K

Teğmen
13 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
359410 Gün Cezalı
356707 gün 2 s. 31 dk.
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
GET İLEN ÜRÜN SATACAĞIM ANCAK
Alacak arkadaş bana söyle bir teklifte bulundu nakitim yok kredi kartına taksit yaparmısın get yöntemi ilen bana biraz mantıklı geldi ancak detayları anlatayim.

Cihazı elden teslim alacak GET yöntemi ilen taksit yaptıracak,parayı benim hesabıma geçtiği an ben cihazı teslim edeceğim herşey tamam ama 3 gü n sonra cihazda arıza çıktı vs vs gibi sebepler ilen şikayet edip paramı geri alabilirmi acaba.
K
7 yıl
ARABA ÖNERİSİ BÜTÇE 10.000TL
Merhabalar,maksimum 10-11.000TL civarı tabikii daha uygun hatta ufak hasarli dahi olabilir bu fiyat aralığında bir araç aramaktayim öğrenci olduğum icin biraz genç işi istiyorum onerebileceginiz veya dikkatinizi çeken marka model varmi acaba.
K
7 yıl
KOKOREÇ DEGERLENDIRMEM FIYAT 3TL
Gayet güzel idi normal kokoreç ten herhangi bir fark bulamadım,seyyar abiye neden bu kadar ucuz diye sordugumda esasında değeri bu diğerleri çok pahalıya satıyor dedi,yanında sütaş ayran hediye.

Toplamda 1 Adet orada yedim beğenince 2 Adette paket yaptırıp evde yedim.

Tad 10/8
Mekan 10/4
Sunum 10/5
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
EHLIYET RANDEVUSU HAKKINDA
Bugün 15.00 De randevum var yarım saat önce gitsem sıkıntı olmaz sanırım tüm evrakları tek şeffaf dosya içinde topladım sıkıntı olurmu.
K
8 yıl
SSK BIRIKMIŞ AYLIK
Arkadaşlar 18 Yaşına girdiğim için SGK dan aldığım ücret kesildi ve 5 ay sonra 1.900TL alma umudu ilen bekledim ancak hesabıma yatan 1.230TL geri kalan 700TL E-Devlet'ten sorgulattigimda birikmiş param 780 diyor acaba ben bu kalan parayı alabilirmiyim.
< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
SİLİNSİN
SİLİNSİN
K
8 yıl
SKİLSİN
SİLİNSİN
K
8 yıl
Ehliyet Cikartma Hakkında
Arkadaşlar direksiyon sinavi'ni geçtim bu süreden sonra kursa herhangi bir ücret verecekmiyim acaba?
K
8 yıl
Şimşek\u0027ten korkma
Yaşım 19 ama kendimi bildim bileyi yağmurlu havalarda evden dışarı kesinlikle cikamam,daha once bu problemleri yasayip bu sorunu aşan varmi acaba..
K
8 yıl
TELEFONUM AÇILMIYOR YARDIM
Uzun zamandan beri GM Elite cihazıma güncelleme yapılmamış ve bugün güncelleme yaptım ancak yapmaz olaydım telefon güncellenmeden acılmıyor işin kötü tarafı ses açma ve kısma sesi çalışmadıgı için hard reset yapamıyorum nasıl cıhazı çalışır hale getirebilirim acaba..

EDİT:Cihaz bilgisayar'a usb ilen bağlandıgında fotoğrafları vs bilgisayardan görmekteyim sadece üst'teki tuşa basınca yaklaşık 10 Saniye sonra ekran hemen gelip saniyesinde gidiyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.