) kurmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Mümkünse nasıl yapabilirim?

Sistem:Dell XPS L502X
E
6 yıl
Elektronikçide Çalışıyor Evde Çalışmıyor
Philips marka çok eski bir televizyonumuz var (40 kanal hafızalı, scart girişi yok) televizyona elektrik gelmiyordu biz de televizyonu elektronikçiye götürdük. Elektronikçi televizyonu fişe taktı, televizyon şaak diye açıldı. Eve gittik bir daha denedik yine açılmadı. Evde iki tane daha tüplü TV var, onlar çalışıyor ama bu çalışmıyor. Sorun evde mi televizyonda mı?

Yeni bir binada oturuyorum, prizlerde çocukların ellememesi için koruma var, acaba televizyonun çalışmama sebebi bu koruma sistemi olabilir mi?
E
7 yıl
Sony NWZ- E443 Şarj Kablosu Arıyorum
Merhaba, Bursa'da Walkman NWZ- E443 şarj kablosu bulabileceğim bir yer var mıdır?
E
7 yıl
Eski PC\u0027me hangi işletim sistemini kurmalıyım?
Merhaba,

Intel Core 2 Duo E6550 2.33 GHz işlemci
Corsair 2*1 GB 800 MHz DDR2 Ram
Nvidia GT 440 1GB 128 bit ekran kartı
Seagate 320 GB 7200rpm harddisk

sistemime hangi işletim sistemini kurmalıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.