G

Er
13 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
7 yıl
gw2 hotlı uygun hesap arıyorum
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere uygun hesap arıyorum. İlgili arkadaşlar yazsın konuşalım
G
8 yıl
H1Z1 almayan varsa neden almalı çünkü arkadaşlarınla çok zevkli (video)
Tamamen eğlence amaçlı yapılmış bir montajdır. Her türlü eleştirel yorumlarınızı buradan ya da video üzerinden yapabilirsiniz. Video hoşunuza giderse beğenmeyi ve daha çok videodan haberdar olmak için kanala abone olmayı unutmayın. Teşekkürler.

Videoyu izlemek için tıklayınız

https://www.youtube.com/watch?v=HzwtNHEC7L0
G
8 yıl
Neden shifter zerus oynamalısın ? bölüm 2(Video)
Videoyu izlemek için tıklayınız

https://youtu.be/mZQu0Q-Uvqg

Merhaba dostlar, neden shifter zerus oynamalisinin 2.bolum'u geldi. Video hoşunuza giderse girip bir like atmayı ve videolarımın devamından haberdar olmak isterseniz de kanala abone olmayı unutmayın. Eleştirel yorumlariniza açığım mesela "video cok uzun olmus" vesaire gibi. Videolarımın altina da yine ayni sekilde yazabilirsiniz elimden geldigince isteklerinizi cevaplamaya calışacağım. Teşekkürler
G
8 yıl
Neden shifter Zerus Oynamalısın ? (video)
Videoyu izlemek için tıklayınız


https://www.youtube.com/watch?v=8ib2-sO6Dlg
Merhaba kocaman DH arkadaşlarım bir diğer video ile karşınızdayım. Daha çok video eklemek istiyorum vereceğiniz destek için teşekkür ediyorum. Video hoşunuza giderse girip bir like atmayı ve kanala abone olmayı unutmayın. Videonun altına istediğiniz her türlü eleştirel yorumuda yapabilirsiniz konu her ne olursa olsun tarafımca değerlenirilip varsa yapabileceğim bir konu yapmaya çalışacağım . H1Z1,CS,LOL gibi oyunlarında aynı zamanda videolarını eklemeye çalışacağım. Teşekkürler.

Sosyal ağlardan da bana ulaşabilrsiniz. mZhon unique bir nicktir. Googledan her türlü biligime ulaşabilirsiniz.
G
8 yıl
Evolve Shaman More RNG! (video)
Videoyu izlemek için tıklayınız

https://www.youtube.com/watch?v=00WiuAAt2VQ
Merhaba canlar sevgi çiçekleri. Lol oynayan arkadaşlar beni tanıyordur eski bir lol oyuncusuydum. Şu aralar birden fazla şeyle uğraşıyorum. Şöyle bir edit yaptım. Hoşunuza gitmeyen bir şey ya da yapmamı eklememi istediğiniz bir şey olursa lütfen belirtin. "Video güzel ama çok uzun olmuş" gibi eleştirel yorumlara açığım. Daha çok video eklemek istiyorum vereceğiniz destek için teşekkür ediyorum. Video hoşunuza giderse girip bir like atmayı ve kanala abone olmayı unutmayın. H1Z1,CS,LOL gibi oyunlarında aynı zamanda videolarını eklemeye çalışacağım. Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.