P

Binbaşı
05 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
107 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
3 yıl
Hat değeleriyle ilgili acil yardım lütfen
Dostlar selamlar. Downstream tarafındaki SNR margin ile upstream arasındaki SNR margin arasındaki farkın sebebi nedir?

Bina içinde aşağıdaki reglete inen cat5 içindeki iki kabloyu farklı renklerle değiştirdim ve kendim reglet pensesi ile çaktım. Ancak downstream SNR margin değeri değişmedi ancak upstream yaklaşık 10db yükseldi. Bu durumda iki kablodan biri sıkıntılı mı anlamına geliyor acaba?

< Resime gitmek için tıklayın >



Üstteki ekran görüntüsünü aldıktan sonra internet ışığım söndü ve bir süre tekrar bağlanmasını bekledim ancak bu sefer değerlerde büyük bir değişim var ve özellikle upstream tarafında.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
4 yıl
Valorant \"Bilgisayarını yeniden başlatman gerekiyor\" Hatası
Çok saçma bir hata ve dün gece açılan oyun şu an açılmıyor. Riot Vanguard hizmetini kaldırdım yükledim ve yine de açılmadı oyun. PC'yi tabii ki beş on kez tekrar başlattım yine çözüm yok. Bu hatayla karşılaşanlar olarak buradan yardımlaşalım.
P
6 yıl
Buzdolabından gelen garip ses
Merhaba arkadaşlar. Bir anda şöyle bir ses gelmeye başladı. Neden olduğunu bilenler var mı? Garantisi bittiği için soruyorum :(

https://youtu.be/u29Dc_N0yOs
P
7 yıl
Fifa 18 Standart Pre Order bonusları
Fifa 18 Standart Pre Order bonuslarını nasıl alacağız arkadaşlar bu konuda bir bilgisi olan var mı? droyun üzerinden almıştım oyunu. Bu download butonu açılmaması sorunundan dolayı falan bir şeyler olmuş ama bu bonuslar şimdi kesinlikle verilmeyecek mi acaba
P
7 yıl
Polo Soğuk havada motor sesi?
Arkadaşlar merhaba
Sabahları motordan şöyle ses geliyor soğuk havada. Bu ses normal mi değilse neden yapar. Bu arada yağ kalındı ve filtre ile yağ değişti. Hala duyuyorum sesi. Usta sesin normal olduğunu söylese de bana garip geliyor.

https://youtu.be/k0EtPFKNpcA
P
8 yıl
Yeni Priest Herosu Tyrande\u0027ye TR\u0027den Sahip olmanın Yolu
Merhaba arkadaşlar reddit üzerinde araştırdım ve twitch prime üyeliğimi aktif hale getirerek Tyrande'ye sahip oldum. Öncelikle konuyu direk buraya taşıyayım yardıma ihtiyacı olanlara da diğer arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Yardım etmek için çok fazla vaktim malesef yok. Konuyu direk buraya koyuyorum.

Eklemek istediğim bir nokta halihazırda amazon üyeliği olanlar için. Arkadaşlar kredi kartınızı önce oradan silmeniz gerekiyor ve bir amerika adresi ile tekrar sisteme eklemeniz gerekiyor. Ben sorunsuzca Tyrande'yi aldım :) sizlere de kolay gelsin

quote:

