M

Yüzbaşı
22 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
16 yıl
orjinal vista cd si gerekli???
arkadaşlar microsoft orjinal vista cd sini download etmeye izin veriyormu? bizde lisans anahtarı var ama yükleme cd si gerekli almak istemiyorum indirebileceğim bir yer biliyormusunuz?
M
16 yıl
İslemci sogutucumdaki problem
işlemci soğutucusunun mandalı gevşekken herşey normal, sıkınca (işlemciye baskı uygulayınca) açılıyor görüntü yok bip yok öylece çalışıyor. bu sorun nedir ya işlemcinin soketimi arızalı?
M
16 yıl
soğutucuyu takınca işlemci çalışmıyor
pc ye bu gün birşeyler oldu. kapandı açamadım bir türlü. içini açtım kabloları kontrol ettim. sanki işlemciyi oynatınca düzeliyor gibi geldi bana ama tam emin değilim. (işlemci celeron 1.7) bios aşağıdaki hatayı verdi. ingilizce bilen bir arkadaş bakarsa sevinirim.

"during the last boot-up, your system hung for an improper cpu speed setting. your system is now working in safe mode to optimize the system performance and reliability make sure the cpu speed conforms to the specifications of your cpu"


bu arada son zamanlarda yeni bir monitör aldım. 1280x1024 çözünürlük ve 75 herzde çalışıyor onun bir zararı olurmu?

ekleme: sorun anlaşıldı. işlemcinin üstüne soğutucu bastırınca çalışmıyor. çatlakmı vardır nedir
M
16 yıl
MONİTÖRÜM CAN ÇEKİŞİYOR YARDIM
Arkadaşlar monitörüme birşeyler oluyor. ekran parlak olduğunda mesela bir beyaz sayfa geldiğinde ekran küçülüyor ve titremeye başlıyor. ekranın parlaklığına göre ekran sık sık küçülüp büyüyor. ne oluyor anlamadım. bu arada monitör 4-5 yıllık philips 107e5 .
M
17 yıl
DVD image dosyası nasıl oluşturulur? (hadi beyler çok lazım bi el atın)
arkadaşlar bazı dosyalarımı dvd kalıbı olarak pc ye yazdırmak istiyorum. normal cd olarak neroyla yapabiliyorduk ama dvd olmuyor nasıl yapabiliriz bi yardımcı olun???
M
17 yıl
farkı varmı bi bakın???
arkdaşlar cuma günü harddiski değiştirecem. şu anda 2 mb önbellek 40 gb 5400 rpm segate harddisk var. bunun yerine 8 mb önbellek 160 gb 7200 rpm segate alacam. sizce performansta gözle görülür bir artış beklemelimiyim?
M
18 yıl
bluetooth sorunu???
arkadaşlar bluetooth için BlueSoleil programını kullanıyorum. telefon 6230i. dosya transferinde birkaç dosya attıktan sonra tıkanıyor ve hata veriyor. tekrar başlatınca aynı şey. sorun ne olabilir acaba?
M
18 yıl
yurt dışı aramalar için tavsiye???
arkadaşlar yurt dışındaki gsm operatörleriyle en ucuz hangi operatörle konuşabilirim?
M
18 yıl
torrent bilenler
torrent nasıl yapılır? hangi programı yüklemeliyim. bilgi edinmek istiyorum?
M
18 yıl
akçayı bilen varmı????
arkadaşlar aranızda akçaya giden varmı. orda 3-5 gün bulunmam gerekiyor. tek kişiye ne kadara patlar acaba. amacım tatil filan değil. sadece yatacak bir yer arıyorum. hiç bilmediğim bir yer bi yardımcı olun. ve birde balık esirden oraya ulaşım imkanları nasıl?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.