Y

Teğmen
07 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
6 yıl
İthatlatçı garantisi hakkında yaptırımlar
Silinebilir. Salak saçma konular açınca cevap alınıyormuş forumda artık bunu anladım.
Y
7 yıl
Fotoğraftaki köpeğin cinsi?
İnstagram'da bir sayfada gördüm. Akıllı uslu bir şeye benziyor. Tipi çok hoşuma gitti bakışları, mimikleri çok tatlı. Birkaç sene içinde köpek beslemeyi düşünüyorum ve alırsam bu cinsten alacağım ama cinsini bilmiyorum. Bilen biri aydınlatabilir mi?

Bir arkadaşım dogo dedi ama baktım internetten alakaları yok. Zaten dogolar büyük olurlar bu böyle bulldog tarzı ufak bir şey.

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
7 yıl
PS4\u0027te oyundaki kullanıcı save dosyalarını başka bir kullanıcıya taşıma veya değiştirme
Örnek verirsek elimde bir "x" oyunu var. Bunu asıl hesabım değil de cihazda açtığım yan hesapta bayağı bir oynayıp ilerledim. Asıl hesabımda ise ilerleme çok çok az. Ben bu yan hesaptaki save dosyası ve ilerlemeyi ana hesabıma taşımak istiyorum. Ana hesabımdaki save dosyası ve ilerlemeyi komple kaldırıp sileyim önemli değil. Diğer hesaptaki save'i taşımak asıl amacım. Bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Biraz araştırdım ama pek net bir şey bulamadım.
Y
7 yıl
Netflix so black! - Death Note içerir
Özelllikle Hollywood ve Amerikan yapımlarında başlayan ardından yavaşça tüm dünyada etkisini gösteren gerekli gereksiz karakterlerin azınlıkta olan etnik kökenlilerden oluşması artık beni rahatsız etmeye başladı. Hadi normal yapımlarda neyse sırf siyahi olsun diye rastgele bir karakteri siyahi yapıyorlar çok bariz belli ama şu uyarlamalarda yaptıkları beni adeta çıldırtıyor. Siz senelerce bu insanları insan gözünde görmeyin sonra da ay biz çok insani ve eşitiz her filmimizde en az bir siyahi karakter var bakın bunu da size göstermeden ve belirtmeden yapıyoruz hede hödö

Netflix'in tahminimce batıracağı Death Note uyarlamasındaki afişi yeni gördüm fragmana ve imdb'den pek kontrol etmemiştim nasılsa Ağustos'ta çıkacak iş güç arasında zaman su gibi akar çıkınca görür izlerim diye. Ben adalet, şeref, haysiyetin tarafı olan L tayfasındanım. Böyle bir karakteri sırf amerikanın klasikleşmiş, yaptıklarını aklama amacıyla oluşturduğu saçma bir kodlama olan "her filmde veya dizide ağırlığı olan bir karakter siyahi olsun" (şu zamanlarda bu kodlama iyice yerine oturdu şimdi de cinsiyet eşitliği adı altında kadın karakterler ve lgbt unsurları yer alıyor) ile harcalamalarına gönlüm el vermiyor. Şimdi ne alaka ne mantık diyeceksiniz. E orijinali japon olan bu uyarlama kökten bitmiş -ki L karakterinin hangi milletten veya kökenden olduğu hakkında kesin bir bilgi yoktu hatırladığım kadarıyla- siyahi biri o karakteri oynasa ne değişecek dediğinizi duyuyorum. Beyler yapmayın. Irkçı, cinsiyetçi biri değilim ama bunları da sırf laf olsun diye yapmaları çok samimiyetsiz gelmiyor mu sizlere?
Y
7 yıl
LOGIN SORUNU KAFAYI YİYECEĞİM SADECE BEN Mİ YAŞIYORUM BU SORUNU
Yaklaşık 3 ay oldu kafayı yemek üzereyim forumu bırakmaya kadar geldi. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum? Bir kişi bile konusunu açmamış kimse dile getirmemiş. Başta kullandığım tarayıcıda, işletim sisteminde, bilgisayarda sorun var sandım. Kaç pc değiştirdim, farklı işletim sistemlerinde denedim, mobilde bile oluyor bu sorun. Forumun sitesinde giriş yaparken hatalı şifre sorunu yaşayan bir tek ben miyim? Giriş yapmak için Donanımhaber'in anasayfasından girip oradan foruma geçiş yapıyorum. 3-4 dakika gezindikten sonra (veya birkaç yan sekme açıktan sonra, bir konuya cevap yazıp gönder butonuna bastıktan sonra vs.) durduk yere logout yapmış oluyor. Defalarca sayfayı yeniliyorum hatta tekrar Donanımhaber anasayfasına dönüyorum orada girişi aktif gösteriyor foruma geri döndüğümde bir süre hiç giriş yapmamışım gibi gösteriyor tüm geçmişi, cookie'leri silip öyle giriş yapıyorum yeniden. Artık eziyet haline geldi. Aylardır foruma girmiyorum bu yüzden sadece misafir olarak konulara göz atıp çıkıyorum.
Y
7 yıl
Rito beni seviyor! (Akıl okuyan Rito içerir)
Daha önce konusunu açmıştım. Kar topu kostümleri çıktığında Karma'nın kostümünü çok beğenmiştim. İlk hextech sandığı açtığımda kostüm kristali çıkmıştı. Yeni gelen Ay yılı etkinlikleri için çıkan kostümlerde Vi ve Garen'i çok beğenmiştim. İçimden de geçti keşke alabilsem diye. Vi oynamıyorum ama Garen'i sık sık oynarım. Ve yine anahtar düşürür düşürmez yaptığım ilk iş sandık açmak oldu. Sizce çıkan neydi dersiniz? Yine çok mutlu oldum yine çok sevinçliyim.

