M

Onbaşı
19 Eylül 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
ViewSonic VX2776 Kullanıcı Yorumları
Merhaba, yeni bir monitör almayı düşünüyorum ve Hepsi Burada üzerinde ViewSonic VX2776 modelini gördüm. ViewSonic markası hakkında çok bir fikrim olmadığı için tecrübeli kullanıcıların fikirlerini almak istiyorum.

Ayrıca bütçem 900 TL ve tasarım ve kod yazmanın yanında ara ara film izleyip oyun oynamak için bir monitör arıyorum.
Farklı tavsiyeleriniz varsa onları da incelemek isterim.

Ürünü Görmek için : buraya tıklayabilirsiniz.< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
Adana Fly-in Etkinliği | 7 - 8 Ekim
Merhaba, Kelaynak Havacılık Derneği tarafından Türkiye Hava Sporları Federasyonu desteği ile bu sene ilk kez 7 – 8 Ekim arasında düzenlenecek Adana Fly-in etkinliğinde birbirinden farklı yarış ve etkinliklerin yanında 50'den fazla pilot ve uçak yer alacak.


Katılım ve kamp alanlarının halkımıza ücretsiz olacağı etkinlikte aramızda havacılık alanına ilgili Donanım Haber ailesini görmekten mutluluk duyarız.



Detaylar: Web Sitemiz | Facebook Sayfamız | Etkinlik Sayfamız



< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
Meslek Hocam | Geleceğe Adım Atın (YGS - LYS - Taban Puanları)
< Resime gitmek için tıklayın >

Meslek Hocam genel itibari ile lise hayatından üniversite hayatına, üniversiteye hayatından da meslek hayatına kadar öğrencileri hazırladığı içeriklerle hazırlamayı düşünüyor. Peki, bunu nasıl yapıyor derseniz hemen açıklayalım.

Üniversite Bölüm Röportajları | Meslek Röportajları

Meslek Hocam üniversite öğrencileri veya mezunları ile eğitim aldıkları bölümler hakkında röportajlar yaparak meslek seçimi yapacak kişilere yardımcı oluyor. Ayrıca okuyucularımızın sorduğu soruları yine röportaj yaptığımız kişilere ileterek okurlarımızın diğer sorularına da cevap bulmalarını sağlıyoruz.

Rehber Yazılar | YGS - LYS - Üniversite Hayatı

YGS, LYS ve üniversite hayatı hakkında hazırladığımız rehber yazılar ile öğrencilerimize doğru yolu bulmalarına yardımcı oluyoruz. Genelde ders çalışma prensipleri ve yapılan hatalardan bahsediyoruz. Üniversite öğrenciler için ise üniversite hayatında onları bekleyen durumları anlatarak kendi yollarını çizmelerini sağlıyoruz.

Nedir ?

DGS nedir, Ales nedir, YGS nedir gibi eğitim hayatında merak edilen terimleri en ince ayrıntısına kadar açıklamaya çalışıyoruz. Yine diğer yazılarımızda olduğu gibi bu yazılar ile ilgili olarakta üyelerimizin yorumlarına cevap vererek merak ettiği soruları cevaplıyoruz.

YGS - LYS Kaynak Tavsiyeleri

YGS, LYs öğrencilerinin en büyük sıkıntılarından biri olan kaynak tercihi hakkında Meslek Hocam ekibi olarak ders ders, seviye seviye hazırladığımız yazılar ile ygs ve lys kaynak tavsiyelerinde bulunuyoruz.

Üniversite Taban Puanları Ve Bölüm Taban Puanları

Üniversite taban puanları ve bölüm taban puanları da yine öğrencilerimiz ile paylaşarak tercih döneminde kolaylık sağlıyoruz. Fakat diğer sitelerden farklı olarak üyelerimizin her cihazdan puanları görmesini sağlıyoruz bunun yanında ayrıca bölümler hakkında detaylı bilgilere de röportajlarımız dan ulaşabiliyorlar.

Uzun lafın kısası Meslek Hocam ekibi olarak birçok adımda öğrencilerimizi yalnız bırakmamayı çalışıyoruz. Bu konuda da hem sizlere sitemizden bahsedip hemde sizin yorumlarınızı öğrenmek isteriz. Şimdiden tüm olumlu/olumsuz eleştirileriniz için teşekkürler.

Sitemizi Ziyaret Etmek İçin :Meslek Hocam | Geleceğe Adım Atın< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.