E

Yüzbaşı
24 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
12 yıl
Sality.NAU virüsü hk. Önerinize ihtiyacım var
Öncelikle merhaba, konuyu açmam gereken yerin burası olduğuna tam olarak emin olamadım. Bir hata etti isem özür diler ve fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Dün arkadaşımdan içinde birkaç oyun ve program bulunan bir DVD alıp içindeki dosyaları bilgisayarıma kopyaladım.
Dosyalar rar'lı halde idi ve rar'dan çıkarırken ESET SMART SECURITY 5 uyarı verdi. Önemli 3 programın Setup.exe dosyasında Sality.NAU virüsü tehdidi olduğunu söyleyip üçünü de karantinaya aldı.

Karantinaya almasının akabinde o 3 programın setup dosyasını tekrar tarattım ve temiz çıktılar. Karaktinadaki bloklanmış virüsleri sildim. ve o 3 programın Satup.exe'sini tekrar 2-3 kez tarattım ve hiçbir tehdit algılamadı.
Temizlenen 3 setup dosyasını silmek daha garanti olurdu tabi fakat bildiğiniz üzere programların Setup.exe dosyası olmadan onları kurabilmem imkansız. Fakat her ne kadar temizlendi desede tereddütteyim.

Sizce artık programları kurabilir miyim? Bu konuda içimi rahatlatırsanız sevinirim.
E
17 yıl
Samsung 931C LCD Monitör
Pek değerli sayın donanımhaber sakinleri, biraz yardıma ihtiyacım var. Bir LCD mon. almayı düşünüyorum kısa bir nette göz gezdirdikten sonra Samsung 931C LCD Monitöre aklım yattı. İyi monitör diyorlar. Bu monitör hakkında bilgi sahibi olan veya bizzat kulanan arkadaşlar varsa bu topicte görüş ve yorumlarını mümkünse resimler ile süsleyerek bizimle paylaşmaları son kararı vermemi sağlayacaktır. Ayrıca bu monitörün Türkiyede satış fiyatı ne kadar onuda belirtirseniz çok sevinirim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
E
17 yıl
SMF FORUM İÇİN NASIL REKLAM ALABİLİRİM?
Arkadaşlar Com. domaini ile bir smnf forum açtım ve siteme reklam almak istiyorum. birkaç yerden kod aldım reklam kodları ama bu kodları siteme nasıl yerleştirebilirim bilmiyorum kodları nereye eklemem gerekiyor? Arıca sitemde başka sitelerin reklamını verebileceği reklam alanları nasıl oluşturabilirim yani tıklayıp o alanda reklamını yayınlatması için. Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler...[:'(]
E
18 yıl
CANON PİXMA MP760.....
Arkadaşlar 420 milyon verip canon pixma mp760 aldım officejet PSC üçü bir arada yani ancak sizce çokmu para verdim bu alete acaba bu paraya lazer yazıcımı alsaydım. Bu yazıcıyı kullanan arkadaşlar varmı acaba ?
E
18 yıl
BİR PC ORTALAMA NE KADAR VOLT HARCAR?
Arkadaşlar Sizce bir PC mi yoksa bir TV mi daha çok elektrik harcar ???İkisininde saatte harcadığı elektrik miktarını yazabilirmisiniz veya Volt olarak bir büyük ekran tv ile normal bir PC mi daha çok yakar gerçekten bilmem lazım tam olarak cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
E
18 yıl
FLAŞ FLAŞ FLAŞ G-MAN\u0027in Kimliği Burada Açıklanıyor... (+16)
Çok Güvenilir Bir kaynaktan olan Arkadaşımız Samet Bize bir video kaydı gönderdi ve sonunada şunları ekledi: Arkadaşımız G-MAN bir topic açılmasını istiyor ve bu topicte tüm hüvviyetini açıklayacağını belirtiyor. Kimliğini açıklamamız için kendisinden gelecek olan onayı ve itiraf video kasedini bekliyoruz... Evet yanlış duymadınız çok yakında G-MAN 'in itiraf video kasedi elimizde olacak. Samet arkadaşımızın dediğine göre kendisi bu tür saçma ve yanlış teoriler karşısında sabrını yitirip kimliğini açıklamaya karar vermiş Valve yetkililerinden bay Dennis anderson ve Andrev malovitc ve ne kadar bu açıklamaları yalanlasada biz genede
G-MAN in kimliğimnin açıklanması için kendisiyle konuşma yapılmasına karar verdik ve geçen hafta salı günü kendisini mulholland cafeden çıkarken yanında bir muhbir ile tesbit ettik kendisi son derece soğuk kanlı davranıp arabasına bindi ve kayboldu ancak muhbir tanıdık çıktı ve bizimle çalışmayı kabul etti. şuan kaynağımız olan bay schmidth kendisi hakkında bilgileri vererek bir video casedini paylaşacağını belirttii. Öyleki şuan kaynağımızdan alacağımız onayı ve video casedini bekliyoruz.....sabırlı olun çok yakında...
E
18 yıl
.......:::::50 CENT GİYDİR:::::........
Evet beyler hadi hep beraber biraz 50 cent i giydirelim herkez yaptığı stili burda paylaşsın ilk olarak ben veriyorum.................

http://www.erenet.net/flashoyun.php?op=oyna&id=434&isim=50_Cent_Giydir

< Resime gitmek için tıklayın >
E
18 yıl
/\\/\\/\\/\\/\\...KASA TAVSİYE EDİN.../\\/\\/\\/\\/\\
Arkadaşlar Benim Kasa iyice ENKAZ oldu rom kapakları falan hep kırıldı çatladı veya çizildi açıp kapamaktan heryeri yalama oldu daha anlatıyımmı ??? bana şöle ucuz yollu ama çok güzel görünen bir kasa önerebilirmisiniz ama rica etsem resimlerle olsun
E
18 yıl
Oyunlarda en iyi performans.. AMD mi yoksa İNTEL mi ???
Arkadaşlar İşlemcimi Yenilemek istiyorum Ancak AMD mi yoksa İntel bir CPU mu alayım karar veremedim Ben tam bir oyun manyağıyımdır sizce oyunlarda en iyi performansı AMD mi yoksa İNTEL mi verir???
E
18 yıl
STARSHIP TROOPERS Bölüm geçemiyorum yardım!!!
Arkadaşlar Ben şu aralar Starship Troopers oynuyorum ancak bir bölüm var hala geçemeye çalışıyorum belki geçenler vardır şimdiden teşekkürle bölüm şöyle: Küçük Plasma Bug ların nasıl öldürüleceğini biliyorum tam plasma atarken ateş edip içinde patlamasını sağlamak ancak oyunda ilerlerken bir bölüme geldim normal plasma bugların 4-5 katı büyüklüğünde bir plasma bug var ve hiç ölmüyo diyerlerini öldürür gibi denedim ama olmuyo başta plasma atıyo ancak soradan hiç atmadığı için vuramıyorum vurmak için sürekli arkasına geçmeye çalışıyorum ancak dönüyor ve geçemiyorum sora altından geçmeyi denedim ama tam geçerken yerden sarı böceklerden çıktığını farkettim ben onları vururken oda tekrar yüzünü dönmüş oluyor dolayısıyla arkasını bir türlü vuramıyorum lütfen yardım edin nasıl gebertebilirim bu Süper Plasma Bug ı ?????
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.