.

Teğmen
05 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
.
3 yıl
Apple Music Arkadaşlarla Paylaşma ve Favori Türleri Değiştirme
Aşağıdaki linkte Apple Music listelerinin paylaşılabileceği ve kişilerin takip edilebileceği yazıyor. Bunların nasıl yapılacağı da yazılmış ancak ios 14 / iPhone 11'de bu özelliği göremiyorum.

https://support.apple.com/tr-tr/guide/iphone/iphdf490a9e9/ios

Şimdi Dinle > Kişi Simgesi > Arkadaşlarla Paylaşmayı Başlat yolunun izlenmesi yazılmış ama benim telefonda Arkadaşla Paylaşmayı Başlat gibi bir şey yok. Neden? Sizde de böyle midir?

Bir sorum da Apple Music'e kayıt olurken baloncuklara tıklayarak seçtiğimiz favori tür ve favori sanatçıları nasıl değiştireceğimiz. Şimdi dinle önerilerini etkilemesi için daha önceden dinlediğim bir türü çıkartmak ve yeni bir tür eklemek istiyorum.
.
4 yıl
Apple Music iPhone ve iPad’de Farlı Sonuçlar Gösteriyor
Apple Music’de arama yaptığımda, iMac ve iPad üzerinde birbiriyle aynı bir sürü sonuç alıyorum. Ama aynı aramayı iPhone ile yaptığımda çok daha az sonuçlar listeleniyor ve diğer cihazlarda çıkan sonuçlar iPhone’da çıkmıyor.

Örnek olarak arama çubuğuna “get back ludacris” yazdığım ipad ve iphone sonuçlarının ekran görüntülerini aşağıya ekliyorum.

Bu durum birçok sanatçı sayfasında da böyle. ipad 10 albüm gösterirken iphone bunlardan birkaçını göstermeyebiliyor.

tüm cihazlarda ekran süresi kapalı, bir kısıtlama yok. Ekran süresi içindeki kısıtlamalar dışında bir engel var mı bilmiyorum. Yardım edebileceklere şimdiden teşekkürler.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.