H

Er
10 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
6 yıl
J7 cihaz yavaş şarj oluyor uyarısı
Arkadaşlar, benim j7 uzun bi süredir cihaz yavaş şarj oluyor uyarısı veriyordu orjinal şarj aleti kullansam da aynı sorun çıkıyordu yani. 7-8 kere takıp çıkarınca ancak normal şarj oluyodu. Fakat bi haftadır hiçbir şekilde normal şarj olmuyor kaç kere takıp çıkarsam da. Sorun bataryadadır diye yeni batarya aldım ancak sorun hâlâ devam ediyor. Sorun şarj aleti ve bataryada olmadığına göre giriş yerinde mi sıkıntı var sizce yoksa başka bir şey mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
H
6 yıl
Öğrenci evi için internet
Şimdi biz iki arkadaş öğrenci evinde kalıyoruz ve internet bağlatmayı düşünüyoruz. Açıkçası bu işlerden pek anlamıyoruz. Yazın burda olmayacağımız için boş yere de fatura ödemek istemiyoruz. Böyle taşıtmalı ve faturayı 2-3 aylığında dondurabileceğimiz bi şirket var mı türk telekom, vodafone vs gibi
H
8 yıl
Ziraat genç bankkart olanlar
bende zaten ziraatin genç bankkartı var üstüne bir de kyk nın verdiği olan için mi alıcam yoksa hesap numarasını versek ona yüklenir mi?
H
9 yıl
s3 mini ses sorunu
bir s3 mini kullanıcısı olarak bi sorunum var. Telefondan gayet memnunum fakat ses kaydederken ve ya video çekerken ses de gidip gelmeler oluyor. Nedenini bilen ve ya çözüm bilen varsa bilgilendirsin lütfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.