A

Onbaşı
31 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
1000 tlye kadar bluetooth müzik kulaklığı önerisi
Konu belirtildiği gibi arkadaşlar. Oyun kulaklığı değil, dışarıda müzik dinlemek için kullanılacak. Müzik ses kalitesi, batarya süresi, parça dayanıklığı önemli olan hususlar. Mikrofon ve oyun içi ses kasma vb. mühim değil, sadece müzik. Tavsiye verenlere şimdiden teşekkürler.
A
2 yıl
10.000 TL\u0027ye kadar Android telefon önerisi
Merhaba. Şu anda atama bekleyen bir öğretmenim ve bu yüzden maaşım yok. S8 Plus'um maalesef atanana kadar idare edemedi şehit oldu o yüzden hızlı bir şekilde telefona ihtiyacım var. Ailem istediğim telefonu alır ama kendi param olmadığı için çok yüklenmek istemiyorum o yüzden bu fiyat bandında kalmasını istiyorum. Telefonda istediğim özellikleri belirteceğim, güncel Android telefonlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Marka takıntısı olan biri değilim ama sürekli arıza çıkaracak ne olduğu belli olmayan markaları istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Batarya: Çok kötü olmasın kafi.
Kamera: Harika olmasa da iyi olmalı.
Akıcılık (işlemci+RAM): Hızlı olmalı kasmamalı.
Oyun: Hiç oynanmayacak önemsiz.
Ses ve ekran kalitesi: Çok kötü olmasın kafi.
Tasarım: Önemli değil.

Benim seçtiğim telefonlar bunlar. Bunlar arasında veya bunlar dışında önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
5 yıl
İkinci el ekran kartı seçim tavsiyesi
Kendi RX 580 4 GB'mi 3700 liraya sattım. Şimdi en azından stok problemi düzelene kadar idareten bir kart arıyorum. Sistemim Ryzen 5 2600 16 RAM, ASUS Prime A320M anakart. Seçeneklerim şunlar;

Sıfır garantili tek fanlı Sapphire RX 570 4 GB (1900 TL)
2.el garantisiz EVGA 1060 3GB tek fanlı (1750 TL)
2.el garantisiz ASUS STRIX RX 470 4 GB çift fanlı (1400 TL)

Yeni kart aldığımda bunu satmayı düşünüyorum o yüzden aklıma yatan RX 470. Sizce hangi kartı almalıyım?
A
5 yıl
GameSatış dolandırıcılığı
GameSatış'tan FLEXCD mağazasından 200 TL'ye FIFA 21 hesabı aldım. Hesabı ilk aldığımda giriş yapabiliyordum sıkıntısız. Aradan 3-4 hafta geçtikten sonra satıcı bir şekilde hesabın şifresini değiştirdi ve hesabı elimden aldı. Önce satıcıya yazdım yardımcı olmadı ondan sonra GameSatış desteğe yazdım fakat onlar da yardımcı olmayı reddederek dolandırıcılığa ortak oldular. Şu anda elimde ne FIFA 21 hesabı var ne de para iadesi alabildim. GameSatış'tan alışveriş yapacak arkadaşlar kesinlikle güvenilir değil ve alıcının yanında olan bir site değil. İnternette sürekli reklamları veriliyor diye güvenilir zannedip de benim gibi para verip alışveriş yapmayın. Hem flexcd mağazasından hem GameSatış'tan bir daha alışveriş yapmam kimsenin de yapmasını önermiyorum hiçbir şekilde dolandırılırsanız yardımcı olmuyorlar.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
6 yıl
570 ekran kartı olan sistem ile vga destekli monitör sorunu
Arkadaşlar merhaba içinde sapphire 570 ekran kartı olan bi sistem sipariş ettim ama sanırım vga desteklemiyormuş.Benim monitörde sadece vga ve hdmi girişi var.Bi tane ek aparat ile vgaya çevirsem veya hdmi kullansam performans kaybı yaşar mıyım oyunlarda ? Bu arada bu vga dönüştürücü ve hdmi kablolarda fiyat farkı var 20 liralık bir hdmi kablo veya dönüştürücü ile 50 liralık kablo arasında performans farkı var mıdır ?< Resime gitmek için tıklayın >
A
6 yıl
Pubg için düşük bütçeli sistem.
Alacağım sistem :
Ryzen 3 1200
AMD Radeon RX 570 4 gb çift fanlı versiyon
8 ram
Gigabyte B450M anakart
500 psu'Lu kasa.

En çok oynadığım oyun pubg o yüzden sadece pubg için alıyorum diyebilirim.Sizce bu sistem oyunu orta-yüksek ayarlarda oynatmak için yeterli olur mu ?

Öğrenci olduğum için bütçem bu kadarına yetiyor.Eğer burdan olumlu yorumlar gelirse alıp aldıktan sonra performans testi yapmayı düşünüyorum merak edenler için.
A
6 yıl
HQ işlemcilerin aşırı ısınması
Bildiğim kadarıyla işlemci adının sonunda hq olunca performans odaklı oluyor ve yazıldığına göre yüksek ısılarda çalışmaya göre tasarlanmış.Ben laptopa yeni iç temizlik yaptırıp macununu değiştirdim ama oyunlarda işlemci yine 90-92 dereceyi görüyor.Altında dandik de olsa bi tane soğutucu var.Acaba şu vakumlu soğutuculardan alsam fanlara zarar verir mi ? veya 4 fanlı kaliteli soğutuculardan alsam gerçekten etkisini hissettirir mi ? yoksa 92 derece yaz aylarında normal bir derece mi
A
7 yıl
Biri arabaya vurup kaçtı
Biri arabaya vurup kaçtı.Plakasını alıp fotoğrafını çektim ama akan trafikteyiz arabayı ileri götüreyim dedi ve gitti adam bi daha da gelmedi kamera yok ama şahit var arabanın kaputu çöktü ne yapmam gerekir
A
7 yıl
Bime gelecek uygun fiyatlı parfümler
Bim markete ayın 9unda şu 2 parfüm tekrardan gelecek.Acaba daha önce alıp kullanan var mi fiyatı çok absürt değil merak ediyorum acaba böyle çok önemli bi yere gitmediginde kullandığın yedek parfüm olabilir mi diye.Sisesi ve rengi hoşuma gitti nedense guzel bi parfüm gibi duruyor ama internette hic yorum bulamadim
< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
9.90\u0027a laptop soğutucusu!
Laptop soğutucu almaya karar verip şu siteye girdimhttps://www.hepsiburada.com/addison-300107-10-kirmizi-netbook-sivi-sogutucu-p-BDUCZLKPC-2494?magaza=Aras%20Bili%C5%9Fim

ucuzdan pahalıya sıralarken ilk bunu gördüm ve diğer sitelerde 50 tl altında olmadığını burda 10 tlye düştüğünü gördüm.Hem faydalanabileceğinizi düşündüm hem de şu sıvı soğutucunun nasıl kullanıldığını ve işe yarayıp yaramadığını öğrenmek için bu başlığı açıyorum eğer yararlıysa topluca alabiliriz 10 tlye.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.