V

Onbaşı
04 Şubat 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
6 yıl
AFF Danışma mesajı?
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu mesajın ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
V
6 yıl
Gerçekten birine ihtiyaç var mıdır?
Sevgiliye, arkadaşa ya da herhangi birine ihtiyaç var mıdır?
Düşünceleriniz neler merak ediyorum.
V
7 yıl
Post-punk, Progressive Rock, Heavy Metal türleri için elektro gitar tavsiyesi
İyi günler forum, siteden ve telefonumdan kaynaklı nedenlerden ötürü eğer fazlalık konu açmış gibi olduysam kusuruma bakmayın. Klasik gitarı akustik gibi öğrenmeye çalışmam ve parmak egzersizleri ile kord çalışmaları yapmam dışında gitarlar hakkında pek bir birikimim yok. Post-punk heavy metal ve biraz da progresif rock tarzı müziklere olan ilgimden dolayı elektro gitar çalmayı çok istiyorum, bu yüzden bu tarzlara uygun beni tatmin edebilecek bir set tavsiyesi verebilirseniz çok memnun olurum, ikinci el temiz bulmak aklımda olan bir şey, buna ek olarak bilgisayarda bateri ve synth efekleriyle beraber bir şeyler yapmak istiyorum. Bu konuda bilgili kişilerin tavsiyesini istiyorum, bütçe 1k zorlayabilirim, teşekkürler.
V
7 yıl
Dokuz saat muhabbet nasıl edilir?
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim üzere dokuz saatlik bir muhabbet nasıl olur? Tanıdığım biri dokuz saat muhabbet etti.
Dokuz saat olmasa da bir iki saat muhabbet nasıl edebilirim, bu konuda eksiğim var konuşkan biri değilim, sus pus kalıyorum...
V
8 yıl
Çok Önemli Bir Problem (Update Sonrası Performans Düşüşü Windows10)
Herkese iyi forumlar, başlıkta da belirtitğim gibi çok önemli bir sorunum var. Windows 10'un en son güncellemelerini yükledikten sonra "Madem güncelleme yapıyorum bir de driverları BIOS'u güncelleyeyim." diyerek MSI markalı notebook'umu güncelleştirmek için kolları sıvadım. BIOS ve EC Firmware güncellemelerini yapmadan önce (Daha önce yapmadığım için biraz araştırdıktan sonra yapayım dedim.) normal driver güncellemelerini ve Windows 10 güncellemesini tamamiyle bitirmiş oldum. Son kalan BIOS ve EC Firmware güncellemelerini de BIOS ile başladım ve MSI'daki rehbere göre yaptım, ancak sonunda sürekli devam eden bir Mavi Ekran Loop'u ile karşılaştım (INACCESİBLE_BOOT_DEVICE hatası.) ve güvenli modda girerek bir şekilde masaüstüne ulaştım daha sonra yeniden başlatarak Loop'a uğramadan bilgisayarım "sorunsuz" bir şekilde açıldı ve hiç bir şey yapmadan bu sefer de EC Firmware güncellemesini yaptım ancak bilgisayarın kapanması gerektiği yerde bir türlü kapanamadı ve mecbur Power tuşundan kapattım ve rehbere göre devam ederek tekrar açtım. Bunlar sonucunda bilgisayarım çok yavaş açılmaya ve bilgisayarda gezinirken devamlı olarak zorla işlem yapmaya başladı. Ardından oyun denemesi olarak League of Legends'a giriş yaptım ve oyuna girdiğimde sabit 60 fps (Her ayarda V-Sync kapalı şekilde ve normalde 100-250 arası FPS değeri olur idi.) aldım ve oyun seslerinin bozuk ve cızırtılı geldiğini fark ettim, ancak oyunu devam ettiremeden bilgisayar rahatsız edici bir ses ile dondu (Bilgisayar kitlendi ve Power tuşuyla kapattım.). Bu şekilde devam edemeyeceğini ve Recovery (Kurtarma.) yapma gereği hissederek, oyunlarıma ve yaptığım ayarlara acımadna bir güzel de Recovery yaptım. Ertesi gün bir umutla tekrar gerekli bir kaç program ile League of Legends'i yükledim ve bilgisayarım bu süreye kadar gayet "sorunsuz" bir şekilde devam etti donma falan artık yoktu, ancak LoL denemesinde yine aynı tecrübeyi yaşadım ve artık yeter diyerek yardım aramaya çalıştım ve en son olarak buraya yazdım.
