K

Yüzbaşı
10 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
4 yıl
Kablonet Altyapısındaki Superonline İptali
Merhaba, eski superonline fiber abonesiyim, benim durum garip, taşındığımda cayma fazlaydı superonline altyapı yoktui turksat altyapı vardı binadan superonline da aboneliği turksat altyapısından vererek devam ettirdi.

Şimdi taahhüt vs. bitti, turksat altyapısı olduğundan direk turksata geçmeyi düşünüyorum hem bu akıllı tv si vs. için.

Ancak, altyapı turksat olduğundan, önce superonline abonelik iptal edilip kapanınca altyapı dairede boş gözükecekmiş ardından turksata başvurabiliyormuşum, iptal ettirip başvursam arada bir sürü gün internetsiz kalacak ev yeni gelecek kurulum olacak, bunun bir çözümü yokmudur var mı başına gelen.
K
8 yıl
Ocak Arkası ve Yanı
Selamlar,

Mutfak ocağımın yeri köşebaşı, bir taraf duvak kağıdı bir taraf şu parça parça taş fayanslardan... Dolayısıyla yumurta kırsan kızartma yapsan vs. vs. felaket derece batıyor, hele o taşların arasına girenler çıkmıyor, duvar kağıdı mahvoldu zaten...

Bunun için ocak arkası ve yanına levha gibi bir şey mi yapsam bilemedim, ne yapabilirim nasıl bir şey olur fikir verebilirmisiniz, ikea da fastbo diye bir duvar paneli varmış dediler gittim yok, netten de satış yok, sadece istanbul mağaza da mı ne var o da bize ters..

örnek bir resmi yüklemek istedim fikir açısından kırmızı yerler problemli yerim resimde ki duvar tarafında duvar kağıdı var bende... ayrıca aynı kağıt yerinden doğalgaz borusu da geçiyor açıktan ama yapcak bişey yok.

Lütfen fikir verin ne yapılabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
2.5 harddisk ve hardsk kutusu
Selamlar, 2 adet laptoplardan çıkma sata2 harddiskim var, bunları harici yapmak için kutu alcağım.
Kutu almak için gg ve n11 bakarken usb 3.0 yazanlar var, bunlardan alsam benim harddiskler usb 3.0 çalışır mı yoksa gerek yok 2.0 kutu mu alayım?
K
8 yıl
YAZ LASTİĞİ İNCELEMESİ
Arkadaşlar merhabalar,

Honda Civic aracıma yaz lastiği incelerken baktım ki, tablo vs. güzel bir inceleme oldu, sizlerle paylaşmak istedim, umarım yöneticiler açısından sakıncası yoktur.

Öncelikler genel olarak 205 55 16 ebat için bir incelemedir, ancak çok çok değişiklik olacağını sanmam. bazı lastik etiketlerinde ufak tefek değişiklikler olabiliyor.

Öncelikle ülkemizdeki bazı sitelerde satılan popüler lastiklerin bir tablosunu yaptım, fiyata göre sıralatarak bunların AB Lastik Etiket değerlerini bularak yazdım.

Ardından ADAC - Alman Otomobil Kulübü gibi bir kuruluşun yaptığı ve İngiliz TyreReviews isimli Lastik sitesinde yayınlanan tablolardan derlemeler yaparak kısmen Türkçe'ye çevirerek bir çalışma yaptım.

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-European-Tyre-Test-205-55-R16.htm

https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2015_Sommerreifen_Test_205_55_R16.aspx?ComponentId=228381&SourcePageId=31821



Aşağıdaki Tablo ülkemizde genel olarak çok satılan lastikler, AB Etiketleri ve fiyatlarını içeriyor...
< Resime gitmek için tıklayın >


Daha sonra Alman ADAC değerlendirmesini içeren tabloyu derleyerek bu hale getirdim,
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu tablodaki puanlamanın detayları da aşağıdaki tabloda.
< Resime gitmek için tıklayın >

Bilmeyen arkadaşlar için yazayım,
Dry=Kuru Wet=Islak Rolling Resistance=Dönme Direnci Noise=Gürültü Wear=Aşınma


Veriler değerlendirildiğinde;

Rakamlar ve şahsi fikrim, fiyat performans lastiği Goodyear Efficientgrip Performance dan yana gibi... Tabi tercihler vs. değişecektir.

