L

Onbaşı
28 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
5 yıl
yanlışlıkla orjinal windows crackledim yardım edin
Geçenlerde korsan office yükledim ve orda crack dosyasında activator vardı.Activatorde sanırsam windows ve office için etkinleştrime vardı ve etkinleştirince hem windows u hem de office yanlışlıkla crackledim.Şuan sanırsam crackli windows kullanıyorum tam emin değilim.Pc bios da windows kayıtlı pc yeniden format attım ama sanırsam hala crackli çünkü bilgisayrımda etkinleştir diyince hata veriyor.Şu hatayı veriyor:
Hata kodu:0*8007007B dosya adı,dizin veya birim etiketi sözdizimi hatalı diyor.

Ayrıca cmd ye sfc /scannow yazmıştım yazdıktan sonra masaüstünde sağ altta windows 8 single language build 9200 yazısı geldi.

Şuan kullandığım windows orjinal mi? değilse nasıl orjinal hale getirebilirim? Yardım ederseniz sevinirim.
L
6 yıl
Türk telekom Rezaleti ve Çakalığı
Türk telekom kadar berbat bir kurum yoktur.Tam bundan 15 gün önce interneti nakil yaptırmak için türk telekomu arağımda 2 ile 15 gün arasında nakil işlemim gerçekleşceği söylendi.Bu 15 gün (12.günde) içinde adresi doğru vermeme rağmen taşındığım önceki eve gittiler kurulum için .Daha sonra beni aradığında adresi güncelleyelim dediler ve bende adresin güncelliyelim dedim demez olaydım şimdi 15 gün sıfırlandı ve bi 15 gün beklemk zorundayım.Bana adresi güncelleyelim dendipinde 15 gün sıfırlancağı söylenmedi.Şimdi ben 1 ay internet kullanamayacağım ve bir de bu ayın faturasını ödeyecem bir de nakil ücreti.
L
6 yıl
max 2000 tl laptop önerisi yardım lütfen
cs go lol pubg gibi oyunları kasmadan oynayabileceğim max 2000tl laptop tavsiye edebilir misiniz (pubg kaldırması çok da şart değil)
L
7 yıl
Facebook dolandırıcı yardım edin!!!
Facebookda birisi benim adımı ve fotoğrafımı kullanarak fake hesap açmış ve milletten talepte bulunuyor ben bunu nasıl şikeyet edebilirim ıp sini nasıl bulabilirim

Şuanda attığım mesajlardan sonra hesabı kapattı ulaşamıyorum ben bunu nasıl şikayet edebilirim savcılığa nasıl şikeyet edebilirim
L
7 yıl
Üniversite kayıt dondurma için yardım
sağlık sebebiyle üniversite kaydımı dordurcam ama aklıma şöyle bişi takıldı eğer dondurursam sgk ım devam eder mi hala sgk dan yararlanabilir miyim? Bir de en fazla ne kadar dondurabilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
L
7 yıl
ses driverını bulamıyorum
pc format attım ve ses gelmiyor ses kartının driveri bulamayorum yardım edin lütfen ses kartımın modeli: C-Media CMI8738/C3DX Audio Device PCI
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
L
7 yıl
BENİM RAM\u0027İN MHZ NE KADAR? YARDIM LÜTFEN
beyler ram alıcam ama kafam karıştı çünkü cpu -z programında ram hızı 800 mhz yazıyor ama kasayı açıp ramin üzerindeki yazıya baktığımda 667 yazıyor sanırsam. Foto2 de ramin üzerinde yazan: OEM667G264N/2G acaba ortada yazan 667 ramin hızı mı ?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.