A

Çavuş
18 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Bol Aksiyonlu Dizi Tavsiyesi
Bitirdiğim ve çok beğendiğim diziler; Prison Break, Breaking Bad, Dexter.

Takip ettiklerim: BCS, Sherlock.

Aksiyon içeren çok fazla dizi vardır eminim ama bana sizin vazgeçilmeziniz lazım. Olaylar günümüzde geçmeli, canavarlar zombiler olmamalı.

Teşekkür ederim.
A
9 yıl
HP Masaüstü Bilgisayarıma Format Atamıyorum
Yaklaşık 2 sene önce aldım bilgisayarımı. Hiç format atma gereği duymadım. Windows 8 işletim sistemi yüklü şu an. Bilgisayar performansından çok bir şey kaybetmese de format atmam gerekiyor.

Bilgisayarıma girdiğimde 'Recovery Image (D:) 1.35 GB boş, 11.4 GB toplam' bilgilerini içeren bir bölüm mevcut. Herhalde format işlemlerini buradan yapacağız ancak hiçbir bilgim yok ne yapmam gerektiği konusunda.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim.
A
9 yıl
Ekran Kartı - Anakart Uyumu YARDIM!
Masaüstü bilgisayarımın markası HP. İşlemcisi i5-3350P 3.10GHz. RAM 8GB.

Anakartım;

< Resime gitmek için tıklayın >

Almak istediğim ekran kartı;

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

Kasamın boyutu biraz küçük. Bu ekran kartı ise baya büyük. Kasanın içindeki diğer parçaları engellemeden kart sığar umarım. Asıl sorum anakarta uyar mı ?

Aslında GTA 5 için ekran kartı almak istiyorum. Mevcut kartım GT 640. Oyun daha çıkmadı ama mevcut kartım zaten iyi değil. Yani ekran kartını her ihtimalde değiştirmem lazım. Eğer bu kart uyum sağlamaz derseniz 500 Liraya kadar başka tavsiyelerinize ihtiyaç duyuyorum demektir. Bu işlerden pek anlamam. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.