Ancak fazla para vermek istemezsem ya da istemeyen olursa da sanki Kumho KU31 ECSTA SPT de hiç fena durmuyor, tabi testte yok o ama AB Etiketine güveneceksek değerleri iyi, Bu arada benim ÖNYARGIM ıslak zemin konusu, ISLAK ZEMİN de A B olmayan lastik almam gibi...

Umarım bu veriler ve tablolar sizlere yardımcı olur.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
HP N9Q28EA 959 TL (Çek Puan vs. hariç)
selamlar,

günlük işler için laptop bakarken rastladım, bana oldukça uygun geldi, iyi olmasada harici ekran kartlı bu fiyatlara başka model göremedim ben sizin fikriniz nedir?

Pek fala bilgi yok, satan da sadece n11, gg, hepsiburada sanırım. neden böyle eski mi çok mu yeni anlamadım. doların 2,9 - 3 seviyelerinde olduğu günlerde bence uygun gibi.

ben sipariş verdim umarım pişman olmam:) çekle falan bana 844 e geldi. (999du fiyat)

FreeDOS
AMD Dört Çekirdekli A6-6310 APU, Radeon R4 Grafik Kartı ile
4 GB DDR3L SDRAM
500 GB 5400 rpm SATA
AMD Radeon R5 M330 Grafik Kartı (1 GB DDR3)
15,6 inç HD BrightView WLED arkadan aydınlatmalı (1366 x 768)
K
9 yıl
Lastik Tavsiyesi (YAZLIK)
Arkadaşlar selamlar,

2010 Civic aracım var, yaz lastiklerini artık değiştirmem gerekiyor. Ankara da genelde kasım da kışlıkları takarız ama ben kışlıkları takmadan yazlık almayı düşünüyorum fiyatlar düşerken.

Benim için öncelik fiyat performans açısından, ıslak zeminde hemen patiye kalkmayan ıslak zeminde iyi bir lastik bu da sanırım yumuşak olamsı demek emin değilim ama.

Etlik keçiören civarında oturduğumdan mevcut lastiklerim heryer yokuş rampa olduğundan zorlanıyor buralarda rahat edebilecek bir lastik arıyorum. Fiyat olarak kumho lar iyi ama sanırım sert miş ıslak performans zayıf deniyor. Kışlık petlasım var yağmur kar her rampayı çıkıyor yazlık da yağmurda iyi lastik tavsiyenzi var mı? fiyatı da uçuk olmayan.
205 55 16 ölçüler.
K
9 yıl
dt-5002 kumanda sorunu
Dt-5002 denen eski alicim var. Bugun kumanda tirlatti. Ses ve kanal artı eksilerden hangisine basarsam ful ilerliyor durmuyor. Mh de forumda söylenenler de denendi olmadı. Pil olayı 5sn olayı... Bu kumandadan bulabilirmiyim uyguna ANKARA DA aynisindan. Zaten yaza iade edicem de bozuk kumanda için 30 40 lira isterler.
K
9 yıl
Silinebilir
...
K
9 yıl
silinebilir
...
K
10 yıl
TÜV Muayene Randevusu
Selamlar,

TÜV ün sitesinden randevü almaya çalışıyorum, son muayene geçerlilik tarihi diyor, ruhsatta 10.10.2014 yazıyor yazıyorum, alta inip randevü tarihi diyor gidip ekim ayını seçtirmiyor illa eylül ayı çıkıyor, bu nasıl bişey anlamadım neden olabilir. Belli bir zaman varmı 1 hafta öncesinden alınabilir vs. gibi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.