M

Teğmen
23 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Tv açınca internetin yavaşlamasi!!!!!
uzun bir suredir internetimiz , tv acinca inanilmaz derecede yavasliyor , tv'na sadece wifi baglanti aktif onuda iptal etmeme ragmen tv acilir acilmaz internete neredeyse girilmez oluyor isin garip tarafi 4 yillik tvda bu sorun 2 yildir var . Tvnu fabrika ayarlarina dondurdum tum baglantilarini iptal ettim vs ama nafile tvda goruntu geldigi anda internet Allaha emanet. Bu arada ek bilgi superonline fiber internet kullaniyorum modem hemen tvnun arkasinda . Diger bir ek bilgi internet cogaltici kullaniyorum baska bir odada ki televizyon tvplus icin. İkisi ayni anda acikken olmuyor.. Arastirdim fakat hic bir bilgi bulamadim yardimci olacak varsa sevirim
M
11 yıl
Samsung R580 Batarya bitme sorunu (Batarya sağlam)
Selamlar, aslında mevzu çok eski bir mevzu çok uzun zamandır bu sorunla kullanıyorum . Özetle anlatmam gerekirse;

Bataryada hiç bir sıkıntı yok gayet sağlıklı durumda başka bilgisayarda denedim fakat kendi bilgisayarımda kullandığımda fişten çektikten 20-25 sn sonra sarj %6 uyarısı alıyorum ve daha sonra kapanıyor. Garanti kapsamındayken bir defa incelemerlini söylemiştim ama bir şey yok dediler fakat aynı sorun yaklaşık bir buçuk yıldır sürmekte .

Bu konuda bilgisi olan yada aynı sorunu yaşamış olan arkadaşlar varsa paylaşmalarını rica ediyorum şimdiden teşekkürler.
M
13 yıl
SATILMIŞTIR
SATILMIŞTIR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.