P

Yüzbaşı
19 Kasım 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
215 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
3 yıl
Detention Türkçe Yama (Yayınlandı)
< Resime gitmek için tıklayın >
İndirme Linki: http://www.mediafire.com/file/2tdrzsubydli09t/Detention_TR_Yama.zip/file
Kurulum: en.xls dosyasını "Detention_Data\8_Translations" dizinine atıp değiştirmeyi onaylayın.

Not: Oyunun ana menüsü dil dosyasında değiştirdiğim halde ingilizce kaldı. Oyun içinde birkaç yer grafik olduğu için ingilizce. Onun dışında bütün diyaloglar ve notlar tamamen türkçe.

Ekran Görüntüleri:
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
P
4 yıl
[Yayınlandı] Devotion Türkçe Yama


2019 yılında tayvanlı geliştirici Red Candle Games tarafından yayınlanan korku türündeki bu oyun Çin'e ait göndermeler nedeniyle Çin baskısı yüzünden kısa süre sonra satıştan kaldırıldı. Oyunu şu anda korsan dışında oynama imkanı yok. Eğer satıldığı kısa süre içinde almadıysanız tabi. Bende internette bulunan codex isimli korsan sürümü üzerinden oynayıp çevirisini yaptım.

- Yama ücretsizdir.
- Türkçe karakterlerin hepsini desteklemekte.
- Dil dosyasında başarımlarla alakalı satırlar ve oyun bitince gelen end titles yazıları hariç her şey çevrildi. Bu bahsettiğim satırların senaryo ile bir alakası yok zaten.

İndirme Linki

Kurulum:İndirdiğiniz zip belgesinin içinden çıkan Translation.csv dosyasını oyunun kurulu olduğu yerde "Devotion_Data\Config\Language"
klasörünün içerisine atın.

P
4 yıl
Türk telekom alacak iade iban sorunu
Edevlet üzerinden borç ve alacak sorgulaması yapılabiliyor. Türk telekom üzerinde 23 lira alacak gözüküyor. Açılan iade formunda tc kimlik no, iban ve irtibat telefon numarası isteyen bir form ekranı var. Normalde iban numarası söyle:

TR** **** **** **** **** **
(Yıldız işareti sayılar)
Fakat sitedeki text alanı bu şekilde girmeme izin vermiyor. Bir rakam eksik giriyor. Forma girilebilecek karakter sayısını kısıtlamıslar ve formu gönderemiyorum. Iban bilgilerinizi kontrol ediniz şeklinde uyarı veriyor.

Iban numarasını yapıştırdığımda şöyle kabul ediyor.
TR** **** **** **** **** *
Son rakam eksik. Ya teknik bir hata ve kimsenin haberi yok düzeltmiyorlar yada türk telekomun çakallığı. Böyle bir şeyle karşılaşan var mı?
P
5 yıl
Cinsiyetini bilmediğimiz bir insan için he/she öznelerinden hangisini kullanmalıyız
İngilizcede o öznesi için 3 farklı kelime var. Gerçek hayatta karşıdaki insanın cinsiyetini biliriz ve he yada she öznesini kullanırız. Ama örnek vermek gerekirse, online bir oyunda oyundaki bir kişi hakkında bir şey diyeceğiz ingilizce olarak. Onun cinsiyetini bilmiyoruz, hangi özneyi kullanmalıyız? İnternette aksini kanıtlamadıkça herkes erkektir felsefinden yola çıkar he/his/him mi kullanmalıyız?

Başka örneklerde olabilir. Örneğin, karanlıkta pelerinli yüzü gözükmeyen birisini gördük. Cinsiyeti belli olmuyor. Burada da bir ikilem söz konusu.

Tarihte hep erkekler kadınlardan baskın olduğundan dilde de he öznesi baskındır gibi geliyor ama genede sormak istedim.
P
5 yıl
Whatsapp\u0027ta ki şikayet butonu ne işe yarıyor
Whatsapp'ta birilerini şikayet edebilme özelliği var. Mesajları uçtan uca şifreleme ile iletiyoruz diyorlar. Yani kendileri dahil üçüncü şahıslar görmüyor. O zaman birisini whatsapp'ta şikayet etmemizin nedeni ne? Engellemek tamam ama şikayeti neye göre değelendirecekler?

Diyebilirsiniz ki, çok şikayet alan hesapları askıya alıyorlardır. Bir grup insan troll amaçlı birisinin hesabını kullanmasını engelleyebilirler. Zamanında inci sözlüktekilerin yaptıkları trollükler malum. Olmayacak bir şey değil.

Eğer şikayet etmenin tek sonucu bu ise bir güvenlik sorunu. Bir kaç gün önce, sms onayı yerine whatsapp onayı getirileceğini okumuştum. Var mıdır bir açıklaması?
P
5 yıl
Konu silinsin
Konu silinsin
P
6 yıl
steam in sürekli yaşımı sorması
Steam de +18 içerikli oyunları açtığımda yaşımı soruyor. Doğru şekilde giriyorum, windowsu kapatana kadar tekrar sormuyor. Bilgisayar tekrar açtığımda +18 içerikli bir oyunun sayfasını açtığım tekrar soruyor. Bunu kapatmanın bir yolu yok mu? Sürekli sormasını istemiyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
P
6 yıl
GTA 4 ekran kartı belleğini görmüyor
Merhaba.
Sistem özelliklerim şöyle:
intel core i7 7700hq
gtx 1050 4GB
16GB RAM, windows 10 home 64bit

GTA 4 steam kütüphanemde bulunuyor. korsan değil.
oyunu yükleyince açılmıyordu. kendi yüklediği games for windows live ı silip microsoftun sitesinden indirip kurdum. oyun tekrar çalışmıyordu. steam kütüphanemde gta 4 e sağ tıklayıp özelliklere girdim. başlatma seçeneklerini ayarlaya tıkladım. "-windowed -sw-" kodunu ekledim. oyun pencereli halde açılıyor. fakat ayarlarda grafik ayarlarına girdiğimde Resource Usage kısmı 512 MB gözüküyor. burası 4gb olması gerekmez mi?

< Resime gitmek için tıklayın >

nvidia GPU etkinliğinde gta4.exe gözüküyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

nvidia denetim masasında 3D ayarlarının yönetilmesi-program ayarlarında "Genel ayarları kullanın(otomatik seçim: nvidia gpu)" seçiliydi. yüksek performanslı nvidia işlemci olarak ayarladım gene düzelmedi.

< Resime gitmek için tıklayın >

sorunu nasıl çözebilirim? oyun şu anda açılıyor fakat grafikleri en sona çıkaramıyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
P
6 yıl
Doom multiplayer hakkında
Bu oyunu satın alacağım, online modunda oynayanlar halen var mı, sunucular ne kadar dolu? Oyun 2016 da çıktığı için soruyorum. Cevaplarsanız sevinirim.
P
7 yıl
Ryzen işlemcili dizüstü bilgisayarlar ne zaman gelir
Sizce ne zaman gelir arkadaşlar? Seneye yaz aylarında dizüstü bilgisayar almak gibi bir fikrim var. Ryzen 3 işlemcili 3000 tl seviyelerinde dizüstü bilgisayarlar görebilir miyiz o vakte kadar?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.