A

Yüzbaşı
25 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
117 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
İşe Bisiklet\u0026#39;le Gitmek Sizce(1,5 Km)
Yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım.Bisiklet yol bisikleti giydiklerim pantalon/gömlek/lacoste tarzı.Çalıştığım yerde kadın nufusu ağırlıkta normalde kimsenin düşüncesini takmam ama bilemedim.Garip mi olur yada bisikleti 100 metre öte'ye falan mı kilitlesem.Kask vsde var gerçi :D
A
3 yıl
Bedelli Askerlik 28 Gün Detaylı Neler Yapiliyor
Bedelli askerlik 28 gunu gun gun raporlayacayim.
Telefon cepte gectim.Xrayde ottum bu fasli hemen atlayalim.Gun gun editleyecegim(tel yakalanmazsa ve sarj oldugu muddetce) en son genel yorum yazacagim.

1.Gun-Giris Kogusa yerlesme klasik
2.Gun sevk dosyalari doldurma bol bol imza comel kalk otur.
3.Gun 2.gunun aynisi fakat menenjit ve tetenoz asisi olduk.Hafif agri yapiyor 2 gun ama sorun yok.Dus alacaktik fakat asi masi yetismedi 1 haftadir dus yapmadik.
4.Gun alay komutani geldi konustu.Hizaya g3l rahat ol selam verme ogretildi.Ogleden sonra 2.gunun aynisi bol bol imza.
5.gun yatak yapma ogrenildi.Egitim alanina cikildi git gel 3 km civari selam verme ogretildi.
6.gun haftasonu pek birsey yoktu.Bos zaman homeless gibi cimlere uzandik.Odalar dezenfekte yapildi.
7.gun nobet tuttuk gece gereksiz bence tutmaya gerek yok komtrol edilmiyot yayin uyuyun.Zaten 8 10 arasiydi bos is
8.gun klasik selam ver sola don saga don cimlere uzanmaca.Covid yayiliyor baya kogusta cikti bizede gelir diye dusunuyorum.
9.gun tuvalet temizligi geldi.30 dk da yaptik kogusta yatis ogleden sonrada yapilcakmis oda 30 dk surer yatariz.
10.gun sabahtan egitim ogleden sonra dus sonra yatis.
11.gun silahlar verildi atis icin nasil yapilacagi falan anlatildi.Fakat herkes hasta muhtemelen komple covid olduk kimsenin umrunda degil birlik neredeyse %75-80 hasta bogaz agrisi,burun akintisi
bazilarinda,oksuruk ates yok ama o iyi.Covid olmasada herkes yıkılıyor iyice sıkmaya basladi zaten.
12.gun fena hastayim salak salak beklemeye devam ayni seyleri yapiyoruz neymis alay komutani gelecekmis ayakta dur dur kufur ediyorum bol bol.Baya kotutum allahtan yarin haftasonu bol bol yaticam.Aptal herifler ictima midir ne boksa umarim fazla yapmaz.Gun gelsede ciksak....
13.gun tum gun serbest zaman.
14.gun tum gun serbest zaman 3 defa ictima aliyorlar sabah ogle aksam hizli bitiyor tum gun yatis.
15.gun bos gecti bugun zaman doldurmaya devam
16.gun egitim alaninda comel kalk cimlerde yuvarlan.
17.gun korgeneral mi birisi gelecek diye kogusa tiktilat ogleden sonra yok yatak bozulmasin diye oturma vs dediler tabi ben oturdum ama ogleden sonra dus gunumuzdu dus yaptik ama korgeneral muhabbetine kogusun icinde zaman öldürdük.Ögleden önce egitim alaninda cimlere yuvarlanmaca devam.Kisacasi bos gecen bir gun daha pzartesi muhtemelen atis
18.gun egitim oturmaca cimlerde yuvarlanmaca devam ekstra birsey yok zaman geciriyoruz cimlere yatip sohbet edip arada birligi trolluyorum
19.gun bos serbest zaman sadece sabah aksam ictima
20.gun bos 19.gun ile ayni
21.gun bos 20.gun ile ayni
22.gun Atis gunu silahlari son kez tasiyacagiz atis yaptik silahlara ihtiyac kalmadi.
23.gun yemin torenine hazirlik..paket olmayin en cok orasi ayakta bekliyor hele gunes varsa yandiniz.
24.gun yemin torenin hazirlik.Aksam ictimasinda eglence baya iyiydi
25.gun Yemin toreni.Mintika sivil esyalari toparlama vs.
26.gun Cikis.

