P

Çavuş
17 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
122 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
P
5 yıl
SSD achi modu sorunum
Arkadaşlar merhaba ssd olarak su650 128 gb kullanıyorum, laptobum acer aspire e5-573g fakat biosa girdiğimde achi modunu etkinleştirmek için gerekli bir sekme yok ? bu durumu nasıl halledebilirim, ssd kullanım esnasında donuyor ayrıca şöyle bir driver var işlevi tam olarak nedir ?

Intel(R) 8 Series Chipset Family SATA AHCI Controller
P
5 yıl
Güvenle Kaldır Seçeneği Problemi
Sorun çözülmüştür, çok teşekkür ederim
P
5 yıl
Türk telekom yüksek faturası
Arkadaşlar selamlar, uzun süredir ttnet aboneyisim, 2 yıllık taahhüt karşılığı indirimli internet tarifesi bitince yeni kampayalardan faydalanabilmek adına yeni bir hat aldım, eski hattı kapattım, fakat son faturam 101 tl geldi, aradım sordum indirimsiz tarife uygulandığını öğrendim, normalde 56 tl ödüyordum bir ara 68 tl ödedim, şu durumda son gelen faturaya itiraz etme hakkım varmı ? yada ttneti arayıp bir talep oluşturmalımıyım ?
P
5 yıl
Geometri/Matematik TYT/AYT çözümlü kitap tavsiyesi
Arkadaşlar selamlar, orta zorlukta geometri ve matematik tyt/ayt çözümlü kitap tavsiyesi istiyorum sizlerden, iki kaynak yeterli olur benim için, selamlar......
P
7 yıl
N11.comda satılan çiğ köfte hakkında
Arkadaşlar şu adreste satılan çiğköfteden alan oldumu bu çiğköfte alınırmı ne dersiniz satıcınında pek fazla referansı yok ama..


http://urun.n11.com/cigkofte/3-kg-samsat-cig-kofte-20-lavas-aci-sos-200-ml-P139833060
P
7 yıl
Baca eğimi ve yoğuşmalı kombi hakkında bir soru
Merhaba yoğuşmalı kombimin baca eğimi yukarı doğru yüzde 2 fakat aklıma takılan şu

Kombi bacada biriken yoğuşmuş suyu sisteme tekrar kazandırarak mı fazladan enerji enerji elde ediyor yoksa atık gazı kombi içinde değerlendiren ayrı bir mekanizma mı var ?

Şayet bacadaki içerisindeki yoğuşmuş su kombiye geri dönüyorsa eğimi biraz daha artırarak (%5-%7) suyun hemen soğumadan sisteme geri dönmesini sağlamak enerji tasarrufu açısından doğrumudur ?
P
7 yıl
Petek tesisatımdaki yıllardır çözemediğim problem
Merhaba arkadaşlar

Kombiye yakın ve her ikiside 20lik boru ile aynı hatta bulunan yükseklikleri 50 genişlikleri 50cm ve 120 cm olan iki peteğimin üst tarafı ısınırken alt tarafı ısınmıyor buna çözüm olacağını düşündüm ve ikisine alttan bağlattım.

Alttan bağlattığımda çok ilginç bir şekilde peteklerin alt tarafıda üstt tarafına nazaran güzel yanıyordu hatta küçük olan petek muhteşem ısınıyordu. büyüğü de iyi ısınıyor denebilirdi.

Daha öncesinde peteklerin hepsini temizletmiştim, filtreyi temizletmiştim peteklerin havasını almıştım, alt tıpadan kirli suyu boşaltıp tesisat suyunu yenilemiştim fakat hiçbir faydası olmamıştı.

Şimdi alttan bağladığım petekleri yeniden çapraz bağlattım tesisatta bir problem olmadığını düşünerek fakat yine aynı problemle karşılaştım


Acaba peteklerin giriş ve dönüş vanaları yanlış mı bağlı ? Yoksa tesisat boruları yanlış mı kaynatıldı ve iç çapları küçüldü su sirkülasyonu azaldı ?

Bu konuda usta arkadaşlardan yardım bekliyorum selamlar....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.