A

Onbaşı
02 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
iphone 5s nakit almak için
Turkcell in internete ozel 1299 lira diye sundugu kampanyadan bayisine gittigimde yararlanabilir miyim? Nakit almayi dusunuyorum en fazla ne olur? Umarim yanlis yere konu acmamisimdir, tesekkurler simdiden.
A
8 yıl
İTÜ lü değilim kampüse girebilir miyim?
Dogru yere mi soruyorum bilmiyorum ama İTÜ marketten alisveris yapmak istiyorum kargoyla falan da var ama oraya gitmek istesem almazlar mi?
A
9 yıl
Tercih Sonuclari Ne Zaman?
YÖK'un duyurularinda tercihlerin ayin 16 sina uzadigi belirtiliyor. Peki kac gun sonra tercih sonuclari belli olur? Gecen sene hemen aciklandi mi? .s
A
9 yıl
İTÜ vs. YTÜ (Şehir Bölge Plan.) (Açık anket)
Arkadaslar kusura bakmayin tekrar tekrar soruyorum ama arkadasimin bilgilenmeye ihtiyaci var.
Siralamasi 45k ve sehir bolge plan.yi dusunmeye basladi. Bolumden biraz bahseder misiniz, is olanaklarindan falan..?

Bir de surdan oylarsaniz sevinirim:
http://strawpoll.me/4876515
A
9 yıl
sehir bölge planlama
Arkadasim 45k de normalde Muhedislik istiyodu bilgisayar yada elektrik elektronik ama sehir disi yazmak istemio istanbulda da gelmio sehir bolge planlama dusunmeye Baslamis İtü 44k yıldız teknik 55k alio fikri olan veya okuyan biri var mi yardimci olabilir mi acaba
A
9 yıl
UNV.DEYKEN TEKRAR HAZİRLANMA
Arkadaslar daha once boyle bi konu acildiysa ozur dilerim. Sorum su: Bir bolume kayit yaptirip hazirligini okurken tekrar LYS ye girip bir yeri kazandigimda, halihazirda okumus oldugum yerden kaydimi sildiriyor muyum; yoksa dondurmam mi gerekiyor? Kusura bakmayin pek bilgim yok konu hakkinda.. Simdiden tesekkurler..
A
9 yıl
BOUN BİLG ÖĞR Mİ İTÜ FİZİK MÜH Mİ?
Bilgisayar muh istiyordum ama su an icin olmuyor. Ben de bu sene hazirligimi okurken yeniden sinavlara hazirlanmayi dusunuyorum. Bunun yaninda yine basarisiz olursam kalacagim bolumde iyi bir yere gelmek onemli. Bogazici'de Bilgisayar ve Ogretim Teknolojileri Ogretmenligi mi yoksa İTÜ'de Fizik Muhendisligi mi karar veremedim. İkisi de bana yakin geliyor ancak İTÜ'nun hazirligi daha kolay deniyor ve İTÜ'ye ayri hayranligim var. Yanlis karar da vermek istemiyorum.. Bir de bayan olmam Fizik Muhendisliginde dezavantaj gosterir mi bilemiyorum. Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.