Hello everyone. My name is Jiranthos. I play the EU server for Hearthstone.
HERE IS A GUIDE TO GET IT WHILE BEING IN THE REMAINING 200 COUNTRIES OF THE WORLD:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IF YOU CHANGED THE ADDRESS TO ANOTHER IN AMAZON ALREADY BUT YOU ARE GETTING "LET'S GO, BOSS" AND IT DOESN'T WORK YOU ARE PROBABLY MISSING STEP 4! READ STEP 4!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Requirements: Real credit card (from ANYWHERE in the world) It's free.
Step 1: Make sure you have a Twitch account, any Twitch account. Link your Battle.net to it.www.twitch.tv/settings -> Connections
Step 2: Go to Amazon.com and create an account.
Step 2a) During account creation, if asked for a billing/shipping address follow the guide downwards where I talk about addresses. Then come back to Step 2b)
Step 2b) If you already had an Amazon.com account
Find where to start the free 30-day Amazon Prime trial.
Sign up for it with your real credit card. (You can cancel it later for free, just remember to do it)
Step 3: Now you have Amazon Prime. Go back to Amazon.com and go to Your Account -> View Your Kindle Orders -> Settings (rightmost tab on the top of the newly loaded subpagehttps://s21.postimg.org/s9wjhrew7/amazon.jpg) -> Country Settings -> Change
Now google a REAL United States address. I found a random street in Phoenix, Arizona, ZIP code and all.
So state = "AZ" for Arizona
Now google a REAL random phone number in that city for a company or something. Use the international version with the "+1" in front.
Save your new USA address. (Use this if asked for an address when creating an account)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! This part is VERY important !!!!!!!!!!!!!!!!!
Step 4: Now go to Your Account again. "Manage Payment Options" under the Amazon Wallet subsection. Click on your linked credit card. Select "Update my account to use this card". It will ask you for the full credit card number again. If you enter it, it will ask which address to use. Pick the USA, Arizona address or whatever.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Now go to Twitch.tv and click the Ad that says "try Twitch Prime 30 days free" or whatever, it should say you are trying to enable it from USA, if not, change it to USA, then click sign up. It will ask you to log in to Amazon, or automatically log you in, if you already had logged into Amazon recently. Then log in your Twitch, and link it. It should successfully link now. (I used to get the "Sorry" message even if I had Amazon Prime on my account before changing to USA address).
Then go to any stream and on the left sidebar you will see Free With Prime, click on Tyrande and redeem your code. Enter that code in yourhttps://eu.battle.net/account/management/claim-code.html site. And voila! Tyrande. You can also get a free Twitch Sub to any streamer.
GETTING RID OF PRIME SO YOU DON'T HAVE TO PAY AFTER 30 DAYS:
Now to get rid of that Prime thing, so you don't have to pay: Go to Amazon.com, Your Account. Right side -> Need Support? -> Update Prime Membership -> Left side, cancel it and follow the instructions on screen. It will try many times to keep you stay, just keep saying no thanks and leave.
Thanks to a few HearthPwn comments for the solution, Notjaraxxus and Anyhealer users especially.
P.S.
You can use Blizzard Inc.'s US address for giggles.
Street address: 16215 Alton Pkwy
City: Irvine
State: CA
ZIP-Code: 92618
Phone number: +1 949-955-1380
DISCLAIMER: This should NOT be illegal, as you are using your real credit card, signing up for a FREE trial. The shipping address that is "fake", is not illegal, as I can opt to have my purchases shipped where-ever the hell I want, I don't have to live there, maybe I rent a warehouse there. So don't attack me for sharing this, if you are reading (admins, Blizz, Amazon). The promotion is free, anyway, this is just a perfectly LEGAL temporary workaround for the regional lock.
Final notes: Remember to change your address back to your actual one, if you use Amazon to purchase stuff, else it will send to Blizzard xD
P
8 yıl
Hearthstone Open Ladder 1on1 Europe
Evet arkadaşlar ESL sitesinde bulunan avrupa serverine ait açık ladder ligine kayıtlı arkadaşları buradan alalım. Orada hangi strateji kullanıyorsunuz hangi deckler daha sağlam ve iş yapıyor onu tartışalım.

lige katılmak için esl hesabı oluşturmalı ve lige kayıt olmalısınız. Çok basit işlemler.
http://play.eslgaming.com/hearthstone/europe/
P
9 yıl
Mavi Ekran Hatası kmode_exception_not_handled (synTP.sys)
mavi ekran hatası alıyorum arkadaşlar :( kmode_exception_not_handled (synTP.sys)
bu hatayı neden verir acaba? dmp dosyasını da yüklüyorum. Hangi driver hata veriyor yada hangi program çakışma yaratıyor bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

dmp dosyası şurada:https://mega.nz/#!YlckwCjJ
P
9 yıl
Grundig G48L 6532 Ne dersiniz?
Evet arkadaşlar Grundig markası hakkında düşünceleriniz nedir? 48" olan G48L 6532 Bu modeli almayı düşünüyorum ekran boyu ve fiyat performans olarak çok iyi görünüyor. Sizlerin yorumları nelerdir? İnternette kullanan hiç görmedim.
P
9 yıl
Windows 10 vs Windows 8.1 3DMARK Skorlarım
Arkadaşlar windows 8.1 yüklüyken laptopu ilk aldığım zamanlardaki skorum ile windows 10 ile yapmış olduğum 3dmark skorum. sizlerde durum nedir? bende ortalama yüzde 5 performans kaybı görünüyor. Sizlerin yorumunu bekliyorum ve merak ediyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.