K

Er
01 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Kulaklığı sadece ses açıp kapatmak için kullanmak
Öncelikle herkese merhaba. Ben telefona kulaklık takılıyken ses hoparlörden gelsin ancak kulaklığın ses açma kapama fonksiyonlarının çalışmasını istiyorum. Telefondaki radyolarda olan sesi dışarı verme özelliği gibi. Böyle bir program varmı. İnternette çok araştırdım ancak bulamadım. Telefonla film izlerken bazı sahnelerde ses çok aşırı bazılarında ise çok düşük olabiliyor ve sesi azaltmak için yayıldığım yerden kalkıp telefonu elime almak zorunda kalıyorum. Kulaklıkla dinleyemem çünkü işim gereği dışarıdaki sesleride duymam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada telefonum Oppo Reno Z. Listede Oppo olmadığından Huawei seçtim.
K
6 yıl
Uygulama Arıyorum
Mobil oyunun boyutunu ayarlamak icin bir program var mı ? çok arastirdim ama bulamadım. ekranin ikiye bölünmesi gibi degil. boyutu kendim ayarlamak istiyorum. floating apps diye bir program var. bileniniz vardir belki. bu tam istedigim gibi ama kendi uygulamalari açılıyor sadece. ben kendi oynadigim oyunun boyutunu ayarlamak istiyorum. kisacasi film izlerken köşede oyununda acik olmasini. bir sorun olup olmadigini gormek istiyorum. yardimci olursaniz sevinirim
K
7 yıl
Tek Harita Knight gibi Mobil Oyun Arıyorum
Selam arkadaşlar. Ben uzun süredir tek dünya olan ( yani zindan olmayacak ) metin2 Silkroad knight gibi oyun arıyorum. Adam geliştirmeli level atlamalı eşya toplamali vs. Ancak tek harita olmalı ve haritada canavarların ( yada her ne olursa farketmez) kesildikce bir süre sonra yeniden çıkması lazım. Var böyle mobil oyun. Lütfen yardımcı olur musunuz ..??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.