A

Onbaşı
09 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
17 yıl
Zayıflamak için krom gerekli midir?
Krom kapsülü kullanmaya başladım.Vücudun insilün dengesini sağlıyormuş.Bu denge bozulduğunda kilo vermek zorlaşıyormuş.Konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa lütfen yazsın.
A
17 yıl
Bilgisayarım A:\u0027yı Görmüyor?
Bilgisayarımda A: yok.İşyerinin bilgisayarı ve benim Excel'de kayıtlı önemli bilgilerim var.Diskete kopya alamıyorum.Bilgisayarcıyı çağırmadan halledilecek birşeyse lütfen yardımcı olurmusunuz.
A
17 yıl
Nokia 7610 telefonumu satmayı düşünsem
Nokia 7610 cep telefonumu satmayı düşünsem ne kadar eder? İki yıldan fazla oldu alalı.Peşin 680 yll'ye almıştım.Nokialarda belli bir süreyi geçince işlem yavaşlıyormuş telefon kilitleniyormuş diye duydum.
Sattığım zaman pahalı bir telefon alamam.Satmakla satmamak arasında karar veremiyorum.
A
17 yıl
B Vitamini Complexi Kullanıyorum
Dünyaca ünlü bir markanın B vitamini Complexisini kullanmaya başladım.Günde bir tablet alıyorum.Halsizliğe iyi geldiğini söylediler.Umarım bir yan etkisi olmaz. Bir haftadır kullanıyorum kendimi iyi hissediyorum.
A
17 yıl
Amway Doğrudan Satış Konusunda Bilgisi Olan Var mı?
Merhabalar,
"Amway" doğrudan satış sistemiyle ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa aranızda, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
A
17 yıl
Göz Kapaklarımda Kuruma, Yanma ve Kızarma var.
Gözkapaklarımın üstünde kuruma, kızarma ve biber sürmüş gibi yanma hissi var. Gözle ilgili bir sorun mu, yoksa başka bir nedenden kaynaklanıyor olabilir mi? Görmemde bir sorun yok. Uzun süredir bilgisayar kullanıyorum, son bir yıldır sosyal hayattan çok uzak kalmak zorunda kaldım ve stres yaşıyorum. Göz doktoruna mı gitsem dahiliye ye mi gitsem? Gitmesine gidecemde yorum yapmak isteyen arkadaşların yorumunu alırsam belki bana ışık tutabilir.
A
18 yıl
Bir Erkek Partnerine Karşı Kayıtsız Kalıyorsa?
Bir erkek partnerine karşı kayırsız kalıyorsa, bir başkası mı vardır hayatında?

Benim yorumum öyle; sessiz kalıyorsa, aramıyorsa, arandığında ters cevaplar veriyorsa. Bu durumda çok üstüne gitmemek gerekir.Dönerse senindir, dönmesse zaten hiç senin olmamıştır.
A
18 yıl
Merhaba
Merhaba!Formunuz çok güzel olmuş.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.