M

Yüzbaşı
17 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
1000 liralık ekransız sistem tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. Evimde led tv ye bağlayıp hem multimedia aracı olarak kullanabileceğim hemde arada sırada oyun oynayabileceğim bir pc almak istiyorum. Sahibinden.com'da bir satıcı 999 liraya bir pc toplamış. Özellikleri bana iyi gibi geldi ama çokta fazla anlamıyorum. Eğer fena değil derseniz bu bilgisayarı almak istiyorum yada aynı fiyata daha iyi birşey toplayabilirmiyiz. Teşekkürler şimdiden.



< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
Grafik Tasarım sistem tavsiyesi
Arkadaşlar evde freelance olarak birkaç dergi ve yerel gazetenin tasarımını ve dizgisini yapacağım. Önceden laptopı 23" monitöre bağlayıp birşekilde halletmeye çalışıyordum ancak yeni işler aldıktan sonra laptop yetersiz gelecek. Bu yüden yeni bir masaüstü bilgisayar almaya karar verdim. Limitim maksimum 3500 TL civarında. Bilgisayarda yoğun bir çekilde InDesign, Photoshop, Illustrator, QuarkXpress ve Freehand tarzı programları kullanacağım. Özellikle dergi tarzı işlerde 100-120 sayfalık işleri yapacağımdan dolayı güçlü bir bilgisayar istiyorum. Bunun yanı sıra boş zamanlarımda oyunda oynayabilirim. Deneyimli arkadaşlardan 3500 TL civarı monitörsüz bir pc tavsiyesi bekliyorum. Ayrıca 3500 TL yetersiz gelirse önerilerede açığım. teşekkürler.
M
14 yıl
Ekran Kartı tavsiyesi
Beyler msi k8mm-v marka agp 8x anakartım var. baya eski birşey. buna ekran kartı almayı düşünüyorum. 250 lira civarı param var. pek anlamıyorum açıkçası ama birkaç siteden bu anakarta uygun HIS HD4670 1GB DDR3 128bit AGP 8X adlı ekran kartını buldum. deneyimli arkadaşlara sorum bu ekran kartı msi k8mm-v agp 8x slotlu anakarta takılabilir mi? takılamazsa hangi ekran kartını önerebilirsiniz?
M
15 yıl
Windows 7 fonts problemi. yardım lütfen
Arkadaşlar geçen gün iş yerinde grafik tasarım yaptığımız bilgisayardan kendi laptopuma 15.000 küsür yeni font ekledim evdede çalışırım diye ancak bu fontları yükledikten sonra bilgisayarım o kadar kastı ki. zaten photoshop, corel falan onları geçtim hiç açılmıyor. bunun yanında firefox zar zor açılıyor, açılınca donuyor falan. bilgisayar müthiş derecede yavaşladı.ram kullanımı felaket derecede arttı anlıyacağınız. işin kötüsü fontları atmadan önceki bir tarihe sistem geri dönüşümde yok. acaba bildiğiniz bir yöntem varmı orjinal windows default fontları geri yükleme konusunda. yardım ederseniz çok sevinirim.
M
15 yıl
TTNET otomatik herkesi 8mbite mi geçiriyor?
15 gün önce 8mbit ten 2limitsiz tarifeye geçmiştim. bu sabah download yapayım dedim bir baktım 830kb/s ile indiriyor. Allah allah dedim ikinci bir download daha hız aynı. modem ayarından bir baktım alma hızı 8100 küsür. ttnet online işlemlere baktım tarifem 2048/512 gözüküyor. otomatik yine 8mbite geçirmiş beni ttnet. saatlerdir hız aynı. modeme reset attım açtım değişme yok. an itibariyle hız 8mbit hala, online işlemlerde 2048 gözküyor. aynı durumu yaşayananız var mı şu an? müşteri hizmetlerini aramalımıyım?
M
15 yıl
Windows 7 Trustedinstaller
Başlıktada belirttiğim gibi Windows 7'de sistem dosyalarını değiştirmeye engel olan Trustedinstaller i kapatmayı başarabilen var mı? varsa bir zahmet nasıl kapattığını yazarsa sevinirm.
M
16 yıl
Vista hakkında bir soru
Arkadaşlar 3 gün önce Acer marka bir diz üstü bilgisayar aldım. İçinde Windows Vista Home Premium yüklü. Bilgisayarın yanında herhangi bir dvd falan vermediler. Bilgisayarın içinde Recovery diye bir kısımda yok. Bilgisayara format atıp XP kurmak istiyorum. Acaba normal eski biligisayarda olduğu gibi XP cdsini takıp XP kurabilirmiyim yoksa bilgisayarın bilmediğim bir bölümünde recovery varmıdır?Yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.