Y

Yarbay
12 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
215 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
9 yıl
0 AYARINDA CITROEN DS4 DSPORT 73500TL
2015 Ocak sonu trafiğe çıkışlı (2014 model) garantili, kusursuz 0 kokusu üzerinde olan aracımı, ev alma niyeti ile satışa koymuş bulunmaktayım.Öğretmenim ve sadece okula gidiş-geliş yapmak için kullandım.En yüksek performans, en düşük yakıt tüketimine sahip kör nokta uyarı sisteminden panoromik camlara,masajlı koltuklardan, navigasyona tam donanımlı bir araçtır.
Y
9 yıl
Samsung 40f7000 3d de ekran ortası kararma sorunu
Samsung ue40f7000 tv 3d açınca belli olmayan aralıklarla Ekranın ortasında siyah yatay Şerit oluşup kayboluyor.Servise gönderdim panel Değişti yine aynı.Sizce neden olabilir?Teşekkürler.
Y
10 yıl
Fifa 14 ps4 \u0027te Offline Lig ve Kupa Modları YOK!!!
Arkadaşlar sorum açık.Kariyer oynamak istemiyorum.Ana konuda 2 kez sordum cevap veren olmadı.Offline ligler kupalar var mı?Varsa nerdeler?

Evet bu menüler oyunda bulunmuyormuş arkadaşlar...
Y
10 yıl
PS4 DİJİTAL NFS RIVALS OYUN İÇİ R2 İLE ARABANIN ÇALIŞMAMA PROBLEMİ VE ÇÖZÜMÜ
Merhaba arkadaşlar.Us psn'den bir arkadaşla nfs rivals aldık.Oyun arkadaşta sorunsuz çalışmasına rağmen bende oyun içinde R2 tuşu tepki vermiyor.Araba çalışmıyordu.Oyunu tam 4 kes psn'den silip yeniden yüklediysemde sorunuma çözüm olmadı.Yaptığım araştırmalarda EA ve Sony'nin resmi forumlarında oyunun çözümüne ulaştım.Dil problemi olan arkadaşlar için çözüm;

Oyun inerken biri oyun,diğeri update dosyası olmak üzere iki adet dosya iniyor.İnme işlemi tamamlandığında update dosyasını oyunu kurmadan önce siliyorsunuz.Daha sonra cihazınızın internet bağlantısını kesip oyunu kuruyorsunuz.Böylece R2 çalışıyor.Oyunun training bölümünü geçtikten sonra cihazınızı internete bağladığınızda update dosyasını yeniden indirip kuruyor ve siz oyununuza sorunsuz devam ediyorsunuz.
Y
10 yıl
m.bolumsonucanvari\u0027na girilmiyor
Herhangi bir habere tıkladığınızda araya giren reklam kaybolmuyor,siteye geçiş sağlanamıyor.(htc one browser, google chrome browser)
Y
11 yıl
işlemci ve anakart uygun en iyi ekran kartı?
Asus M4A78VM anakart ve amd phenom ııı 720 be işlemciye uyacak en iyi ekran kartı nedir?Şuan 4850x2 ekran kartı takılı.Teşekkürler.
Y
12 yıl
Pes 2012\u0027yi 3D Oynayanlar Bakabilir mi?
Merhaba arkadaşlar.Pesi 3d oynayanlara bir sorum olacak.
Samsungun 2011 model bir 3d tvsinde oyunu oynamaya calisiyorum ama crasstalk denen bir olaydan müzdaribim.Orta saha cizgisinin yakin tarafinda2. Bir cizgi,oyuncunun arkasinda hafiften bir gölgelenme hafiften arkasinda 2. Bir oyuncu gibi seyler...Gow Chains of Olympustada daha az olmak kaydiyla benzer seyler yasiyorum.Film izlerken henuz gormedim.3d video klip izlerken cok nadir denk geldim.
Pes 2012 yi 3d oynayip sıkınti yasayan var mi?Sorun oyundan mi, yoksa tv yi servisemi gondermeliyim?
Yardimci olacak,konuyu okuyacak arkadaslara cok tesekkurler,mutlu yillar.
Y
12 yıl
infamous2,festival eklentisi ve gow collection 2 aldim.Kardesler bekleniyor 40tl.
4 oyun,40tl.Is b. hesabima parayi yatirana bilgileri veririm.Bu oyunlari almamis olanlar varsa kacirmayin arkadaslar.
Y
13 yıl
Son 1 kardeş.36 tl.Fifa12,Crysis1,King of Fighter 95
Daha önce 3 arkadaşa fifa+crysis kardeşliği kurdum.Ordan 1 kişilik yerim kaldı.Bu aradada eski atari salonu efsanelerinden kof95i aldım.Bu 3 oyuna sahip olmak isteyen 1 arkadaşın pm.Sini bekliyorum.
Y
13 yıl
Yıldırım Kardeşler! Fifa12 ve Crysis1 aldim.33 tl.Kardesler bekleniyor.
Oyunlari simdi aldim,almak isteyenler pm. atsin.İs b, havale yapan oyunu kapar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.