M

Teğmen
07 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
15 yıl
MAZDA 2 SPOR GÖRÜNÜM PAKETİ EKLENMİŞ
EVET ARKADAŞLAR ÇOK CANIM SIKILDI BU MAZDAYA DAHA 10 GÜN ÖNCE ALDIĞIM ARACA YENİ BİR PAKET EKLENMİŞ PLAY ARTIK YOK GO VE SPORT DONANIMLARI MEVCUT..BENİM GİBİ MODİFİYE MERAKLISI ADAMA BU YAPILIR MI?
BENİM ALMAK İSTEYİP ALAMADIĞIM BÜTÜN AKSESESUARLAR PAKET OLARAK EKLENMİŞ. HENÜZ FİYATI YAZMIYOR. İNŞAALLAH PAHALI OLUR DA KENDİMİ TESELLİ EDERİM. SADECE TAVAN SPOYLERİ 290 TL İDİ. GERİSİNİ SİZ HESAPLAYIN. DAH İKİ GÜN ÖNCE PİYASAYA ÇIKAN ARACIN DONANIMI DEĞİŞTİRİLİR Mİ KARDEŞİM.. DİĞER MARKALARDA OLSA HERŞEYDEN HABERİM OLURDU AMA MAZDANIN BÖYLE BİRŞEY YAPACAĞINI DUYMADIM. GERÇEKTEN SİNİR OLDUM.

Spor Görünüm Paketi

Spor ön tampon
Silindir tip, koyu renkte ön farlar
Ön ızgarada metal çıta
Arka tavan spoiler
Yan spoiler
Koyu renkte alüminyum alaşım jantlar
Siyah renkli gösterge paneli

http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda2/5door/specs/
M
15 yıl
(ACİL) LASTİK İŞİNDEN ANLAYAN ARKADAŞLAR
ANLAYAN ARKADAŞLAR YARDIM EDERSENİZ MEMNUN OLURUM.Yıllardan beri 45 yanak lastik kullanmama ve bir çok çukura girip çıkmama rağmen herhangi bir problem ile karşılaşmamıştım. ama geçen gün büyükçe bir çukura girdim sol ön lastikte gözle net olarak görülmesede küçük bir balon oluştu. lastikçilere gösterdim onlarda balon olduğunu söyledi. bazıları birşey olmaz arkaya al kullanmaya devam et ama zamanla balon büyür dediler. kasko firmasını aradım lastiği kaskodan değiştirebileceklerini söylediler. bu arada kendim küçük bir araştırma yaptım.. toyo proxes r31 modeli lastik ithalatçı firmanın dediğine göre türkiyeye gelmiyormuş. kataloglarda da yok zaten..henüz kasko işlemlerinin başlatmadım. sizce bu lastiği tedarik edebilirler mi? kaskonun ben bu lastiği bulamıyorum deme şansı var mı? eğer böyle birşey olursa nasıl haraket etmem gerekir? teşekkürler...
M
15 yıl
MAZDA 2 1.3 PLAY ALDIM İLK İZLENİMLERİM
UZUN SÜREN ARAŞTIRMALARIMDAN SONRA B SEGMENTİNDE AZ YAKAN DONANIMI FAZLA BİR ARABA OLAN MAZDA 2 ALDIM. HENÜZ 870 KM DE. 170 TL BENZİNLE BU KM ULAŞTIM. ARAÇ 20 KURUŞ YAKIYOR. 870 KM SADECE 200 KM si ŞEHİR DIŞI. YOL BİLGİSAYARI. 100/7.0 KM GÖSTERİYOR. SEMPATİK BİR ARAÇ YOLDA DURDURUP SORANLAR OLUYOR. KARDEŞİM BU NE ARBASI. ÇİN MALI MI CHERRY Mİ FALAN DİYORLAR. BEN DE ANLATIYORUM UZUN UZUN .TABİİ İNSANIMIZ MAZDA YI PEK TANIMIYOR. YAKINDA FOTO EKLEYECEĞİM.. SAYGILAR..
M
15 yıl
YENİ KASA COROLLA İÇİN ANGEL FAR ve LEDLİ STOPLAR..
İnternette dolaşırken gördüm. Haberi olmayan toyotacı kardeşlerime haber vereyim dedim... inşaallah bundan sonra angellı corollalar görürüz yollarda..

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
15 yıl
İŞTE MAKYAJLI CİVİC 2010
stoplar, ön tampon, farlar değişmiş görebildiğim kadrıyla...

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
16 yıl
YENİ CİVİC MERCEKLİ FAR
Arkadaşlar bu fotoğfafları yabancı bir siteden buldum. Sizce makyajdan sonra civic'e bu farlar mı konur? Ne dersiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
16 yıl
CİVİC 18 İNÇ JANT
civic sedana 18inç yada 17inç jant takmak istiyorum. ama karar veremiyorum. daha önceki aracınma megneII ye 17 takmıştım. araç çok yükseldiği için 35mm yay almak zorunda kaldım arkaya iki kişi oturdumu araç takoz üzerinda gidiyordu..bu kezde aracın altını vurmaktan kullanamadım. civic'e 17 taktığımızda yay kullanmasak görüntü iyi olur mu? nede olsa megane göre yere yakın çamurluk araları dar. bugüne kadarki deneyimlerime göre 18 taktığımızda mutlaka yay gerekecektir diye düşünüyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum .. şimdiden teşekkürler..
M
18 yıl
MEGANE II SEEAN DİZELE EGZOS
DİZEL ARAÇLARA PERFORMANS EGZOS UYGULANIR MI? UYGULAYAN VAR MI? SONUÇ NE OLUR? YARDIM..


lütfen aynı konuda tekrar tekrar topik açmayalım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.