Giris:05.04.2021
Cikis:01.05.2021

Genel degerlendirme:Ilk hafta cok zorlandim ozellikle 4-5 gun sonradan alistim.Birliginiz kogusunuz kotu ise bu sure uzar tabi biz 60 kisiydik buna ragmen cok iyiydi kogus ortami.Birlik genel olarak 320 kisi iyiydi ictimalar ilk 1 hafta yavasti sonra hizlica toplaniyorduk.Komutanlar birligin en iyi komutanlariydi hic sikmadilar hatta cokta az sey gosterdiler ama 4 birlik icinde en iyi birlik net olarak bizdik.Askeriyede bana kalirsa tek dert temizlik o yok onada yapacak birsey yok.Bende tel oldugu icin bir tik daha rahat gecti tabi aksam yatmadan once tele bakmak iyiydi :) Gelmeden once nasil biter vs diyordum ama ilk hafta haric cok hizli bitti arkadas ortami onemli oluyor burada.
Bedelli gideceklere hemen hemen boyle seyler bekliyor.Ilk basta bu ne vs diyeceksiniz kesin sonra tam alisacaksiniz gunler bitecek
A
3 yıl
Sizinki Kaç CM ?
Boyle nezih bir foruma bilimsel bir konu acmak istedim.Anketimizin gercekci olmasini temenni ediyorum.
A
4 yıl
Hastaneye Sevk Edildim Ne Yapacağım ?
Merhaba;
Fotodaki sekilde hastaneye sevk edildim.Goz ve genel cerrahiye randevu aldim ama sen saglik kuruluna gideceksin dedi doktorlar?
Saglik kuruluna randevu almak icin askeri diye belirtmesi mi gerekli mesela bugun 1 tane acilmis ise giris diyor bu noktadan sonra ne yapmam gerekli ?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
Askerlik Hastaneye Sevk Edildim ?
Beyler goze ve genel cerrahiye randevu aldim dedi sen saglik kuruluna gidiceksin.e devletten bakiyorum fakat saglik kurulu ise giris vs diye ayriliyor sanki simdi ne yapmam lazim benim nereye randevu almam lazim ?


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
Askerliğe Gidebilir\u0027i bedelliye çevirebiliyor muyuz ?
Merhaba:
Aile hekimi askere elverislidir raporu verdikten sonra tercihimi bedelli askerliğe çevirebiliyor muyum ?
Askeri hastaneye sevk edip curuk raporu vermez ise bedelliye basvuracagim kisacasi para vermemek icin ama bu yolu denemeyi dusunuyorum belki curuk raporu verirler
A
5 yıl
Yurtdışı İngilizce Kursu Önerisi
Bu sene mezun oldum.Aralık 15'inden sonra yada Ocaktan itibaren yurtdışında dil eğitimi almak istiyorum.Ilk secenegim Malta daha sonra Avustralya,Cape Town olarak dusunuyorum.Ne kadar ucuz olursa tabi iyi olur fakat cok ucuz olup kotu bir egitimde almak istemem en azindan konusacak seviyeye gelmek istiyorum.Suan ki seviyem A1 1000+ kelime biliyorum fakat grammer zayıf.Aralik 15 den sonra baslama istedigim hem ucuz donem olsun hemde ben o zamana kadar kelime vs ezberleyecegim.Bu arada kursu 24 hafta olarak dusunuyorum.Kalacagim yer hostel tarzi oda paylasimli olur yurtdisina gezmeye gittigimde hep hostellerde konakladigim icin aliskinim.
A
5 yıl
Mezunum Şimdi Ne Yapıcam Öneri İstiyorum Lütfen
Merhaba;
IIBF mezunuyum.(Klasik)Ne yapacagimi bilmiyorum cunku soyle bir durumum var yesil pasaportum var 1.5 yil suresi var.Ise girsem yesil gidiyor ve ileriye donuk ucak biletlerim var 8 9 tane.Bu 1 sene falan bos gecirmeyi dusunuyorum fakat bu arada ne yapsam diyorum.Yabanci dilim az ne deneni cat pat anlarim cat pat konusurum grammer bilmem kelime bilirim yani.
Simdi 1 secenek Kpss mi calissam diyorum fakat alimlar az birde yapabilir miyim guvenmiyorum kendime.
2.secenek:Bankacilik dusunuyorum bunun icinde bu 1 yilda SPK lisansi,Segem Lisansi alip Ingilizcemi gelistireyim diyorum.
3.secenek sanirim bu artik benim icime yaramaz turk telekom thy genc eleman almak icin ilan aciyor yaz baslarinda ama ben mezun oldugum icin sanirim yararlanamayacagim bundan normalde TT ye girmek isterdim yada baska teknoloji telekom firmasina vs teknolojinin her kolunu severek yaparim ama iste calisma sartlari dandik surekliligi olmaz diye dusunuyorum.

Baska fikri olan var mi :/
A
6 yıl
Erasmus Okul Geneli Mi Bölüm Geneli Mi
Okuldaki tüm girenlerin sonuçlarına göre mi yoksa bölümdeki sonuçlara göre mi gidenler gitmeyenler belli oluyor ?
A
6 yıl
2.universite icin Edevletten not Durum belgesi alma
Nasil aliniyor bu lanet belge edevletin altini ustunu getirdim nete baktim yok yapamadim bilen acil yardim edebilir mi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.