D

Onbaşı
03 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
(USA HP Store) HP Pavilion - 15z-eh000 Ryzen 4700U 8GB RAM 128GB SSD FHD IPS WIFI 6 Laptop 500$
TR piyasasına kıyasla baya sıcak duruyor. Amerikan adresi vs. olan arkadaşlar bence değerlendirmeli.

https://store.hp.com/us/en/ConfigureView?langId=-1&storeId=10151&catalogId=10051&catEntryId=3074457345619764320&urlLangId=&quantity=1&color=ceramic+white

(Klavye aydınlatmasını opsiyon olarak eklemeyi unutmayı fiyat farkı yok, WIFI 6 da opsiyon olarak 10$'a eklenebiliyor Aliexpress'ten kendiniz alsanız min 15$ zaten)
D
3 yıl
1 Aylık Turkcell Maceramın 1680₺ ile Sonuçlanması
Dostlar öncelikle hepinize günaydın,
Sabah 7 civarıyla Turkcell’e geçişim tamamlandı Platinum 25 tarifesine yıllık abonelik ile geçicektim fakat bayiinin hatası sebebiyle Platinum Plus 25 Tarifesine 1 Yıllık Taahhütlü geçmişim. Platinum 25 80₺/ay iken Plus/140₺ aylık görünüyor taahhütüyle.
Şimdi size bir aylık maceramı anlatayım. Yazın ortasından beri taahhütsüz bir şekilde Turkcell Rahat tarifesini kullanıyordum, 54₺‘ye yıl sonuna kadar geçerli hediyeler ile (otomatik fatura, vs.) 14GB 1000DK 1000SMS alıyordum bu sene sınav senem olduğu için Youtube’da çok takılıyorum yetmemeye başlamıştı. Ekim’in ortalarına doğru DH Forumdaki herkesin bildiği Elçi Kodunu almayı planlarken Turkcell Akıllı tarifelerini duyurdu. 60₺ ye 20GB 1000DK 1000SMS gayet makul geldiğinden geçiş yapmak için Ankara Cepa Turkcell bayiisine gittik. Güleryüzlü bir çalışan hızlıca tarifeye geçişimi sağladı. O günki dalgılınlığımla Dijital Operatöre bakmadım. Akıllı tarifeye geçişimden bir gün sonra yıllık abonelikte olmadığımı, normal tarife fiyatından ücretlendirildiğimi farkettim. Bunun üzerine tekrar bayiiye gittik yine yardımcı olmaya çalıştılar. Bayiideki çalışan sizi mağdur ettim diyerekten fatura kesiminden sonra gelin bir haftalık kullanımınızı karşılayayım, bu fatura döneminden sonra yıllık aboneliğe geçişini yaparız, 2 Kasımdan sonra tekrar gelin dedi. 2-3 gün sonra faturayı ödemek için gittiğimde yıllık abonelik yapamayacaklarını sistemin beni geçerli müşteri olarak gördüklerini söylediler çözüm olarak da Türk Telekom’a numara taşıyıp geri gelin dediler 20dk içerisinde Türk Telekom’a hat taşıma talebini verdim hat taşınınca tekrar gelin dediler. Bu noktaya kadar zaten şu dönemde AVM’ye gelmek canımı sıkarken nazikçe sıkıntı olmaz dedim dedikleri gibi yapmaya çalıştım. 7 Kasımda Türk Telekom’a geçişim sağlandı bu Pazartesi tekrar Cepa AVM Turkcell’e gittim geçen hafta zaten fatura unutulmuştu tarife sebebiyle onu da ödedim ve Platinum 25 tarifesi için taahhüt vererek numara taşıma talebinde bulunduk.

12 Kasım sabah 7 civarında geçişim tamamlandı. Ohh ne güzel yine Turkcell’deyim tarifem de iyi hemen DH Sıcak Fırsatlara bakalım sabah kalkmışken derken aklıma geldi Dijital Operatöre bakmak. Dijital Operatöre girdiğimde artık şaşırtmayan güzel bir 140₺’lik tarifeyle karşılaştım. Anladığım kadarıyla bayiide geçiş yapılırken yanlış tarifeyi seçti çalışan arkadaş özellikle kendisi de 80₺ olan Platinum 25 tarifesimi istediğimi 2-3 kez sorarak temin etmişti. Sonuç olarak bu sabah itibariyle 12 ay boyunca 140₺ ödeyeceğim bir taahhütlü tarifedeyim. Elle tutulur f/p da yok ortada 20GB+ 5GB Sosyal Medya 2000DK 300SMS 140₺. Artık bayiilere gidicek ne zamanım ne de enerjim kaldı bir aydır Turkcell ile muhattap olup istediğimi yapmamalarından zaten beni kaybettiler. Paşa paşa bir yıllık telefon kullanımım için 1680₺ ödeyecek ya da taahhüt cayma bedelini ödeyecek bir insan değilim. Yardımlarınızı bekliyorum. (Destan yazmışım kusura bakmayın. )
D
9 yıl
Asus N56VZ Bios Güncellemesinden Sonra Biosta Takıldı
Merhaba Beyler,
Dun Asus N56VZ laptopuma Windows 8.1 Pro kurdum. Ardından driverları yüklerken Bios u güncelleyim dedim.(Bilmediğim bokla uğraştım kısaca) Sonra asus un sitesinde benim bilgisayr için olan sonuncu bios update ini ve winflash ı yükledim. Daha sonra winflash tan bios güncellemesini yükledim. Başta zaten bios uyumlu mu diye kontrol ediyor sorun yoktu. Daha sonra exit e bastıktan sonra bilgisyarınız kapanacaktır dedi bende exit e bastım ve kapandı. Ardından pc yi açtığımda otomatik olarak bios a girdi ve her çıkmayi denediğimde geri bios a attı. Asus un internet sitesinde tam olarak ne yapıldığı yazıyordu. Baktığımda benim yaptıklarımın aynısını yapıyor ardında aynı şekilde pc kapanıyor ve açıldığında bios a giriyor. Anlatan adam default a sıfıradıktan sonra kaydedip çıkın diyor ve orada video bitiyor. Aynısı yaptım ama hala bios a girip duruyor. Peder de iş için yur dışına çıktı geldiğinde öğrenirse beni evden kovar büyük olasılıkla. O yüzden yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Yazmayı unutmuşum boot menüsünde boot sıralamasında hiçbir şey görünmüyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.