B

Er
10 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Amerikada burslu okumak İçin
Merhaba arkadaşlar ben Uluslararası İlişkiler birinci sınıf öğrencisiyim burdaki okulu bırakıp Amerikaya gitmek istiyorum ama ailemin maddi durumu pek iyi değil burslu olarak okuma ihtimalim var mı Lise not ortalamam 100 üzerinden 76,47 ingilizce kursuna gidiyorum yanıtlarsanız mutlu olurum teşekkürler.
B
8 yıl
Yurtdışına Yatay Geçiş Nasıl Yapılır
Arkadaşlar merhaba ben uluslararası ilişkiler birinci sınıf öğrencisiyim yurtdışına özellikle Amerika olursa daha iyi olur yatay geçiş yapmak istiyorum nasıl olacağını bana anlatırsanız sevinirim örneğin aylık ne kadar bütçe gidiyor,neler yapmamız gerekiyor vb.
B
8 yıl
Film İndirme ve Link Çeviri Sitemiz
Silinsin lütfen
B
8 yıl
Ortak Youtube Hesabı Açmak İsteyenler
Arkadaşlar aranızda güzel fikirleri olanlar varsa güçlerimizi birleştirip çok iyi paralar kazanabiliriz.Eğer isteyen varsa ortak olalım.Videoların özgün olması gerekiyor.
B
8 yıl
Hd Film İndir-Link Çevir
Merhaba Arkadaşlar,boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz,kendinizi mutlu edebileceğiniz,çoğu film indirme sitesinden daha iyi olan,aradığınızı bulabileceğiniz,bulamadığınız takdirde istek yapabileceğiniz reklamsız Hd Film İndirme sitemize siz değerli forumdonanımhaber takipçilerini aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Not:Turbobit ve Uploaded Link Çeviride yapılmaktadır.
< Resime gitmek için tıklayın >

http://www.hdfilm-indir.com/
B
8 yıl
Teknoloji-Webmaster Forumumuz
Arkadaşlar Teknoloji konuları,Webmaster konuları,Youtube'dan para kazanma vb.konuları bulabileceğiniz forumumuz açılmıştır şu an yeniyiz ama gün geçtikçe konu sayımız artacak ve gerçekten iyi yerlere geleceğiz bu forumu bu işi seven kişiler yönetmektedir.Siz değerli forumdonanımhaber üyelerinide aramızda görmekten mutluluk duyarız.Birkaç dakikanızı ayırıp üye olursanız çok mutlu oluruz teşekkürler.

http://frmzirve.com
B
8 yıl
Site Ortağı Arayanlar
Arkadaşlar aranızda sitesi için yönetici yada moderatör arayan varsa ücretli olarak yapabilirim isteyenler özel mesaj gönderebilir.Tecrübem var.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.