D

Yüzbaşı
30 Ağustos 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
104 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
Z5500 Yerine Hangi Sistem Alınabilir?
10 yıllık emektar Logitech Z5500'üm yerine Arka Hoparlorleri tercihen Bluetoothlu, şart olmamak kaydıyla TOWER tipi olarak hangi ev sinema sistemini alabilirim?

Bütçe 1500-3000 tl olabilir. 80-m2 Çatı katı salonum var fotosu ekte. Yeni sistemi koyacak 2.5mt boyunda bir TV sehpası da yaptıracağım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
D
9 yıl
100 MBIT VDSL HAKKINDA
MERHABALAR ;

TTNET HİPER 50MBİT VDSL tarifesini kullanmaktayım. Fiber saha kutusuna uzaklığım 130mt. (Sokağımın başında) Modemimde MAX HAT değerim 101.000 gözükmesine rağmen. 100 mbit hız veremediklerini belirtiyorlar. Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Modem : ASUS AC68-U


< Resime gitmek için tıklayın >
D
11 yıl
Dsmart ve Smile ADSL Hk.
Dsmart Full Paket HD+ almayı düşünüyorum aynı zamanda TTNET ADSL NETLİMİTSİZ 8Mbit'e KADAR internet pakedini kullanıyorum. Durum böyle olunca ikisini bir pakette sunan DSMART'a yönelmek istiyorum fiyat konusunda baya avantajlı olacak. Fakat tek sıkıntım şu ki;

Şuan kullandıgım Netlimitsiz 8mbit pakedi ile 16MBIT gibi muthis bi hız alıyorum. 1.45mb/s - 1.5mb/s arası download yapabiliyorum. (50GB a kadar.)

Sorum şu. Smile ADSL'in 8MBPS'Ye kadar pakedine geçtiğimde net hızım düşer mi? yoksa aynı alt yapıyı kullandıgı için yine 1.45 / 1.5mb/s download hızlarını görebilir miyim?
D
12 yıl
Samsung Buzdolabı / Ankastre Set
Mutfağımı yeniledim, önümüzdeki hafta içerisinde Akrilik beyaz dolap ve siyah granit tezgah şeklinde gelecek. Bütçem dahilinde buzdolabı ve ankastre set beğendim.


Almayı düşündüğüm buzdolabı.

Samsung TR60KSRSL Buzdolabı


Ankastre Set.

Samsung Ankastre Set


Not: Ankastre ocağı cam olarak düşünmediğim için öncelikli seçimim bu oldu. Cam temizliğinden çok şikayet edenler var ve patlatan arkadaslarda var.


Sakaryadayım bu ürünleri samsung türkiye garantisinde daha ucuza bulabileceğim bildiğiniz yerler var mı? Ürünler ile alakalı düşünceleriniz nelerdir?
D
13 yıl
Sony Vaio F13 WFX B Hakkında
Bu laptop ı almayı düşünüyorum sizce + ve - leri nelerdir. Nakit almayı düşnüyorum 2400 e geliyor. ayrıca önereceğiniz başka bir model var mı? Bu seride Backlit özelliği var klavye aydınlatması cok hos duruyor bu da secici bi özellik benim için.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-vaio-vpc-f13wfx-b-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-avantajlari,23739.html
D
13 yıl
PAYPAL dan para iadesi almak ile ilgili..
Merhabalar Ebay den 2 adet saat satın aldım. jeanne2013 adlı kullanıcıdan asagı yukarı 20 gün oldu ürün gelmedi ve ben saati alırken %100 olumlu 90 ad siparişi olan adamın son 15 siparişi olumsuz yönde oylanmış ve çoğuda benim aldığım saatlerden. Satıcıya birsürü mesaj gönderdim ve mail attım fakat hiçbirine cevap vermedi. Saatide büyük ihtimalle kargoya vermedi bile. Şimdi gelelim bu satıcıdan hakkımızı aramak istediğimde başıma gelenlere..

Öncelikle ürünü PAYPAL ile aldım fakat PAYPAL hesabım olmadıgı için guest olarak satın aldım ve 2 ayrı kredi kartımla aldım. Ebay e ürünüm gelmedi diye şikayette bulunmak için gerekli adımları izlediğimde bana PAYPAL guest ile almışsınız paypal ile irtibata geçin diyor.

(You purchased this item as a PayPal guest user and will need to contact PayPal directly by going through their Resolution Center. )

PAYPAL a yeni üye olup itiraz için girdiğimde ise İŞLEM NUMARASINI istiyor. Ebay bana ödememle alakalı makbuzları gönderdi fakat işlem numarası gibi bir numara ortada yok. Sadece makbuz numaraları var. Bu numarayı nasıl öğrenebilirim?

Ne yapmam gerekiyor?
D
14 yıl
SAMSUNG 40B650
oncelıkle bu tv yi secmemin sebebi 100hz ve USB 2.0 olması. oyun ve hızlı sahnelerde avantaj saglayacagını dusundugum icin bu modelde karar kıldım.


65x serisi samsung tv fiyatları ortalama 2400-3000+ iken IB de 2000tl ye nakit olarak mevcut. stok sordum elimizde var dediler. IB den almayı dusunuyorum. Sizce bir

sorun yasarmıyım buradan bir satın alma yaparsam. ayrıca 2000tl ye siz olsaydınız ne alırdınız. (100hz ve 40" olmak kaydıyla.)

saygılar.


TV OZELLIKLERI LINKI


< Resime gitmek için tıklayın >
D
16 yıl
.
.
D
18 yıl
Acer 9502WSMi - 17\" - 512MB - 80GB - 1.7ghz
En gec 2 hafta icerisinde bir laptop almayı dusunuyorum ve yaklasık 1 aydır MSI Megabook m635 i alıcam diyordum hep. almıskende 17" almak istiyorum. bu laptop icin bir fikri olan var mı? 1499$+kdv yazıyor sitede. Rami falan 1GB yaparım herhalde alırsamda. MSI islemci olarak aklımı celiyor yinede.

http://www.kont.com.tr/pages/productDetails.asp?productID=867
D
18 yıl
Logitech Z5500 için arka ayak?
Kullanıyorsanız fotoları ekleyebilir misiniz? Arka uydular için şık ve çok pahalı olmayan ayaklık arıyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.