B

Yüzbaşı
31 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
21 Ekim Serdar Ortaç Kuruçeşme Açıkhava konseri
Merhaba,

Normalde arkadaşımla birlikte gidecektim ancak hastane işi çıkınca planımız iptal oldu. Bilet Tribün B bölümünden olup 2.kategoriye aittir. Sitedeki fiyatı 1 adet için 440 TL'dir. Ancak ben 2 bileti toplamda 500 TL'ye satıyorum. Bilet QR kod veya PDF olarak iletilecektir.
< Resime gitmek için tıklayın >
B
2 yıl
20-22 bin TL aralığında (Monitör Hariç) Sistem Önerisi
Merhaba herkese,

Bütçem 20-22 bin TL arasında bu fiyata ultra ayarlarda oyun oynamak istiyorum. Araştırdığımda 3060 Tİ ile güzel sistemler mevcut fakat bu konu hakkında fazla bir bilgim bulunmuyor. Ekran kartı ile sistemin uyumlu olabilmesi için en iyi verimi alabileceğim ana kart vs gibi sistem önerileriniz var ise memnuniyetle okumak isterim.
B
2 yıl
Askerlik Muaf Belgesi Hk.
Merhaba herkese, 01 nisanda muayene için sağlık kuruluna gittiğimde doktor çürük veriyorum dedi. 177 boy 121 kilo buna göre 46 kilo fazlam varmış ve verdiği raporda 33D1'e uygundur yazıyor. Sonrasında raporu imzalayıp ofise teslim ettiğimde heyet için randevu verdiler. Son karar o gün verilecekmiş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır, süreç nasıl işliyor, karar değişebilir mi vs?
B
4 yıl
hd maç yayınları
arkadaşlar full hd yayın yapan site var mı bildiğiniz ? var ise özelden atabilir misiniz ? belki kurallara aykırıdır böyle link paylaşmak.
B
4 yıl
Hattıma tanımlanan hızın düşürülmesi
Bundan bir hafta önce hat değerlerimden baktığım zaman hattıma tanımlanan hızın 88 mbps olduğunu görüyordum ve 80-85 arası hız alıyordum. Ancak santrale çok yakın olduğum için hattım 140'a kadar destekliyor ve ben de hattıma tanımlanan hızın 100 mbps olması için müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ve modeminize güncelleme gönderdim hızınız biraz daha artacaktır dedi. Modemi prizden çıkartıp 5 dk bekletikten sonra kullanabilirsiniz dedi. Ancak o andan sonra ne hikmetse aldığım 80-85 mbps hız oldu 65 mbps. İki defa müşteri hizmetleriyle görüştüm modemden güncelleme yaptık, hızınız artacak dediler, hattınızda bir dalgalanma söz konusu geçer dediler ancak bugün hat değerlerime baktığımda ise hattıma tanımlanan hızı 79mbps e düşürmüşler.
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu konuda ne yapabilirim ?
B
4 yıl
İnternet kablosunu sabitleme
Modem evin ön cephesinde bilgisayarım ise arka cephesinde. İkisi arasında internet kablosu ile bağlantı yapıcam. Kablonun sabit durması ve de görüntü olarak rahatsız etmemesi için ne kullanabilirim ? Vidalama işlemi yapmak istemiyorum, mümkünse yapıştırıcılı bir şeyler varsa çok iyi olur.
B
4 yıl
Ev içi İnternet kablosu sabitleme
Modem evin ön cephesinde bilgisayarım ise arka cephesinde. İkisi arasında internet kablosu ile bağlantı yapıcam. Kablonun sabit durması ve de görüntü olarak rahatsız etmemesi için ne kullanabilirim ? Vidalama işlemi yapmak istemiyorum, mümkünse yapıştırıcılı bir şeyler varsa çok iyi olur.
B
4 yıl
Hat değeri sorunu
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Altyapımı sorguladığım zaman Milleni, Türk Telekom, Netspeed gibi firmalar 82 mbps'e kadar hız alabileceğimi söylüyorlar ve bende bunun üzerine fiyatı uygun diye milleni'ye geçiş yaptım. 25 ekim tarihinde kurulum yaptılar ancak internet bugün aktif oldu. Kurulum için gelen Türk Telekom ekipleri altyapının yapıldığını ancak vdsl'in henüz aktif olmadığını söylediler. Yani tip7 kabinin santral aktarımı yapılmamış söyledikleri buydu. Bugün ip alamama sorunumdan dolayı tekrar milleni tarafından arandım ve tekrar kurulum yapmam söylendi ve internetim aktif oldu. Ancak hat değerlerimde alabileceğim en yüksek hız 17mbps olarak gözüküyor. Altyapı sorguladığım zaman ise yine 82mbps'ye kadar hız alabileceğim gözüküyor. Sizce hala tip7 kabin aktif olmadı mı ?< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
4 yıl
Yeni Abone
Şu anda Turknet müşterisiyim ancak tt vdsl hizmeti verdiği için şirlet değiştirmek istiyor ve mileni hakkında bilgi almak istiyorum. Şirket yetkilisi tarifeleriyle birlikte detaylı olarak özel mesajla bilgilendirebilir mi ?
B
5 yıl
İÜ ziyaret girişi hakkında.
herkese iyi akşamlar. Arkadaşlarım İÜ'de formasyon eğitimi alıyorlar ve bende yarın onları ziyarete gitmek istiyorum. Ancak güvenliğe ziyaretçi konusunda soru sormayı unutmuşlar. Daha önce Beyazıt kampüsüne ziyaretçi olarak giden var mı ? Zorluk çıkartıyolar mı ona göre gidicem.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.