T

Er
08 Kasım 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
Bir Wordpress hatası! Yardım lütfen!
Merhaba arkadaşlar,

Wordpress tabanlı bir internet sitesi kullanıyorum. Ancak son zamanlarda fotoğraf yüklemede sorun yaşıyorum. Neredeyse hiç fotoğraf yükleyemiyorum. Hatta FTP'den klasöre attığım fotoğrafları bile panelde arşivden bulamıyorum. Aldığım hata şu:

"Görüntünün işlenmesi başarısız oldu. Bu bir fotoğraf veya büyük bir görsel ise, lütfen 2500 piksele kadar ölçeklendirin ve tekrar yükleyin."

Bu konuda bana bir fikir verebilir misiniz, nasıl çözerim? Nasıl halledebilirim?
T
4 yıl
Maillerim spama düşüyor
Değerli arkadaşlar selamlar. son zamanlarda kurumsal mail adresinden gönderdiğim postalar spama düşüyor. Kesinlikle spam yapmadığımız gibi doğru düzgün bir mail trafiğimiz kesinlikle yok. Bu sorunu çözmem gerekiyor Bana yardımcı olur musunuz. Teşekkür ederim.
T
4 yıl
Ekşi Sözlük hesabı alınacaktır
Merhaba arkadaşlar. Ekşi Sözlük yazar hesabı alacağım. Tekliflerinizi özel mesaj olarak bana göndermenizi rica ederim.
T
4 yıl
Dubai\u0027de doktorluk ve Dubai\u0027de diş hekimliği
Şu sıralar etrafımda Dubai'de çalışmak isteyen doktor ve diş hekimi arkadaşların çoğaldığını görüyorum. Diş hekimleri de öyle. Dubai'de doktor maaşları ayda ortalama 120-150 bin USD iken Dubai'de diş hekimi maaşları 90-120 bin USD gibiymiş. Bununla ilgili biraz araştırma yaptım. Rakamlar gerçekçi. Babam ciddi ciddi Dubai'ye gidip orada çalışmayı kafasına koydu.

Babam https://www.dubaidedoktorluk.com sitesiyle çalışıyor. İşler çabuk halloluyor. 6 ay demişler ama babamın işlemleri bitmek üzere ve daha 2 ay olmadı. Duyanlar duymayanlara anlatsınlar forumdaşlarım.
T
8 yıl
Patnos Hat Döner şubesinde özel soslu döner yemek
Patnos'ta tavuk döner satan bir çok yer vardı ancak temizini bulmak imkansız gibi bir şeydi. Hat Döner sayesinde artık bizim gibi mecburi hizmetini Patnos'ta yapan memurların tavuk döner yiyebileceği bir mekan var. Yolu Patnos'a düşenler bu özel soslu dönerden yemeden gitmesinler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.