H

Er
05 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
KULAKLIK SORUNU
arkadaşlar packard bell marka laptopuma kulaklığı takınca bilgisayar hiçbir şekilde algılamıyor görmüyor. aygıt yöneicisindede kulaklık namına hiç bir ses çıkış aygıtı yok. Yanmış olabileceğin düşündüm ancak kulaklığı takınca kulaklıktan çızırtı geliyor. yanmış bi kulaklık jakının çızırtı çıkarabileceğini düşünmüyorum. yine aygıt yöneticisinde gizli aygıtları göstere tıkladığımdada hrhangi bir yeni aygıt göremedım. ses driverlerini kaldırdım tekrar yükledim yine bi sonuç alamadım maalesef. aranızda da illa benimle aynı sorunu yaşayan insanlar olmuştur. lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.
H
9 yıl
PACKARD BELL ENTF71BM
beyler öncelikle foruma yeni kaydoldum ve packard bell entf71bm model laptopum var. alalı 1 ayı geçti ve aranızda bu modeli kullanan illa birileri vardr diye düşündüm ve bu model hakkında görüşlerinizi almak istedim. sizce packard bell nasıl bir markadır ve bu modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.