K

Yarbay
27 Mart 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
280 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
geçen yıl
Sony\u0027nin Türkiye pazarından çekileceği iddiaları
Ayrı bir başlığı yoktu gördüğüm kadarıyla o yüzden açtım.

Gerek hedeflenen başarının yakalanmaması, gerek ekonomik sebepler, gerekse de farklı nedenlerden ötürü zaman zaman büyük, global ölçekli firmaların maalesef ülkemizden ayrılma haberleri ile karşılaşabiliyoruz. Son dönemde ise Sony'nin, daha doğrusu Sony Eurasia'nın ülkemizden ayrılacağına dair bazı haberler ortaya çıkmaya başladı.Öncelikle daha çok sosyal medya ve sözlük siteleri üzerinden konuşulmaya başlayan Sony ayrılığı ile ilgili henüz resmi bir açıklama olmadığını belirtelim. Yani yapılan tüm açıklamalar ve haberler iddia niteliğinde.

Sony bildiğiniz gibi sadece ürün bazında değil sinema, müzik başta olmak üzere birçok konuda faaliyet gösteren bir firma. Yani Playstation'ın da aralarında olduğu tüm bu yapının büyük bir çatı şirketi olduğunu göz önünde almamız gerek.
Sony ürünleri ise bazılarınızın bildiği gibi aslında bir distribütör aracılığı ile Türkiye pazarında uzun süredir faaliyet gösteriyor. İşte bu distribütör firmanın, yani Sony Eurasia Türkiye'den ayrılacağı belirtiliyor. Zaten telefon gibi önemli konularda çok önce ülkeden çekilen firmanın operasyonlarını çok daha ufak bir ekiple yöneteceği gelen bilgiler arasında. Bu ayrılığın hangi ürünleri, operasyonları kapsayacağına dair bir bilgi ise henüz yok. Tabi Sony deyince akla hemen Playstation markası da geliyor.

https://www.merlininkazani.com/sony-turkiyeden-ayriliyor-mu-haber-123645
K
5 yıl
Mesajlara resim yükleme hatası
Son 3-4 gündür gerek mobil sürüm gerekse mini sürümde telefondan mesajlara resim yüklenmiyor. Resim ekleye tıklıyoruz upload ediyor fotoyu ama sonra sunucu ile bağlantı kesildi hatası veriyor. Kısa zamanda düzelir umarım şu haliyle foto ekleyemiyoruz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.