T

Yüzbaşı
27 Ekim 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
666 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
geçen yıl
Güneş enerjisi ve kombiyi kullanamıyorum, anlamıyorum.
Güneş enerjisi de var, kombi de var. Sorunlarım şunlar:

Sular kesildiğinde güneş enerjisindeki su da kesiliyor. Sular kesildiğinde güneş enerjisinden gelen suyun kesilmemesi için ne yapılmalı?
Güneş enerjisine çekvalf diye bir parça takılmış, bu parça açık mı olacak kapalı mı?
< Resime gitmek için tıklayın >

Diğer bir durum güneşli havalarda kullanım suyunu güneş enerjisinden almak için kombiden hangi vanayı açmak, kapatmak gerekiyor?
Hava güneşli, petekler çalışacak ama sıcak suyu enerjiden almak istiyorum, hangi vanayı kapatacağım ya da açacağım?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Youtube'da videolara göz attım vs. ama evin içinde lavaboda, banyoda vana vardır vs. gibisinen bahsediliyor ama bizde herhangi bir vana, musluk bulunmamakta.
T
2 yıl
Dış Hat İçin Telefon Kablosu Önerisi
Telekom'un direğinden evin damına kablo geliyor. Oradan da ek ile bizim eve geliyor. Kablo yaklaşık 6-7 metre dışarıda kalıyor evin içine geçirebileceğim bir kanal olmadığından. Ekten bizim eve gelen kablo deforme olmuş olabileceğinden kablo almam gerek. İşe yarar sağlam bir kablo bulamadım. Belki doğru arayamıyorumdur. Bulduğum kablolar genelde hep iç hat için püsküllü tarzda. Telekom'un direğinden gelen kablo iki telli.
< Resime gitmek için tıklayın >


Şöyle bir kablo lazım ancak nereden bulabilirim bilemiyorum. minimum 100 metre satıyorlar bana 20 metre bile fazla
< Resime gitmek için tıklayın >
T
3 yıl
Millet 80-100 FPS alıyor aynı sistemle ben 30 FPS alıyorum
Arkadaşlar selam. Sistemde Ryzen 3 3100 işlemci, GTX 1650S ekran kartı, 8 GB 3000MHz ram var. Forza horizon 4'te komik bir şekilde 30 fps alıyorum. Aynı sistemi kullananlar en yüksek ayarlarda 80-100 FPS alıyor. Problemi nasıl çözebilirim bilmiyorum.
T
3 yıl
Laptop SATA Kaç destekliyor nasıl öğrenebilirim?
Merhaba kardeşimde Toshiba Satellite C50-B-10AT laptop var. Cihazdaki HDD artık ölecek hale geldi, bunun üzerine SSD aldım ve kurulumu yaptım. Fakat aldığım hızı birkaç defa test ettim 275-280 civarlarında. Ben cihazı SATA 3 olarak biliyordum ama bu hızlara göre SATA 2 olduğu anlaşılıyor. SATA 3 mü 2 mi olduğunu en net nasıl anlayabilirim? Hani SATA 3 ise SSD de bir problem var demektir.
T
3 yıl
Birbirine temas eden plastikler için yağ önerisi
Açıklayabildiğim kadar açıklamaya çalıştım.
T
3 yıl
Virüsten korunma kapandı BT yöneticiniz bu uygulamanın bazı alanlarına sınırlı erişime sahip
BT yöneticiniz bu uygulamanın bazı alanlarına sınırlı erişime sahip ve erişmeye çalıştığınız öge kullanılamıyor. Daha fazla bilgi için BT yardım masasına başvurun
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Kaspersky ve nortonda tarama yaptım:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Yıl 2021 format atmadan çözebiliriz umarım.
T
3 yıl
Mikrofon Çalışmıyor Problem Nerede?
Selam iyi hafta sonları. Kulaklık kullanmak beni rahatsız ettiğinden hoparlör kullanıyorum. Oyunlarda iletişim için ise bir adet yaka mikrofonu aldım. Aldığım ürün şu: https://www.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/microcase-lavalier-serisi-3-5-mm-profesyonel-youtuber-yaka-mikrofonu-1-5-metre-al2524_pdp_598800719

< Resime gitmek için tıklayın >


Anakartım MSI B450 Tomahawk Max, Kasam ise CORSAIR 110R Tempered Glass.
ÖNEMLİ:
ÜRÜN 3 BOĞUMLU 3.5 mm JACK KONNEKTÖRE SAHİPTİR. PC ÜZERİNDE KULLANMAK İÇİN MİKROFONLU KULAKLIK DESTEĞİ OLAN TEKLİ 3.5 mm KONNEKTÖRÜ OLAN PC LERDE ÇALIŞIR.
KULAKLIK VE MİKROFON JACK YUVALARI AYRI AYRI OLAN PC LERDE ÇALIŞMAZ.

Bu şekilde bir uyarı yazılmış arkadaki portlara takınca ses gelmiyor tamam dedim o halde kasanın önündeki kombo jack'a takayım dedim orada da çalışmıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

Mikrofonu takınca bu şekilde hangi aygıtı taktınız diyor mik girişini seçiyorum fakat mikrofona bağırdığım zaman çok çok çok minik bir ses kaydedebiliyor sadece örnek olarak OBS'den göstereyim.


< Resime gitmek için tıklayın >
Telefona taktığımda kısık sesle bile sesimi kaydedebiliyor ama bilgisayarda neden olmuyor anlayamadım.
T
4 yıl
.
.
T
4 yıl
.
.
T
4 yıl
Resmen VDSL\u0027den eski günlerine dön diyorlar...
5 yıllık Turknet abonesiyim. Şubat ayına yakın bir zamanda Turknet'ten müjdeli bir haber geldi ve 35 mbps gibi bir hıza erişebileceğimi söylediler. Bunun üzerine VDSL bir modem satın alıp VDSL'e geçiş yaptım. Bulunduğum konuma göre oldukça iyi bir hız verdiler 33-34 mbps gibi hızlara erişebiliyordum. Eylül-ekim ayına kadar sorunsuz harika bir internete sahipken son 1 ayda hızım gün içinde 20 18 mbps gibi değerlere düştü.

Son 3-4 gündür ise ortalama 2 saatte bir bağlatım kopar oldu. Destek kaydı oluşturdum ertesi gün telekom gelip direklere vs baktı daha sonra araçla gidip dolaplara baktılar ve yapılabilecek bir şey yok dediler. portların hepsi dolu bu yüzden hızımı düşürtmem gerekiyormuş bu şekilde kopma sorunum giderilebilirmiş.

6-7 Ay boyunca harika bir hizmet alırken son aylarda nasıl oluyorsa hızım yarı yarıya düşüyor ve kopma sorunları yaşıyorum. Bu durumu nasıl çözebilirim ne yapabilirim hiçbir bilgim yok. Attan inip eşeğe binmiş gibi oldum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.