O

Binbaşı
20 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
993 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
12 yıl
SBS ve Özel Liseler
Selam arkadaşlar,
Kuzenim bu sene liseye başlayacak ve onun için okul araştırması yapıyorum. SBS puanı 397 ve haliyle özel liseye gidicek. Şu an aklımızda MEF okulları ve Doğa Koleji var. Bu okullar hakkında bilgisi olanlar varsa ve paylaşırsa çok makbule geçer. Farklı okul önerilerinde de bulunabilirsiniz.
Saygılar.
O
12 yıl
TTNet Hız Problemi
Selam arkadaslar,
Geçen ay problemsiz bir şekilde internetimi kullanırken bu ay başından itibaren hızım 0.3 - 0.5 Mb arasında seyrediyor. 23 gündürde müşteri hizmetlerini arayıp arıza, şikayet, özel hizmet kayıtlari bırakıyorum. Her aradığımda dns ayarlarıyla ilgili soru sorulmasından bıktım. Farklı modemler kullandım, evimde ki internet kablolarını değiştirdim fakat nafile. Telekom müdürlüğüne gittim dün itibariyle, adil kullanımdan dolayı hızımın askıda kaldığını söylediler ve birkaç işlem yapıp hızımın normale döndürüldüğünü belirttiler, fakat eve gelince speedtest'ten kontrol ettiğimde yine 0.3 Mbit hızı görünce çıldırdım. Müşteri hizmetlerini arayıp sayısız defa yerinde destek istedim ve bana geri dönüş yapılmadan arıza kayıtlarımın kapatılmamasını istedim. 1 saat içerisinde dalga geçercesine probleminiz giderilmiştir ve arıza kaydınız kapatılmıştır mesajı gönderdiler telefonuma. Bir sonraki aşama olarak ne yapmalıyım? Bulunduğum bölgede KabloNet'te yok, tek çarem Superonline, o da TTNet altyapısını kullanıyor bildiğim kadarıyla. Tüketici hakem heyetine gidip şikayetimi yapsam değişen bir şey olur mu? Pazartesi itibariyle tekrardan bağlı olduğum telekom Avcılar telekom müdürlüğüne gidip çıngar çıkarmayı düşünüyorum. Fikri olan varsa ve paylaşabilirse çok memnun olurum problemimle ilgili.

< Resime gitmek için tıklayın >
O
15 yıl
VB 6 CSV Import
Arkadaslar excel de olusturdugum csv uzantili dosya yi VB 6 ya nasil import edebilirim ?
O
17 yıl
nx7400 yardım
bende hp nx7400 compaq laptop var core duo işlemci var fakat ikinci işlemci 794 mhzde çalışıyor.birinvcil işlemcinin çarpanı 11 ikincisi ise 6 sizce nedendir?yardım ederseniz sevinirim:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.