U

Yüzbaşı
05 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
U
3 yıl
*ACİL* CyberPunk 2077 veya Eş Değerinde Skin/Key Alınacak
Selamlar, CyberPunk 2077 almak istiyorum, konuyla alakalı live:.cid.67406b6a8c77556 üzerinden iletişime geçerseniz dönüş yapacağım, teşekkürler.
U
4 yıl
BİTEXEN Tüm Üyeliklere 5 EXEN (~49 TL) Hediye Veriyor, 1 EXEN De Benden Hediye :)
< Resime gitmek için tıklayın >




Merhabalar. Bildiğiniz üzere Bitexen hala tüm üyelerine EXEN dağıtmaya devam ediyor. Sadece siteye kayıt olup kimlik ve adres onayı yaptırdığınız anda 5 EXEN kazanıyor ve anında hesabınıza 49 TL olarak çekebiliyorsunuz.


Şu anda sirkülasyonda 5 EXEN coin verilmekte ve 3 TL gibi bir değerden hızlıca 9 TL'ye yükseldi. Tüm işlemler 5 dakika gibi bir sürede tamamlanıyor, o yüzden hızlıca halledebilirsiniz. Referans tarafında kodumu kullanan arkadaşlara da 1 EXEN coin benim tarafımdan ekstra hediye edilecektir.

https://www.bitexen.com/?ref=73306276 bağlantıya tıklayıp kayıt oluşturun, referansı kabul edin. Kimlik ve adres onay belgelerini yükleyin (5 dakikada onay almakta). 5 EXEN coininiz anında yatmakta ve hemen ardından konu altına mail adresinizin ilk 2 ve son 1 harfini @ kısmı ve sonrasıyla birlikte ekleyin.

https://www.bitexen.com (referanssız kayıt olmak isteyenler için)
U
6 yıl
Canınız Sıkılıyorsa İçeri Girin (Oyun Tavsiyesi)
Yaz geldi diye aşırı sevinmiştim başta (sınav stresi bitti rahatım düşüncesiyle) ama zaman geçirip eğlenecek hiçbir aktivite bulamadım (tatile gideceğim ama daha var).

Sonra eskiden aldığım Witcher 3 aklıma geldi. Oyunu açtım ve oynamaya başladım. Aralıksız 9 saat oynadım bugün ve totalde 60 saat oyun süresi oldu. 60 saatin 1 dakikası dahi sıkıcı geçmedi.

Mekanikleri, grafikleri (oturup manzarayı dakikalarca izliyorsun), seçimlerin dev etkisi ve yan görevlerin bile kusursuz oluşu oynamanız için sadece birkaç sebep. Ama asıl tavsiye etme sebebim oyunun mükemmel hikayesi. (Yenn candır)

Tavsiye ederim, oyunla ilgili soruları PM ile sorabilirsiniz.

Bu da hediyem olsun:

https://youtube.com/watch?v=gcFYm0S-zo0
U
6 yıl
Töder Puanım Gel İçeri + Töder AYT TYT Cevap Anahtarı
TYT 426 AYT 406 geldi.https://www.ykshesapla.com dan hesapladım 35k diyor, gerçek sıra böyle olmaz umarım?

Netlerim:
Tyt tr27.5 mat38.75 fen18.75 sos12.75
Ayt mat37.5 fen21.25

Töder cevap anahtarı:http://www.toder.org/doc/TODER_YKS_DENEME_SINAVI_3_Cevap_anahtari.zip
U
6 yıl
Toplama Bilgisayar Mavi Ekran Sorunu
Merhabalar. Yaklaşık 2 yıllık toplama bir bilgisayarım var. 1 aydır 30dk - 1 saat içinde rastgele olarak mavi ekran alıyorum. SSD'den veya RAM'den şüpheleniyorum. Hata dosyası aşağıdaki linktedir. Sorunun nerede olduğuna dair yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Samsung 850 EVO 240GB
Kingston HyperX Black 8GB Tek Ram
GTX 960 EVGA
http://s7.dosya.tc/server5/g1j63r/MEMORY.rar.html
U
6 yıl
TÜRKÇE, MAT ve FEN TYT İçin Deneme Önerisi Tavsiyesi İstiyorum
Selamlar. Geçen yıl 90 k olan bi mezunum. Mat ve Türkçe için sağlam denemeye ihtiyacım var. 345 denemesini bitirdim.

Fen konusunda ise orta düzey deneme arıyorum, kaliteli sağlam soruları olan basit olmayan ama aynı zamanda kasmayan tarzda olması lazım.

Çok acil bugün yarın alacağım, lütfen konuyu es geçmeyip yorum yapın. Teşekkürler.
U
6 yıl
Çalışasım Yokken Hiç Çalışamıyorum
Selamlar. Bazen gaza gelip saatlerce çalışabiliyorum. Bazen de tam aksi şekilde hiç çalışasım olmuyor (genelde bilmediğim konuyu çözmeyi deneyip üst üste yanlış yapınca) ama bu sorunu çözmek için daha çok sevdiğim ve daha iyi olduğum dersi açıp onu çözmeye başlıyorum. Bu sefer de soruların nasıl çözüldüğünü bildiğim halde o psikoloji ile hiçbirini çözemiyorum.

Sonuç olarak da heves iyicene gidiyor, kalkıyorum dersin başından.

Ne yapabilirim var mıdır tavsiyeniz?
U
6 yıl
TÖDER Sonuçları Nerde
Dostlar site vs var mı sonucu görebileceğimiz?
U
6 yıl
Fen derslerini nasıl halledeceğim
Selamlar herkese. Matematiğim taa başından beri iyidir yani mat dan yana sıkıntım yok. Türkçe de 30 civarlarında onu yükseltmek lazım.

Asıl sıkıntım biyoda. Şu ana kadar hep nefret ettim biyodan. Şurada
https://www.ykssayaci.com şu kadar gün kaldı ve ben hala çalışmaya başlamadım biyo ya.

Mat 30-33 arasi geliyor (geo eksik), sosyal 12, fen de 13.

Biyoyu düzeltirsem net 16-17 yi görür diye umut ediyorum, fizik ve kimya da çalışmam lazım biraz. Var mıdır tavsiyeleriniz fen için? Özellikle biyo.
U
6 yıl
Karekök YGS GEOMETRİ Çözmeli Mi?
Selamlar. Karekök YGS mat var bende ama sorular aşırı basit gibi hissediyorum. Seviyesi nasıl sizce çözüp bitireyim mi yoksa bırakıp birey B mi devam edeyim veya lys karekök geo?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.