G

Çavuş
29 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
65 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
3 yıl
Emekli maaşına icra
Merhaba arkadaşlar,
5434 sayılı kanuna tabi bir emeklinin maaşına haciz konulabildigini okudum bazı yerlerde emekli onay vermezse kesilemez yazıyor doğrusu nedir acaba?
Birde eğer icra kesilecekse bunu bir miktar ertelemenin otelemenin yolu var mıdır? Tanıdığım borcunu ödemek istiyor yanlış anlaşılmasın ama durumu çok kötü icradan 1/4 kesilirse kendisi için hiç iyi olmayacak.
Bu arada borcun tamamı bankalara
G
3 yıl
Lg 42LF650V ekranın komple kararması
Merhaba TV bugün durduk yere karardı ses var ama hiç görüntü gelmiyor sorun ne olabilir? Biraz Google araştırması yaptım 1800 civarı masraflar gördüm moralim bozuldu napabilirim Fikri olan başına gelen var mıdır?
G
4 yıl
İkinci el araç ezik şase hakkında
Arkadaşlar benim pek araçlarla ilgili bilgim yok ilk arabami alacağım letgoda bir araç buldum yalnız motor ön kaput değişik çizik boyaları var birde sağ şase birazcık ezilmiş ancak sahibi işleme bile gerek yok sağa sola cekme gibi bir problem asla olmuyor dedi fotoğrafi da gönderdi anlayan arkadaşlar bakıp yorumlayabilir mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
G
5 yıl
Cepteteb kredi sigorta iptali
Ceptetebden 40bin kredi çekmeyi planlıyorum ama hayat sigortası 2400 lira gibi bir fiyat tutuyor. Aegon diye bir firma var hayat sigortasını baya uyguna yapıyor. Krediyi çekip hayat sigortasını nasıl iptal edebilirim banka iptal Etmek zorunda mıdır? Nasıl Bir yol izlemeliyim?
G
5 yıl
Kayıt silme
Beyler kardeşim 2017'de bir üniversiteye (örgün) kayıt yaptırmış e-devlet üzerinden. Okula gidip diploma verme kayıt vs işlemi yok sadede e devletten kayıt olmuş. Şimdi yeniden tercih yapacak bu okuldaki kaydını sildirmek için üniye bizzat gitmesi gerekiyor mu? Yoksa online kayıt silme gibi bir işlem var mıdır?
G
5 yıl
savcılığa keşif yapılması için dilekçe verilebilir mi?
selamlar, geçen yıl mayıs ayında bir trafik kazası geçirdim. bir araç motosikletme çarptı yaralandım ambulanla hastaneye kaldırıldım ama polis ben yokken tutanak tutmuş diğer sürücü beyanına bakarak(sanırım) beni tam kusurlu göstermiş. karşı taraf tali kusurlu b ile görünmüyor tutanakta. olaya ait kamera görüntüleri var ben savcıya giderek kaza tespit tutanağı için keşif yapılmasını talep edebilir miyim yoksa mahkemeye mi gitmem gerekir trecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
G
6 yıl
İzmir\u0027de uygun balık restoranı?
Konak Alsancak civarı ekonomik mekan önerisi olan var mı beyler
G
7 yıl
tekkredi.com hakkında bilgisi olan var mı
bankalarla işbirliği yapıp kredileri tek bankada toplamada aracı oluyorlarmış kullanan arkadaşlar var mıdır yorumlarınızı bekliyorum
G
7 yıl
burger king selfy kodu
verebilecek var mı arkadaşlar
G
7 yıl
Elektrikli şofben arızası
Baymak marka elektrikli şofbenim var suyu hiç ısıtmamaya başladı. kademe ışıkları yanıyor ama su hiç ısınmıyor başına gelen var mı basit birşeyse boşuna elektrikçi çağırmayayım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.