T

Er
22 Eylül 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
Sıcak Marathon Serisi Görülmemiş İndirim
Fiyatı yeni düşmüş 1 ay önce almıştım keşke bekleseydim diyorum kaçırılmayacak fırsat
Philips Marathon Ultimate XB9125/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
https://www.hepsiburada.com/philips-marathon-ultimate-xb912507-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-p-HBV00000O0KAZ?magaza=Hepsiburada

< Resime gitmek için tıklayın >
T
3 yıl
SICAK FIRSAT A-101 2.5 Litre Kola 5.75
< Resime gitmek için tıklayın >
a101 de 2.5 l kola 5.75.bir de 10 TL üstü alışverişe 10 lu crunch 12 tl.Bu fırsat kaçmaz
T
7 yıl
FİNAL DERGİLERİ VE SAÇMA KİTAPLARI
YAZDIKLARIMI SADECE FİNALİN DERGİLERİNİ KULLANAN VE O SAÇMA EYLÜL EKİM SORU BANKALARINI ÇÖZEN KİŞİLER YORUM ATSIN
Ben dersaneye gitmediğim için finale abone oldum olmaz olaydım hayatımda gördüğüm en garip en saçma en çok yanlışı çıkan kitapları almışım.Soruları acayip değişik zor mu kolay mı anlaşılmayan değişik bi yayın tabi bu dediklerim sadece finalin kendi verdiği dergi ve soru bankaları için geçerli denemelerinde sıkıntı yok.Ama bu kitap aboneliğini iptal edebiliyorsak yorum yazarsanız sevinirim çünkü iptal ettirmek istiyorum
T
7 yıl
PALME YGS DENEMESİ
Arkadaşlar ben normalde final ve okyanus denemelerinde 110 + net yapıyordum ama palmeyi aldım 2 gün oldu 2 deneme çözdüm ve inanamadım 85 i geçemez oldum.Benim gibi bu denemeden şikayetçi olan varmı ?

Bu arada bu denemede 6 7 tane soru hatalı gibi geldi hocalarıma sordum bunun cevaıbı şu olmalı dediği soru sayısı çok fazla ve matematikte nerdeyse problemlerden hiç yok matematiği çok saçmalamışlar 12 tane geo sorusu nedir ya ?
T
8 yıl
K9 ZOR DENEMESİ GEREKLİ Mİ ?
Arkadaşlar dün K9 ZOR DENEMESİNİ ALDIM BİR KAÇ ARKADAŞ ÇOK GEREKSİZ DİYOR SİZCE GERİ İADE EDİP FDD VEYA OKYANUS 10 LUMU ALSAM ?
T
8 yıl
DENEME NET SAYISI
ARKADAŞLAR FORUMDA GEZİYORUM DA ATIYORUM OKYANUSUN ... DENEMESİ ÇOK AŞIRI BASİT FİNALİN .... DENEMESİ AŞIRI BASİT ŞU DENEME ÇOK BASİT YA HEPSİ BASİTSE HİÇ Mİ ORTA DÜZEY YOK HİÇ Mİ ÜST DÜZEY YOK,BU KİMSELER YA GICIKLIĞINA DİYOR Bİ BOK BİLDİKLERİ YOK BURADA GELMİŞ NORMALDE 2 NET YAPIYOR O DENEMEDEN 5 NET YAPMIŞ AŞIRI BASİT DİYOR.ARTIK GINA GELDİ SİNİRİMİ BU ŞEKİLDE ATAYIM DEDİM ÜSTÜNE ALINAN ALINSIN.
T
8 yıl
YGS DENEMELERİM 110 NET CİVARI NE YAPAYIM ?
Merhaba arkadaşlar 12.sınıfım ortalama bir anadolu lisesindeyim denemelerim 110 civarı,sayısalcıyım hedefim tıp ygs feni neredeyse 2 defa tekrar ettim mat zaten iyi aklımda şöyle bir şey var bugünden itibaren sadece günde 2 tane ygs denemesi + final dergileri (dersaneye gitmiyorum ama finale abone oldum her hafta evime dergi getiriyorlar ) çözeyim diyorum ygs ye kadar 140 nete ulaşabilirmiyim ? Bu arada bir yandan da lys kasıyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.