B

Onbaşı
23 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
112 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Visual Studio 2019 Yüklenmiyor
Selamlar, Visual Studio 2019 yüklemeye çalşıyorum, 19 gb lık ön yükleme bitti ama başlata tıklayınca nedense burada takılıp kalıyor
B
7 yıl
Uzaklaştırma Hakkında
İyi akşamlar, uzaklaştırma sırasında devamsızlığımız yazılıyor mu? Yoksa cezalı olarak başka bir kategoride mi gözüküyor?
B
7 yıl
9 Mart 2017 İstanbul Depremi Senaryosu
İngiliz The Telegraph gazetesi yarın İstanbul'da büyük bir depremin olacağını söylemiş gören oldumu? Hatta bu gazete van depremini tahmin etmiş filan diyorlar.

umarım sadece senaryodan ibarettir, bakın yazdıkları yazı "Saat 8.25. Her zaman olduğu gibi, İstanbul yolları fabrikalara ve iş merkezlerine giderken duman kusan otomobil ve otobüslerle sıkış tepiş. 15 milyon insan için yine sıradan bir gün. Ansızın yer sarsılmaya başladı. Binalar, içlerindeki insanlara mezar olurcasına çöküyor.

Gaz ve su boruları patladı. Panik eden insanlar telefon sistemlerini çökertti. Marmara denizin kıyısında temiz bir bahar havası almak için gezinen insanları bir an içinde dev bir tsunami dalgası önüne katıp götürdü. Felaket günün sonunda tam 35 bin insan yaşamını yitirdi. 200 bin kişi yaralandı. 80 bin binadan geriye sadece koca bir enkaz kaldı. Sultanahmet Camii ayakta kalmayı başardı ama üzerindeki çatlaklar onlarca yıl boyunca büyük 2017 depremini hatırlatacak. İşte bunlar herkesin farkında olduğu depremde yaşanılacak olanlar."
B
7 yıl
Yurt Dışı Düşünceleri
Var mı aramızda başka yerlerde yaşamak isteyenler?

Varsa gelin konuşalım planlar ne, nereyi tercih ediyorsunuz filan

Kendiminkini eklemeyi unutmuşum;

Ben ilk önce eğitim için Japonya'ya gideceğim, sonrasında temelli kalmak için uğraşacağım, hedef orada emekli olup kentten kırsala gitmek
B
8 yıl
Monster Laptop Keyboard Sorunu
Merhaba arkadaşlar, dün akşam saatlerinde bilgisayarın üzerine sıvı döküldü.

Bilgisayarın markası ve modeli Monster T7 V2.6

Klavyeyi temizleyip denedim ancak hepimizin bildiği gibi pek işe yaradığı söylenemez, daha sonra bayram dolayısıyla açık olan yerlerden bir tane benzer XER Keyboard (Eskisi ile aynı değil, eskinin modeli Sunrex P/N: V139922DK1 TR) alıp taktım (Model: v132150AK1 TR) Ancak bütün uğraşlarıma rağmen tuşlar olması gerektiği gibi çalışmıyor, caps lock'da e harfi a tuşunda ise Slash işareti gibi bütün harflerin yerleri karman çorman olmuş durumda.

Aşağıdaki resimde aygıt yöneticisinin ve pc/at donanımını kadırıp bilgisayarı klavyesiz çalıştırdığımda aynı şekilde geri geldiğini gördüm. Bu denememde de anladığım kadarıyla bilgisayarın çipinde klavyenin driver'ı otomatik olarak gömülmüş durumda sanırım, dolayısıyla aklıma gelen ilk şey şuanda taktığım klavyeyi'de bilgisayar eski klavyesi olarak gördüğünden dolayı stabil olarak çalışmıyor.

Klavyenin şekli ve kablosu birebir aynıdır, internette okuğum kadarıyla FN + Num Lock gibi önerilerde bulunulmuş ama bunlarda işe yaramadı, klavyenin karambol tuşlarından Num Lock'u bulmayı başardım ancak bütün klavye tuşlarıyla kombinasyonu denediğimde başarılı olmadı.

Ekstra olarak dil seçenekleri F klavye yaptığımda'da klavyedeki tuşlar hiç bir şekilde değişmiyor olduğu gibi aynı kalıyor.

Bütün sürücüleri kaldırdım, bilgisayara Restart attım (Bu arada res at dediğimde baya bi bekliyor, sonunu beklemedim atacağını sanmıyorum, bilgisayarı kapat dediğimde ise herhangi bir sorun olmuyor.) Ancak sürücüler kendi kendine geri geliyor, İo çipinin zarar gördüğünü düşünmek istemiyorum, bilgisayarın ana kartına sıvı teması olduğunu düşünmüyorum ana karta derinlemesine bakmadım ancak klavyenin altında herhangi bir sıvı temasına rastlamadım, ben Sherlock Holmes :p

Daha önce başına gelmiş ve bu olaydan nasibini almış arkadaşlardan tüm destekleri bekliyor şimdiden çok teşekkür ediyorum, ileride bu konuya bakıp ta ''Aha tamda aradığım konu'' diyen kişilerin olmasını isterim.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
B
8 yıl
Herkes Bisikletten Düşme Anısını Yazsın
Varsa böyle anılarınız yazın maksat muhabbet

İlk ben başlatayım, İstanbul Akaret'ler de bisiklet sürüyoruz, bilen bilir oraları, akaretlere giden yolun yokuşu taa nişantaşından başlar, gerçi oraya gidene kadar çok az bi düzlük olur ama nişantaşından başladığınızda hızınız önünüze araba veya insan çıkmadı sürece cidden 70 80 civarı oluyor.

Benim bisikletimde kilometre ve hız sayacı var, 4 kişiyiz, saat sabahın 6 sı, hep böyle erken saatlerde çıkarız fazla araba olmaz genellikle, Nişantaşından başladık yokuştan salmaya, Migros taraflarına geldiğimizde ben frenlememe rağmen hızım 67 civarındaydı, sağa dönüp dolma bahçe sarayına giden yola girecektik.

Ama güzelim istanbul yolladı bildiğin karada dalga var gibi bir yoldu, hızım o yer için çok yüksekti ve bir anda dalgaya rampalama girdim, en son hatırladığım bisiklet bir kenara ben bir kenara
B
8 yıl
Yeni Teknoloji MmoRpg oyunları
Malum teknoloji çağındayız, Sanal gerçeklik filan aldı gidiyor, Mmorpg (rol yapma oyunları) oyunu çıksa, sanal gerçeklik ile veya kafaya takılan bir kask ile oyunların içine girebilseniz oynarmıydınız?
B
8 yıl
Şaka maka bir sene acayip hızlı geçti
Zaman çok hızlı geçme dimi? 182 gün okula gittik ve şuanda yaz tatili geliyor, insanın inanası gelmiyor lan
B
8 yıl
Ders notlarını Pcye yazma
Selam millet, okulda ders esnasında tutulan notları Dizüstü bilgisayara yazsak sizce bir sıkıntı olur mu?

Yapan var mı?
B
8 yıl
W10 Hesap geçirme
Herkese iyi geceler, Windows 10'da asphalt 8 oynuyorum, hesabım baya iyi fakat bu hesabı google playe geçirip telefonumda oynayabilirmiyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.