O

Yüzbaşı
27 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
8 ay
Arkadaşlar vowifi sms alımı için Vodafone’a yazalım
çok uzun zamandır yurtdışı kayıtsız telefon kullanırım ve iki fiziki simli telefonların her sene 8 ay açık kalma süresi var kalan 4 ayı da vowiif ile hallediyorum. Ama vodafone vowifi konusunda Turkcellin değil resmen çağın gerisinde. Sırf bu yüzden istemeye istemeye turkcele geçtim. Ne sms geliyor ne gidiyor vodafone vowifi de elimizfen geldiğince bunu dile getirmye çalışalım. Müşteri hizmetlerini aradım vowifinin ne olduğunu bilmiyor. Bu işe bir çözüm bulalım yardımlarınızı bekliyorum.
O
geçen yıl
Görünen baz istasyonundan hizmet alamama
Merhaba arkadaşlar köyümüzde hem turkcell hem vodafone baz istasyonu var. Vodafone 3g inanılmaz güzel çekerken Turkcell 3g ve 4.5g tek diş çekiyor ve net hızı aşırı kötü. 2g full çekiyor ama diğer bantlar soeunlu. Müşteri hizmetlerine defalrca arıza kaydı bırakmama rağmen yeni şebeke yatırımı yok deyip kaydı kapatıyorlar. Bunun için ne yol izleyebilirim. 2g full çeken baz istasyonundan 3g tek diş çekerken 4.5g den hiç hizmet alamamak çok yoruyor telefonları haliyle bizi de. Öneriniz nedir ne yapabilirim. Şebekelerde çalışan yakınınız varsa beni yönlendirin lütfen.
O
2 yıl
Gani xl 78tl
Arkadaşlar şu tarifeye geçmem lazım nasıl geçebilir. Bir kaç bayiye sordum olumsuz dönüş aldım ne yapabilirim. Bu tarife benim için çok değerli yardımcı olur musunuz acaba
< Resime gitmek için tıklayın >
O
2 yıl
Turkcell şebekesini sadece 2g olarak kullanmak mümkün mü
Köyümüzde baz istasyonu var fakat 3g ve 4.5g tek diş çekiyor. Bazen konuşmada sesimiz karşıya gitmiyor. Turkcelle bu durumu defalarca bildirmeme rağmen yatırım kararımız yok diyorlar. 2g şebekesi ful çekiyor ama diğerleri tek diş.Yatırım istemiyorum 2g kadar çeksin 3g ve 4g diyorum yeterli ama yok yatırımımız yok deyip talebi kapatıyorlar. Şimdi elimdeki telefon note 8 pro da şebekeyi 2g ye alabiliyorum ama iphone de bu seçenek yok. Önceden hesabım uygulamasından 2g şebekesine çekiyorduk hattı sadece 2g çekiyordu şimdi o özelliği kaldırmışlar var mı bunun bir çözüm yolu.
O
2 yıl
Hattım kapalı ne yapmalıyım
Arkadaşlar önceden self şifrem vardı yanımda uygulamsından 2tl lik günlük pass alıp hattın süresini uzatıyordum şimdi hat aramalara kapalı self şiresi sms atamadığım için alamıyorum. Lira transferi de en düşük 20 lira olmuş ben self servis şifresi sms atmadan nasıl alabilirim bir yolu var mı hattımı açmamın.
O
3 yıl
Yıllık 300tl paketi
Arkadaşlar turkcell de yıllık 300 tl olan 80 gb net 20000 dk sms paketi var. Hesapladığımda aylık 25 liraya gelen bi paket. Ayda ortalama 6.6 gb net 1600dk sms gibi kullanırsam paket bana yetiyor. Netle çok işim olmadığı için sadece konuşma için aylık 25liraya uygun bi konuşma paketi oluyor. Şimdi sorum burada bu paketi alırsam 6 aylık süre 1 yıla uzuyor mu normal kontor yüklrme süresi. Yoksa 6 ay sonra ufaktan bi kontör yüklemem gerekecek mi
O
3 yıl
Artvin merkez ve ilçelerinde volte yok
Arkadaşlar artvin merkez dahil hiç bir ilçesinde volte yok. Bunun için başvuru yapacağımız yer neresidir acabs sonuç alabilşr miyiz?
O
4 yıl
Benim adıma kayıtlı faturasız hattı başkası faturalı hatta çevirmiş
Arkadaşlar konu büsbütün yasa dışı bi olay. Üzerime kayıtlı olan ve 15 yıldır başkasının kullandığı faturasız hattı adam 2 ay önce faturalı yapmış ve benim bundan yeni haberim oldu. Nerelere nasıl bi yaptırım uygulatarak biraz da turkcelle ceza verdirererek ne yapmalılıyım. Her türlü pisliğe hazırım
O
5 yıl
Bip arama sorunu
Silinebilir
O
7 yıl
İphone 6ya ios 11 yükledim videolu
https://youtu.be/fEhS2_mhnes
Ekran kaydı ile çok güzel video alındı. Dosya sistemi gelmiş bulut üzerinden dosyalara ulaşım imkanı sağlıyor. En güzeli ise denetim merkezine gelen hücresel veri aç kapa.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.