F

Yüzbaşı
23 Kasım 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
105 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 ay
Renault Captur akü zayıf uyarısı
Merhaba arkadaşlar. 2023 Şubat trafiğe çıkışlı captur aracımda birkaç gündür aracı kapattıktan sonra akü zayıf motoru çalıştırın diye bir uyarı çıkıyor. Motoru çalıştırınca akü şarj oluyor diyor. Servisi aradım Renault’larda sık görülen bir problem sorun yaratmaz dediler. Başına gelen Renault kullanıcısı var mıdır? Aracın marşında bir problem yok bu arada.
F
11 ay
Captur park sensörü hatası
Merhaba, captur touch plus kullanıyorum, araç henüz 300 km’de. Son bir iki gündür park sensörlerini kontrol ettirin diye uyarı vermeye başladı, bir süre görünüyor uyarı sonra kayboluyor, sonra tekrar çıkıyor. Sensörlerde sorun yok gibi sorunsuz çalışıyorlar, elimle kontrol ediyorum tek tek sorun yok. Bir de şu dikkatimi çekti çok yakınında bir engel olmamasına rağmen bazen ötüp susuyor. Bu tür bir sorun yaşayan oldu mu? Özellikle Renaultçu arkadaşlar?
F
geçen yıl
Otomobil Genel
Beyler merhaba, araç alım arifesindeyim, captur 1.3 tce 140 bg touch plus mı yoksa juke 1.0 platinium 115 bg mi? İkisi de düşük km ikinci el, sıfır bulamıyorum. Teşekkür ediyorum
F
2 yıl
Ehliyet için sağlık raporu
Arkadaşlar merhaba. Ehliyet yenileme için son dönemde aile hekimliğinden yada devlet hastanelerinden sağlık raporu alan oldu mu? Bir arkadaşımın tek kulakta işitme kaybı var ama zamanında yıllar evvel ehliyet alırken doktor bir şey sormamış, almış ehliyeti. Yenilemek istiyor ama çekiniyor. Artık muayeneler detaylı mı yoksa yine laf olsun torba dolsun şeklinde mi?
F
2 yıl
Kar zinciri ile ilgili soru
Merhaba, yarın sabah Bolu tarafına yola çıkacağım. Yol durumu malum. Passat araçta 215 55R17 kış lastiği var. Evde zincir var diye düşünüyordum ama zincirin üzerine baktığımda bu boyuta uygun olmadığını gördüm. Benzer boyutlar var ama tam olarak bu boyut yok. Esneterek bu lastiklere takılabilir mi? Yoksa kış lastiği olduğundan gerek duymayabilir miyim? Karda sürüş konusunda pek tecrübem yok. Teşekkürler
F
7 yıl
RGH ve Kinect
arkadaşlar merhaba,

çok anlamadığım için size sorayım dedim. elimde eski bir RGH'lı xbox 360 var. uzun süredir oynamıyorum, güncel durumda değildiri büyük ihtimalle. ben kinect alsam rgh ile uyum konusunda sıkıntı yaşar mıyım? orjinal kinect oyunları çalıştırır mı?
F
7 yıl
Akreple İmtihanım
merhaba,

geçtiğimiz günlerde eşime kampanyalı süt artırıcı çay almıştık. kampanyada 1+1 ürün vardı ve ürünler birbirine bant ile tutturulmuştu. cuma akşam eve geldiğimde eşimini yüzü bembeyazdı, ne oldu dediğimde bana çay kutusundan akrep çıktı diyice dalga geçiyor zannettim. gösterene kadar da inanmadım. korkudan poşetin içine atıp, poşeti bağlamış.

görünce ben de fena oldum, hareketsizdi ama ölüp ölmediğinde emin olamadığımdan epey bir süre dokunamadım. vallahi fena bir şeydi. fotoğraflar ekte.

nasıl oldu, kimin hatası bilmiyorum. aldığımız yr mi, üreten yer mi, depolayan yer mi, nerede olmuş bir fikrim yok. sağlık bakanlığı'na şikayet etmek niyetindeyim. akrebin canlı olması durumunda olacakları düşünmek bile istemiyorum!

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
7 yıl
Wireless Özelliği Kamera kayıt Cihazını Wireless Hatta Bağlama
merhaba,

evde kamera sistemi var. avenir marka bir harddisk var. eski evde modeme ethernet ile bağlayıp cep telefonundan ulaşabiliyordum ancak yeni taşındığım evde bu imkanım yok. modem ve kamera kayıt cihazı uzak mesafede. wireless özelliği olmayan bu kamera kayıt cihazını evdeki wireless ağa nasıl bağlarım? bu konularda çok bilgim yok.

kamera kayıt cihazının USB girişi var.

teşekkürler.
F
8 yıl
midea oasis mi York Sierra mı?
arkadaşlar merhaba,
salona ve yatak odasına klima bakıyorum. salon yaklaşık 30 m2, yalıtım iyi ama güneş alıyor. buraya inverter 18.000 BTU düşünüyorum. yatak odası için ise inverter 9.000 BTU.
modernklima.com'da indirimli ürünler var, bunlardan hangisini asalm siz sayıın üyelerin tavsiyesini bekliyorum.
York Sierra 9.000 BTU: 1.825 TL
Midea Oasis 9.000 BTU: 2.070 TL
York Sierra 18.000 BTU: 3.085 TL
Midea Oasis 18.000 BTU: 3.005 TL
Midea'dan fairwind veya mission bakayım dedim ama Oasis indirimdeymiş.
sizce hangisini almalaıyım?
F
8 yıl
Superonline Fiber 50 mbps 100 GB AKK hız testim
selamlar,

istanbul ataşehir/küçükbakkalköy'deyim. bugün aboneliğim başladı. hız testi sonucum şu şekilde (modemin hemen yanında kablosuz bağlantı)

< Resime gitmek için tıklayın >

modemden 7-8 metre uzakta, yine kablosuz bağlantı sonuçları:

< Resime gitmek için tıklayın >

modeme yakınken vadedilen hıza yaklaştım, denemedim ama ethernet ile tam değer alırım diye düşünüyorum.
buralarda olup fiber almak isteyen arkadaşlara fikir vermesi açısından yazıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.