K

Onbaşı
11 Haziran 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
FPS yüksek olmasına rağmen oyunlar kasıyor
Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi oynadığım FPS oyunlarının %85'inde bu sorunu yaşıyorum. Geriye kalan oyunlar ise ekran kartını fazla yormayan oyunlar. Örneğin; CS:GO.
FPS değerim hep yüksek herhangi bir şekilde drop almıyorum ama enteresan bir şekilde oyunda kasma oluşuyor. 100 FPS alıyorum fakat oyun içerisinde sağıma ve soluma bakarken adeta 15-20 FPS alıyormuşçasına kasmaya başlıyor, ekran da takılmalar oluyor. Bu sorunu sadece FPS'yi 60'a kitlediğimde çözebiliyorum bu seferde mouse lag oluyor. Birçok şey araştırdım ve yöntem denedim ama kesin bir çözüm maalesef bulamadım. Format atmak da bu sorunu çözmeme yardımcı olmadı.

Sistemim:
CPU: Intel İ5 6600K
Ekran Kartı: Msi GTX 970
Anakart: MSI Z170 Gaming M5
RAM: Kingston DDR4 4X4 Hyperx 2400MHZ
HDD: WD 64MB 7200RPM 1TB
SSD:WD 128GB Green
PSU: 750W Highpower 80+
Monitör: ASUS VP247T 60 HZ

Sorun yaşadığım oyunlar; Miscreated, Hunt Showdown, Sea of Thieves, Human Fall Flat, The Forest.
PUBG ve Rainbow Six Siege'de sorun format attıktan sonra düzeldi diğer oyunlarda hala devam ediyor.
K
7 yıl
HDD İnterface CRC Error Count Sorunu
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu sabah bilgisayarımı açtım ve Scanning and reparing C diyip 2 saat boyunca bu sürecin geçmesini bekledim ve pc sonunda açıldı o arada bu duruma neler sebep olabilir diye internette araştırdım. Harddiskde bi arıza olup olmadıgını ögrenmek için HDTune programını kullandım Health kısmında degerlerde hepsinde ''OK'' yazıyor fakat başlıkta belirtigim üzere İnterface CRC Error Count yazan bölümde
''attention'' yazıyor . Error scan testinde ise herhangi bir hasar tespit etmiyor . Bu sorun nedir acaba harddiski değiştirmem mi gerekir , yardımcı olursanız sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.