C

Yüzbaşı
22 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
EKG\u0027DE PARAZİT SORUNU
Arkadaşlar normal ekg testinde hasta sırt üstü yatırılarak ekg ölçümü yapılır ve hasta kıpırdarsa ölçümde parazit oluşur bildiğimiz gibi ancak stress ekg yani koşu bandında yürütülerek çekilen ekg'da o kadar hareket rağmen neden parazit oluşmuyor ?
C
6 yıl
AL SANA BİR FIRSAT-SOSYAL FOBİLİLER İÇİN
Konu dışında görüyorum bazen; özgüvenim yok,hiç arkadaşım yok,çok çekingenim ,çok utangacım ,çok çabuk sıkılıyorum,eziğin tekiyim tarzı cümleler ve konular.Kardeşim maalesef ağlayarak,üzülerek sorunlar çözülmüyor alın size bu hafta tek başınıza gidebileceğiniz aktiviteler :
-20-23 eylül arası Teknofest'e gidin takılın ,evde durmaktan bu tarz yerlere gitmek çok daha iyi
-araştırın ,belediyenin havuzuna gidin gayet uygun fiyata size illaki yararı olacaktır
-tek başınıza gidin sinemeya film izleyin
-tek başınıza harbiye müzesine gidin ,uçak müzesine gidin
-gidin bir kütüphaneye kitap falan okuyun,evde durmayın gününüzü dışarda geçirmeye çalışın,uğraşın ,emek vermeden toprak arpa vermez
C
6 yıl
USB to TTL Dönüştürücü WİN 7 DRİVER HATASI
https://www.robotistan.com/pl2303-usb-ttl-seri-donusturucu-kablo-prolific-rs232-ftdi-donustucu .Elimde yandaki linkteki kablo var ancak driverini bir türlü yükleyemedim ,işletim sistemim win 7 ,kod 37 hatası alıyorum,profilic'in kendi resmi sitesinde win 8 ve win 10 sistemleri için bu tarz hatalar alındığını ve onun için profilicin en eski driveri ile denemeyi önerdiler ,evet doğru da win 10'da çalıştırdım hallettim ,ancak windows 7'de bir türlü olmuyor,ne yapmam lazım daha önce böyle bir problemle karşılaşanlar ne yaptı acaba ?
C
6 yıl
DGS PUANI HESAPLANMAYANLAR
Arkadaşlar bir şeyler yapmamız lazım,bu kural yks içinde uygulancaktı ,sonra kaldırıldı ama dgsde kaldırılmadı bi senemiz boşa gitmek üzere .Ösym'yi arayalım gazetecilere yazalım ,birşeyler yapalım ,sınava giren öğretmenlerin bile bu kuraldan haberi yok ,doğru düzgün kimseye haber verilmedi.Lütfen bir şey yapalım ösym başkanını arayalım gazeticelere yazalım :=(((((((((((((((((
C
6 yıl
YKS-DGS Tercih Sıkıntısı
Her 2 sınavada girdim,yks tercih yapıcağım ancak dgs'den daha iyi puan alırsam dgsden yerleşicem.Yks'den tercih yaparsam ama okula kayıt olmassam,dgsden tercih yapabilir miyim ?
C
6 yıl
TERCİH YARDIM EDERMİSİNİZ?
Tyt'te puan 234 sıralama 1 milyon, geçen sene uçak teknolojisi tam burslu 500binlerde kapanmış,gelme ihtimali var mı ,neye göre tercih yapılmalı sıralama ne kadar oynuyor ,kusura bakmayın tercih ben yapmadığımı için takipte olamadım
C
6 yıl
BLUETOOTH BLUETERM UYGULAMASI
İşlemciyle telefon üzerinden bluetooth kullanarak haberleşeceğim,terminal olarak btterm uygulamasını kullanıyorum ancak kodu yükleyip ve eşleşme yaptıktan sonra text ekranında sürekli dörtgen içinde ? işareti geliyor ve sonsuza dek bu gidiyor ,nedeni tam olarak nedir ,nasıl düzeltebilirim acaba ?Resimde koyuyorum:http://hizliresim.com/MDRPQN
C
6 yıl
BANKALARDAN HESAP İŞLETİM ÜCRETİ İADESİ ALAN VAR MI ?
Öncelikle haber linki :http://www.diken.com.tr/hesap-isletim-ucretinin-iptalini-hatirlatan-bakanlik-bankalardan-iade-talep-edin/

bugüne kadar kredi kartından kesilen hesap işletim ücretleri iptal edilmiş .Bakanlık banklaradan iade talep edin falan diyor .İade talebinde bulunan ve sonuç alan var mı ?
C
6 yıl
Diş teli yardım
Arkadaşlar tedaviye başlayali 4 5 ay oldu. Son 1 2 seanstır doktor dişlerimi iyi fırcalamadığımı falan söylüyor. Halbuki hergün günde 2 kez yaklaşık 1 30 - 2 dk boyunca fırçalıyorum. Arayüz fırçasını da yemeklerden sonra kullanıyorum. Son dönemlerde bazen yemekten sonra fircalamayi ihmal ediyorum. Doktor böyle devam edersen tedavinin biteceği gibisinden şeyler söyledi. Şimdi ben diş fırçası olarak ortodontik diş fircasini kullanıyorum hani ortasında daha az kıl olan. Sizce bunu değiştirmeliyim,normal diş fırçasiyla mi fircalamaliyim?
C
6 yıl
Caddy Kapı Sorunu
2010 model caddy'de kapı kapalı olmasına rağmen gösterge kısmında "rear right(arka sağ) door open " yazıyor ,kapı kapalı olmasına rağmen sürekli bu yazı geliyor 10 saniye sonra gidiyor tekrar geliyor,çözüm bilen var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.