< Resime gitmek için tıklayın >


Fakirlik üzerinden konuşacaklar için şimdiden belirteyim, online oyunlara hiçbir şekilde para yatırmıyorum. Rp alacağım fiyata Steam indirimlerinden çok güzel oyunlar alıyorum. Online oyunlara yatırılan paralar tamamen ölüdür. Anlamsızdır. Bir arkadaşım DC Comics'in mobası olan infinite crisis çıktığında çok sevinmiş güzel paralar yatırmıştı kostümler için. Oyun 1,1.5 sene sürdü sürmedi tutmadığı için sunucuları kapattılar. Yalan oldu yani o iş. Neyse arkadaşlar. Tebriklerinizi bekliyor, şansımı kutladıktan sonra hepinize iyi oyunlar diliyorum.
Y
7 yıl
Kış Mucizesi Karma kostümü hakkında..
Şu kostüm çıktı çıkalı anasayfada sağ üst köşede beni benden alıyordu. Karma'nın en iyi kostümü olmasını yanı sıra hafif siyahi-melez karışımı seksepalitesi ise (her ne kadar sevmesem de rihanna gibi duruyor tanıtım resminde) snowball olmuş Vladimir'in Q yeteneği gibi adeta ruhumu emiklemekteydi. Şans bu sefer benden yana güldü. Gönlümün sultanı geldi, hoş geldi!

< Resime gitmek için tıklayın >
Y
7 yıl
Şu müziğe benzer bir örnek lazım.
Bir arkadaşın ödevi için Game of Thrones'un 6.sezonda yayınlanan Light of the Seven tarzında bir müziğe ihtiyacı var. Buna benzer bildiğiniz ve önerebileceğiniz müzik varsa çok yardımı dokunacaktır. Film, dizi, oyun müziği olması fark etmez. Sadece sözsüz, uzunluğu yaklaşık 6-10 dakika arası olması ve müziğin başlangıcından itibaren neredeyse %70-80'inin slow tonda ilerlemesi lazım.

örnek için; Videoyu izlemek için tıklayınız

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
Y
7 yıl
Hextech Kostüm Kristali Hatası
Ya arkadaşlar kafayı yiyeceğim 3'tür Kızıl Baron Corki çıkıyor bug'a falan mı girdi benim hesap anlamadım iyi kostüm özü veriyor bozdurdukça çıkıyor. Bu sefer ya kostümü açacağım ya da hiç bozdurmayacağım sandıkta kalsın. 1820 rp olmasına rağmen sanırım pek bir şekli yok o yüzden açtırasım gelmiyor. 6k öz var bozdursam da yine çıkacak 2.seferinde 5 hafta tuttum sandıkta bozdurduktan sonra açtığım ilk kutuda yine aynı kostüm çıktı. Ticket falan mı atsam kafayı yedi benim hesap sanırım
Y
8 yıl
Baz istasyonunu kaldırma sorunu
Türk Telekom ile baz istasyonu anlaşması yaptık. Nisan ayında sözleşme imzalandı. Sözleşmesinin bir kopyasını göndereceklerini söyleyip göndermediler. Haziran ayında cihazın kurulumu oldu. Mahalleden gelen tepkiler üzerine hiç elektrik bağlamayıp cihazı aktif getirmeden baz istasyonunu kaldırma kararı aldık. Bu kararı Türk Telekom'u arayıp durumu bildirdik. Çalışanlar 4 ay boyunca sürekli bizi oyalayıp durdu. 4 ay sonunda bize cihaza elektrik bağlanıp aktif hale getirip sözleşmeyi o şekilde verip cihazın kurulumunu kaldırmayı söylediler. Aksi halde 100 bin tl civarı sözleşme feshi cezasıyla bize yaptırım uygulayacaklarını söyleyip tehdit ediyorlar. Sözleşmeyi de göndermedikleri için neyin ne olduğunu ne yapacağımızı bilmiyoruz. Cihazı aktif hale getirdikten sonra çaresiz kalacağımız için bunu yaptırmaya çalışıyorlar. Bu durumda ne yapabiliriz? Nereye nasıl şikayet edip bu durumdan kurtulabiliriz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.