A

Er
18 Mayıs 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Huawei D Serisi Işık Sızması ve Kötü Servis Deneyimim
Hepsiburada" sitesi üzerinden "fixsmart" satıcısından Huawei D15 laptop satın aldım. Laptopu 06.09.2021 tarihinde teslim aldım. Aldıktan 10 dakika sonra laptopun ekranının sol altındaki menteşe kısmından ışık sızmasını fark ettim. Karanlıkta ve ekranda siyah bir şey açık olduğunda ekran parlıyordu. Gündüz bile görünen bu ışık sızıntısı geceleri daha fazla rahatsız ediyor. Işıkları kapatınca ekranda da siyah bir şey varsa ekranın dörtte biri sapsarı görünüyor. Aldığım yer ile iade için iletişime geçtim. Bana iade ve değişim için servise göndermemi söylediler. İade için aldığım yere göndersem de kutu açıldığı için iade almayacaklarını söylediler.
Bir gün sonra 07.09.2021 tarihinde sorunun fotoğraflarını çektim, ürünü de servise gönderdim. 10.09.2021 tarihinde "fixsmart" servisi bana dönüş yaptı. Servis bunun bir sorun olmadığını söyledi. Sorun gibi göründüğünü fakat sorun olmadığını kullanımımı etkilemeyeceğini söyledi. Laptopun ışığını kısarsam bu sorunu görmeyeceğim önerildi. Hem de göz sağlığıma iyi geleceği söylendi. Bende aynı laptoptan bir tane daha var, onda böyle bir sorun yok. Servise sorunun fotoğraflarını gönderdim ısrarım üzerine tekrar incelendi falan yine sorun bulunamadı denildi.
Fixsmart hiçbir şekilde sorunu kabul etmiyor. Ben değişim ve tamir bile teklif ettim yine "Bu olabilecek bir şey, sorun değil deniyor". Günlerce uğraştım ama servis laptopu bana geri gönderdi. Servise ne yazarsam yazayım ne dersem diyeyim sürekli " Huawei prosedürü uygulamıştır ve sorun bulunmamıştır deniyor". İstediğiniz her şeyi söyleyin. Son konuşmamda cümlem bitmeden müşteri hizmetleri sürekli " Huawei prosedürü uygulanmış ve sorun bulunmamıştır " deyip durdu ve sinirden telefonu kapattım. Ben bu laptopu zaten Huawei satıcısından aldım. Huawei'nin resmi servisinin yaptıkları ortada. Servis raporunu, sorunun fotoğraflarını ve mesajları ekliyorum. Yorum sizin.
Servis ürünü bana gönderdi. Daha kargo kamyonundan bile inmeden alıp tüketici hakemine verdim. 1 hafta sinirimi bozdular ve sorunum da çözülmedi. Elektronik şeyler sorun çıkabilir ama sizden parayı alana kadar destek veren bir firma. Bu durumda işiniz fazlasıyla şansa kalıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
8 yıl
General Mobile 5 PLus Telpa Sıkıntısı
GM 5 Plus telefonu aldım bildirim ışığı ekrana sızıyordu , ısınıyordu ve ekranda ölü piksel vardı.Aldığım gün garantiye -Telpaya- gönderdim.VİP servis ile 1 günde tamir edip göndereceklerdi.9 gün bekledim ve bugün kargolamışlar.
HATA BULUNAMADI.Ölü piksel kullanamı etkilememektedir.6 ve daha fazla ölü piksele işlem yapılmaktadır.Müşteri hizmetlerine aradım değişim yapamayız.Diğer cihazların da bildirim ışığı ekrana sızıyor yasal haklarınızı kullanabilirsiniz ısınma sorunu güncelleme ile giderildi dediler.
Şimdi ölü piksel garantiye girmiyor mu arkadaşlar?Ne yapmalıyım tüketici haklarına şikayet etsem bir şey çıkar mı ?Nasıl şikayet edeceğim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.