R

Er
27 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
YİDK\u0027da Red Edildi.(Ön. Hak Sah. İtirazı) Ne demek?
Merhaba,Yeni bir marka adı için TPE'ne başvurduk. Bildiğimiz standart başvuru süreçleri işledi. (şekli inceleme, Uzman Benzerlik Araştırması vs.) neyse sonra yayınlanması kararı çıktı. Fakat iki aylık itiraz süresi içinde başka bir firma bizim markamızın ismini barındıyor diye itiraz etti.Sonra ben itiraza karşı görüş bildirip itiraz ettim. Karşı tarafın itirazını reddedip bizi haklı buldular.Sonra tekrar red kararına itiraz hakları olduğu için karşı taraf yine itiraz etti. Sonra ben yine itirazın reddine karşı yapılan itiraza red yaptım. Bu itiraz Yeniden İnceleme ve Değerlendirme Kurulu (YİDK) tarafından incelenip karar veriliyor ve bu karar da nihai son karar oluyormuş. Hemen ertesi gün şöyle bir statü gördüm dosya takipde: YİDK'da Red Edildi.(Ön. Hak Sah. İtirazı)şimdi bu karşı tarafın mı itirazının reddedildiği anlamına geliyor yoksa bizim mi?Pazartesiyi bekleyemeyeceğim merak ettim. Bilen varsa aydınlatabilir mi?
R
5 yıl
B2B E-Ticaret Sitesi İçin Yorumları Alayım
Merhaba,
Sadece gözlükçülere satış yaptığımızhttps://www.demirkayaoptik.com/ e-ticaret sitesi için görüş, düşünce ve tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Demirkaya Optik E-Store:http://dhbr.co/bsVt
R
7 yıl
Barkod ile Ürün Takip ve Satış
Merhabalar,

Yaklaşık 250 kalem ürüne sahip şirketimizde, özellikle fuar zamanlarında ürün satışlarında yoğunluktan kaynaklı sorun yaşadığımızdan dolayı barkod sistemi ile hangi müşterinin hangi ürünü istediğini kaydetmek istiyorum.

Yani yüzlerce müşteri gelecek, isim telefon adres bilgilerini alıp kaydettikten sonra istediği ürünleri hızlıca dıt dıt barkoddan okutup bir dosyada toplamak istiyorum.
Bunun için bir tablet kullanmayı planladığım için mobil uygulama tarzı birşey daha iyi olur.
Konu hakkında fikri ve tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.
R
8 yıl
Cam filmi üzerine tekrar cam filmi olur mu?
Yaklaşık bir hafta kadar önce aracın ön camı için LLumar yetkilisinden(ege bölge bayi olduğunu belirtti) bir kaç fiyat aldım. Air 80 ve Air 45 modellerinin ön cam için olduğunu söyledi.
Air 80 hakkında bilgim vardı fakat Air 45'i ilk kez duyuyordum. İnternetten yorumlarına bakmak için aradığımda Air 45 hakkında hiçbirşey bulamadım ve ısrarla sorduğumda Air 45 in yeni bir ürün olduğunu o yüzden hakkında pek bilgi olamayacağını belirtti.
Neyse 200 TL için yap dedim Air 45 (biraz mavimsi hafif aynalı gibi görünüyor dışarıdan. İçerden gayet temiz bir görüntüsü var)

Böyle bir Air 45 LLumar ürünü var mı gerçekten?

Fakat yan camlarımda bulunan LLumar ATC 50 (1 numara) bile daha fazla ısıyı ve ışığı kesiyor gibi geldi bana.
Adama durumu belirttim, sanki bu filmin hiç bir etkisi olmadığını söyledim; kendisi olmazsa üzerine bir başka film daha çekeriz dedi!
Mevcut bir filmin üzerine başka bir film çekilebilir mi? Görüşte bir etki eder mi?
R
8 yıl
Toyota Corolla 1.4 D-4D Sol HB
Bugün nasip olursa 2006 model Corolla 1.4 D-4D almak için bir bilene götüreceğiz.
Bundan önce bir kaç ön fikir verebilir misiniz?

-Motor yağ kapağını dün açtım hava ile birlikte çok hafifte yağ püskürtüyordu. Bu motor için normal mi? (normalde hava gelmesinin normal ama yağ gelmesinin anormal olduğunu duymuştum. Fakat bir başka yakınımda üstten eksentrik olabilir, o yüzden yağ gelmeside normaldir demişti.) Sizce normal bir durum mu?

-dizel araçta en çok dikkat etmem gereken nokta neresidir?

-Yetkili servis değilde, özel bir serviste turbosu vb. gibi teknik donanımlarının bilgisayar otomasyonlu kontrolü yapılan yerler var mı? İzmirde güvenilir bir nokta mevcut mu? Tahmini kaça yaparlar?

Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim.
R
8 yıl
Su Yalıtımı - Fayans ve Sıva Üzerine
Merhabalar,

Bulaşık makinası temiz su girişinden damlaya damlaya biriken su, derzlerin iyi yapılmamış olması sebebi ile duvar kenarından dip köşelerden çekerek duvarı rutubet ve nem yaptırmış. Bildiğiniz ıslanmış. Duvarın diğer yüzünden fark ettik.

Şimdi hortum girişini sağlamlaştırdım ama, ileriye dönük sağlam ve temiz bir iş olsun diye yataydan 5-10 cm fayanslardan, 5-10 cm de dikey olarak duvardan köşe kısımlarını fırça ile uygulayabileceğim su yalıtımı sağlayacak bir malzemeye ihtiyacım var.
Kaliteli düzgün ve uzun ömürlü böyle bir ürün tavsiyesi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Ürün hem fayans (emici özelliği olmayan) hemde sıvalı duvarda uygulanması lazım.

teşekkürler.
R
9 yıl
Bu Desende Yolluk Arıyorum
merhabalar,

Aşağıdaki gibi modele sahip yolluk arıyorum, gören bilen satan varsa bilgi verebilir mi?

< Resime gitmek için tıklayın >

teşekkürler.
R
9 yıl
Nasıl bir otomobil?
Merhabalar,

30-35 bin TL kadar bir bütçe ayırdım otomobil için. İlk hevesim Honda Civic lerin 2007-2009 kasalarından almaktı.
Sonra almışken dizel araç al diyenler oldu. Bir kısım arkadaş çevreside LPG li benzinli olsun dedi..
dizel ve lpg li bir çok araç aradım.

Volvo S40 - Dizel
Ford Focus - Dizel
BMW 116 - Benzin LPG
Mazda 3 - Benzin LPG
Seat Leon - Benzin LPG - Dizel
Audi A3


gibi araçlar bakındım.

Günlük tam 50 Km yol yapacağım iş için. Tatillerde şehir dışına falan da çıkacağım uzun yol (İstanbul-İzmir) Çekirdek aileyiz.
Kalite, sağlamlık, konfor ve ekonomik açıdan nasıl bir araç tercih etmeliyim?
Dizel vs. Benzin-LPG kıyasında avantaj dezavantajlar nelerdir?
Masrafları nasıldır?

Fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.