Yukarıda belirttiğim gibi bir problem başkasında da varsa duymak isterim çünkü sorunun kaynağından emin değilim, ancak okuduklarıma göre 60 FPS sorunu bazı kişilerde de var ve bu Windows 10 güncellemesiyle alakalı olabilir diye düşünüyorum, ama benim BIOS ve EC Firmware güncellemelerindeki aksiliklerim de bunun üzerine tuz biber olmuş da olabilir, bu yüzden uzman kişiler varsa ya da çözüm bulabilmiş biri varsa lütfen yardımcı olsun.

Teşekkürler...
V
8 yıl
LG G4 vs Xperia Z5
Herkese iyi forumlar, telefonumun arızalanmaya başlaması sebebiyle yeni telefon almak istiyorum ve bu ikisi arasında kaldım, bütçe bu iki telefonun fiyat aralığı kadar. Çoğunluk olarak hız, kamera, pil ve ek özelliklere göre (Suya dayanıklılık, elit görünüm, parmak izi, ıvır zıvır
...) seçim yapmaya çalışıyorum. Oyun da sıklıkla oynarım sizce hangisi daha mantıklıdır?
V
8 yıl
İstanbul\u0027da ucuz, Vintage temalı mağaza ya da satış yapan yerler.
Herkese merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi İstanbul'da Vintage temalı ucuza erkek kıyafet ve aksesuar satan bir yer var mı bildiğiniz? Taksim'de, Kadıköy'de şu şu yer gibi?
V
8 yıl
Mühendislik Öğrencisi İçin Yazın Çalışılabilecek Yerler.
Merhabalar, konu başlığında yazdığı gibi mühendislik öğrencisiyim, yazın kendimi geliştirebileceğim hem de öğrenci için uygun maaşlı işler var mıdır? Önceliğim kendi alanımda kendimi geliştirmek ancak uygun maaşlı bir işte de çalışabilirim, bir miktar paraya ihtiyacım var. Pek tecrübeli değilim ilk yılım artık bir şeyler yapmak istiyorum (Öğrenci için güzel bir maaşla bir yerde çalışma), konuyu çok erken açtım çünkü ona göre plan yapacağım.
Dilimi geliştirmek için rehberlik düşünüyorum ancak maaşlar hakkında pek bilgim yok, İstanbul'da oturuyorum.
Genel olarak bu şekilde bahsettim umarım açık olmuşumdur, tecrübeli kişilerden tavsiye istiyorum ne yapmalı?
V
9 yıl
Monitör\u0027e görüntü gelmiyor!(her yol denendi son çare...)
Herkese iyi forumlar
Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarimda sorun var şöyle ki,
Bilgisayarin power tuşuna basıp açmaya çalıştığımda tüm donanımlar çalışıyor ancak görüntü gelmiyor,önceden de buna benzer şeyler oluyordu ama ramleri kurcaladiktan sonra duzeliyordu,bir ara evi bir haftaligina terk etmiştim ve geldiğimde bilgisayar masaüstü ekranına kadar gayet güzel çalışıyordu sonra birden ekran kilitlendi ve hicbir şekilde müdahale edemedim power tusundan kapattim ve kapatış o kapatış daha da gelmedi cmosdan tutunda ekran kartının içini açmaya kadar her yolu denedim ama olmadı acaba ben yokken elektrik gidip geldi de donanımları mi bozdu diyicem de ne ramden nede anakarttan arıza Işığı aliyorum lütfen anlayan biri yardim etsin
V
9 yıl
Discovery Elite Yardım!
Merhabalar arkadaşlar
Yaklaşık bir yıl önce GMD Elite aldim ve bir kaç ay önce kazayla ekranın köşesini vurdum ve catladi yalniz dikkat çekerim ki bir kaç ay önce olan bir olay ve sorunsuz çalışıyordu hala,maddi imkânın olmadığı için de urasmak istemedim gayet güzel calisiyordu.Ancak KitKat güncellemesinden sonra telefonunun alt kısmına yakin yerde yatay olarak belli bir bölgesinde dokunmatigi algilamadigini fark ettim.Merak ediyorum kitkatla ilgili çok da şikayet var acaba güncelleme kaynakli mi diye.o yüzden tavsiyelerin izi duymak istiyorum ve ayrıca tekrar jelly bean versiyonuna nasil tekrar guncelleyebilirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.